GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός ο δήμαρχος είναι μεγάλη γάτα!

Ο Σταμπς είναι ένας από τους μακροβιότερους δημάρχους των ΗΠΑ. Εδώ και 15 χρόνια έχει τα ηνία της μικρής πόλης Τοκίτνα, στην Αλάσκα. Ο ...

Ο Σταμπς είναι ένας από τους μακροβιότερους δημάρχους των ΗΠΑ. Εδώ και 15 χρόνια έχει τα ηνία της μικρής πόλης Τοκίτνα, στην Αλάσκα. Ο ίδιος, βέβαια, δεν το ξέρει αυτό. Βλέπετε, ο Σταμπς είναι ένας γάτος. Με τέσσερα πόδια, ουρά και ωραίο μπεζ τρίχωμα.
Πριν από 15 χρόνια, οι κάτοικοι της γραφικής πόλης, έκριναν ότι οι υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών ήταν… άχρηστοι και ανίκανοι. Γι’ αυτό αποφάσισαν – για πλάκα – να ψηφίσουν για δήμαρχο τον συμπαθή γατούλη που σύχναζε στο παντοπωλείο της Τοκίτνα.
Ο Σταμπς ήταν τότε λίγων μηνών και σήμερα είναι… γέροντας. Το παράδοξο αξίωμά του έχει κάνει την πόλη του διάσημη. Ο ίδιος δε, μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 1000 φίλους που έχει στο Facebook.
Ο Σταμπς περνά τις ημέρες του στο παντοπωλείο, όπου τον επισκέπτονται οι κάτοικοι και οι τουρίστες. Εκείνος απολαμβάνει τα χάδια τους και το φρέσκο κρέας καβουριού που είναι το αγαπημένο του φαγητό.
Για όσους αναρωτιούνται, ο Σταμπς είναι επίτιμος δήμαρχος. Στην πραγματικότητα η πόλη έχει δημοτικό συμβούλιο… χωρίς άνθρωπο επικεφαλής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση