GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν πείσαμε τους ψηφοφόρους ότι έχουμε σχέδιο για την κρίση»...

Στην αποτυχία τους να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι έχουν ένα δικό τους σχέδιο για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο, απέδωσε την μη είσοδο ...

Στην αποτυχία τους να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι έχουν ένα δικό τους σχέδιο για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο, απέδωσε την μη είσοδο των Οικολόγων Πράσινων στη Βουλή, ο ευρωβουλευτής Νίκος Χρυσόγελος.
Σε συνέντευξη τύπου, ο κ.Χρυσόγελος ζήτησε την έγκαιρη λήψη μέτρων για τη διάσωση της ευρωζώνης και την μετατροπή μέρους του ελληνικού χρέους, σε ευρωπαϊκό, δηλαδή την αμοιβαιοποίηση του εθνικού χρέους.
«Η διάσωση κόστισε πάνω από ένα τρις ευρώ αλλά χωρίς να διασώζεται πραγματικά η οικονομία», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, τόνισε ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο για την απασχόληση με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη μικρή απορροφητικότητα που παρουσιάζει σε σχετικά ευρωπαϊκά κονδύλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση