GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι υπέροχα ροφήματα για κοιλιά... σανίδα!

Tην πιο όμορφη εποχή του χρόνου, και φυσικά εννοούμε το καλοκαίρι, όλα γίνονται πιο ανάλαφρα και δροσερά, από τα ρούχα μέχρι τη διατροφή ...

Tην πιο όμορφη εποχή του χρόνου, και φυσικά εννοούμε το καλοκαίρι, όλα γίνονται πιο ανάλαφρα και δροσερά, από τα ρούχα μέχρι τη διατροφή μας! Και μπορεί το χειμώνα αν θέλαμε να πιούμε κάτι να το ρίχναμε στα αναψυκτικά, τις ζεστές σοκολάτες και τα υψηλά σε θερμίδες αλκοολούχα ποτά χωρίς να μας νοιάζει και πολύ, τώρα όμως, που οι εμφανίσεις μας στην παραλία είναι καθημερινές και αν μη τι άλλο θέλουμε να δείχνουμε τουλάχιστον εντυπωσιακές, αγνοήστε τα ροφήματα του χειμώνα και προτιμήστε τα παρακάτω έξι, που υπόσχονται δροσιά και επίπεδη κοιλιά ταυτόχρονα!
Smoothie από καρπούζι: Μπορεί η λέξη smoothie να σας φέρνει στο μυαλό ζάχαρη και πολλά λιπαρά, αλλά αν απουσιάσει εντελώς η ζάχαρη το συγκεκριμένο ρόφημα μπορεί να γίνει εξίσου απολαυστικό με ελάχιστες θερμίδες. Το smoothie με γεύση καρπούζι, δεν είναι μόνο πηγή ενυδάτωσης λόγω των υψηλών ποσοστών νερού που περιέχει το συγκεκριμένο φρούτο, αλλά διαθέτει και πολλά θρεπτικά όπως το λικοπένιο που δρα ενάντια στον καρκίνο. Επίσης, η αργινίνη που περιέχει βοηθά στην μείωση του σωματικού λίπους και την αύξηση της μυϊκής μάζας.
Αρωματισμένο νερό: Μπορεί να μην ακούγεται και πολύ δελεαστικό αλλά διατηρεί τον οργανισμό ενυδατωμένο χωρίς να είστε αναγκασμένη να καταναλώνετε τεράστιες ποσότητες νερού το οποίο σας δημιουργεί φούσκωμα. Προσθέστε φρέσκα βότανα, φρούτα ή μία φέτα λεμόνι και κάντε το βαρετό σας νερό ένα υπέροχο... κοκτέιλ!
Παγωμένο τσάι μέντας: Εκτός φυσικά του ότι πρόκειται για ένα super δροσιστικό ρόφημα, η μέντα διαθέτει και μαγικές ιδιότητες. Συγκεκριμένα βοηθά στην πέψη και την επεξεργασία του λίπους με αποτέλεσμα να αποφεύγεται το δυσάρεστο πρήξιμο.
Φραπέ με γεύση... ανανά: Κι όμως υπάρχει και είναι υπέροχος. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον απογευματινό σας καφέ με ένα φραπέ-ανανά ο οποίος και θα σας δροσίσει και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά. Προσθέστε μία κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο που περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που από μόνα στους συμβάλουν στο επίπεδο στομάχι ενώ η βρομελίνη που περιέχει ο ανανάς βοηθά να σπάσουν οι πρωτεΐνες διευκολύνοντας την πέψη και διώχνοντας το πρήξιμο.
Πράσινο τσάι: Ο μύθος που επικρατεί γύρω από το όνομά του είναι πέρα για πέρα αλήθεια! Εκτός φυσικά του ότι μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο και καρδιακά νοσήματα, περιέχει κατεχίνες οι οποίες είναι αντιοξειδωτικές ουσίες και αποδεδειγμένα αποτρέπουν τη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά. Εxtra tip: Αν πιείτε πράσινο τσάι λίγο πριν την καθιερωμένη σας άσκηση οι ενώσεις αυτές μπορούν να δώσουν ώθηση στις καύσεις σας.
Ρόφημα μαύρης σοκολάτας: Μπορεί η αγαπημένη λιχουδιά όλων να φημίζεται για τα λιπαρά και τη ζάχαρη που περιέχει, αλλά ήρθε καιρός να την απενοχοποιήσουμε. Συγκεκριμένα, η μαύρη σοκολάτα η οποία είναι σαφώς πιο ελαφριά καθώς περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα κακάο, όχι μόνο δε συμβάλλει αλλά μάλιστα εμποδίζει τη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά διότι δημιουργεί το αίσθημα κορεσμού με αποτέλεσμα να κόβει την όρεξη. Βέβαια, καλύτερα να μην το παρακάνετε καθώς οι 400 θερμίδες που περιέχει δεν είναι και λίγες, αλλά αποτελεί ιδανική επιλογή για πρωινό.

Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση