GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύγε σαΐνια μου...

Από το  http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/ Γράφει ο  Δευκαλίωνας   Στον  χθεσινό  Δευκαλίωνα το γράψαμε για πρώτη φορά εμείς. Ότι η ...

Από το http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

Γράφει ο Δευκαλίωνας 

Στον χθεσινό Δευκαλίωνα το γράψαμε για πρώτη φορά εμείς. Ότι η ύφεση θα ξεπεράσει μάλλον το 10%. Σήμερα το επαναλαμβάνει και το Citigroup. Η ύφεση το 2013 θα είναι 10,1 %. Θα πει κάποιος κατ’ επάγγελμα συνωμότης. Ο άσημος και ταπεινός Δευκαλίων αντέγραψε το Citigroup η το αντίστροφο. Τίποτε από τα δύο δεν συνέβη. Απλά μαθηματικά είναι όλα.
Όμως τι σημαίνει επακριβώς η συνεχόμενη ύφεση από το 2008. Ας υποθέσουμε ότι η Ελληνική Οικονομία το 2007 παρήγαγε 100 ευρώ.
·         Το 2008 με επίσημη ύφεση -1,2 % του ΑΕΠ. Δηλαδή το 2008 η Ελληνική οικονομία παρήγαγε 98,8 ευρώ.
·         Το 2009 με επίσημη ύφεση -2,3% του ΑΕΠ. Δηλαδή το 2009 η Ελληνική οικονομία παρήγαγε 96,52 ευρώ.
·         Το 2010 με επίσημη ύφεση -3,5% του ΑΕΠ. Δηλαδή το 2010 η Ελληνική οικονομία παρήγαγε 93,14 ευρώ.
·         Το 2011 με επίσημη ύφεση -5,5 % του ΑΕΠ. Δηλαδή το 2011 η Ελληνική οικονομία παρήγαγε 88,01 ευρώ.
·         Εάν λοιπόν το 2012 η επίσημη ύφεση διαμορφωθεί κατ’ εκτίμηση περίπου στο 7% τότε επίσης κατ’ εκτίμηση η Ελληνική οικονομία θα παράγει 81,84 ευρώ.
Αυτή είναι η κατάσταση της οικονομίας όπως την διαμόρφωσε το μνημόνιο και οι δημοσιονομικές πολιτικές του κυρίαρχου εγχώριου πολιτικό-οικονομικού πλαισίου. Κατέστρεψαν ότι έχτιζαν πάρα πολλά χρόνια. 
Εύγε σαΐνια μου

2 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΕΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΥΦΕΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    .
    ΑΔΑ: Β41ΦΩΛΗ-4ΥΖ


    Έγγριστη προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης διαγωνισμου για την μίσθωση κτιρίου στέγασης του ΚΕΠ Δήμου Λεβαδέων.

    ΤΑ ΚΕΠ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΡΙΟ. !!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΝΕ ????

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ????

    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ !!!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ????

    ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση