GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάκερς απ' όλο τον κόσμο προσλαμβάνουν στις ΗΠΑ!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επεξεργάζεται ένα σχέδιο κατά το οποίο θα χρησιμοποιήσει τις ικανότητες των καλύτερων hackers στον κόσμο για να εργασ...

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επεξεργάζεται ένα σχέδιο κατά το οποίο θα χρησιμοποιήσει τις ικανότητες των καλύτερων hackers στον κόσμο για να εργαστούν στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και το σχεδιασμό συστημάτων ασφάλειας για κυβερνητικές υπηρεσίες.
Ο John Arquilla, σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, και ο άνθρωπος που επινόησε τον όρο "κυβερνοπόλεμος" δήλωσε στην εφημερίδα Guardian ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ σχεδιάζει να προσλάβει περίπου 100 hackers, κυρίως Ρώσους κατά την εφαρμογή της πρώτης φάσης του σχεδίου.
Ο Arquilla κατηγόρησε το Πεντάγωνο για σπατάλη δισεκατομμυρίων δολαρίων σε "άσκοπα αεροπλανοφόρα, άρματα και αεροπλάνα σε βάρος μιας πιο λιτής στρατηγικής που θα περιλάμβανε δαπάνες σε τεχνογνωσία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση