GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τί τατουάζ "χτύπησε" ο Γιώργος Βουλγαράκης;

Μπορεί συνήθως να τον βλέπουμε με κοστούμια, αλλά λόγω καλοκαιριού, ο Γιώργος Βουλγαράκης έβαλε το μαγιό του και αποκαλύφθηκε το τατουάζ ...

Μπορεί συνήθως να τον βλέπουμε με κοστούμια, αλλά λόγω καλοκαιριού, ο Γιώργος Βουλγαράκης έβαλε το μαγιό του και αποκαλύφθηκε το τατουάζ που έχει. Πρόκειται για τετράφυλλο τριφύλλι το οποίο συμβολίζει την αγάπη του για τα τέσσερα παιδιά του – σε κάθε φύλλο του είναι χαραγμένο το αρχικό γράμμα από τα ονόματά τους. Το «τριφύλλι» όπως λέει ο ίδιος συμβολίζει και την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» τα «αποκαλυπτήρια» έγιναν το περασμένο Σάββατο, όταν ο πρώην πολιτικός εθεάθη στο Ηράκλειο της Κρήτης στην παραθαλάσσια περιοχή Κοκκίνη Χάνι, εκεί που βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογένειας Βουλγαράκη.
Το ερέθισμα για να κάνει το τατουάζ το πήρε ο Γιώργος Βουλγαράκης από το μεγαλύτερο γιο του Απόστολο, όταν εκείνος χάραξε στο πόδι του το έμβλημα του Παναθηναϊκού.

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΊ ΚΑΙ ΝΌΜΙΜΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΑΜΠΑ (ΤΑΤΟΥΑΖ)ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ …

    ME ΚΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΟΤΕΡΟ-ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ , ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ , ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ , ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ,ΤΟΝ ΝΤΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΛΗ , ΦΟΥΦΛΗ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΝΩΣ ΤΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση