GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα για χρέη της ομάδας στο δημόσιο...

Τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη συνέλαβαν οι Αρχές των Ιωαννίνων για χρέη του ΠΑΣ προς το δημόσιο, ύψους 187.000 ευρώ. Μ...

Τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη συνέλαβαν οι Αρχές των Ιωαννίνων για χρέη του ΠΑΣ προς το δημόσιο, ύψους 187.000 ευρώ. Μάλιστα...ο πρόεδρος των Ηπειρωτών συνελήφθη στις 3 τα ξημερώματα, εντός του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης που διατηρεί ο ο γιος του. Οι οφειλές του συλλόγου προς το δημόσιο, για τις οποίες και είχε ζητηθεί διακανονισμός, ανέρχονται στις 187.000 και αφορούν στην προ Χριστοβασίλη εποχή. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, αλλά στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την Τρίτη, οπότε και ορίστηκε η δικάσιμος.

4 σχόλια

  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
    1) ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ( ΕΕΤΗΔΕ )
    2) ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 40% ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 35%.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 15 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οικονομίδης:"Στον ΠΑΟΚ σημεία και τέρατα"

    Στο Αθλητικό Μετρόπολις μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Λάκης Οικονομίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα τελευταία χρόνια διοίκησης στον δικέφαλο και στο πόρισμα της επιτροπής διαφάνειας για τον ΠΑΟΚ που έδειξε...σημεία και τέρατα!

    "Τα τελευταία 15 χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι σε μια συνεχή αδιαφάνεια, με τους Μπατατούδη, Γούμενο και τις διορισμένες διοικήσεις. Από το 2007 και μετά υπήρξε μια τεράστια συστράτευση του κόσμου. Μόνο κόσμος υπάρχει στην ομάδα. οι μεγαλομέτοχοι μας έφεραν εδώ. Έχει μεγάλη ευθύνη ο ΑΣ για όλο αυτό».


    Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ, ανέφερε: «Πριν από δύο χρόνια εκλέχθηκε μια επιτροπή διαφάνειας και για την ΠΑΕ και για την ΚΑΕ. Πληροφορήθηκα ότι έχει βγει ένα πόρισμα. Αυτό το πόρισμα βρίσκεται στα χέρια μου, αλλά δεν θα πω πως. Είμαι μέτοχος στην ΠΑΕ και μέλος 40 χρόνια στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Είχα έννομο δικαίωμα να το έχω και παρότι το ζήτησα δεν μου το έδωσαν, το πήρα από μόνος μου. Είδα σημεία και τέρατα μέσα. Ο ΠΑΟΚ πριν 15 χρόνια δεν ήταν έτσι σε κανένα τμήμα.

    Δεν θα πως ποια είναι τα σημεία και τα τέρατα. Θα γίνει μια συνάντηση στις 27 του μηνός και ότι έχω να πω θα το πω εκεί. Πρέπει να σας πω ότι διαβάζοντας ο εισαγγελέας κάποια πράγματα θα μας καλέσει.

    Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να ξέρει τι γίνεται. Αυτό διότι αυτός χρηματοδοτεί τα τελευταία πέντε χρόνια την ομάδα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ην ίδια ώρα ο Σήφης Κορωνάκης παραιτείται από πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ομάδας με μια ανακοίνωση...ιδιαίτερα αιχμηρή προς πολλές κατευθύνσεις και ιδιαίτερα προς Πουλινάκη, Τουγλή που όπως υποστηρίζει τον παραμύθιασαν...Παρατίθενται χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

    «Φεύγω από τα διοικητικά πράγματα της αγαπημένης μου ομάδας αηδιασμένος και πικραμένος.

    Είχα αποφασίσει να παραιτηθώ πριν από 10 ημέρες, βλέποντας όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν χρεώσει τον ΟΦΗ με έβαλαν μπροστά για να αναλάβω τις δικές τους ευθύνες να με κατηγορούν.

    Για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στη ΠΑΕ-ΟΦΗ θα είμαστε τυπικά και νόμιμα στις θέσεις μας έως τις 11/7, αφού είναι γνωστό ότι το σωματείο μας θα πρέπει να έχει διοίκηση.


    Με φώναξαν οι κ.κ. Μάνθος Πουλινάκης, Κώστας Τουγλής, και μου είπαν ότι μιλάνε με το κ. Κουράκη και μου υποσχέθηκαν ότι θα βάλουν ο κ. Πουλινάκης 100.000 ευρώ, ο κ. Τουγλής 40.000 ευρώ και ο κ. Τσαμπουράκης 50.000 ευρώ και ο κ. Κουράκης Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!! ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ένα ποσό.

    Όσα μου υποσχέθηκαν ήσαν όλα ψέματα.

    Έτρεχα από το πρωί έως το βράδυ στην ΕΠΟ και στη λίγκα πάντα για το καλό του ΟΦΗ χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να μπει φραγμός στον εμπαιγμό και στις άνομες πράξεις σε βάρος της μεγάλης δύναμης του ΟΦΗ που είναι ο φίλαθλος κόσμος και για το λόγο αυτό είμαι αποφασισμένος να αναφέρω ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στην Γ.Σ. της 11/7.

    Είμαι καθαρός και δεν έχω να φοβηθώ τίποτε.

    Στις 11/7 θα μάθετε πολλά: Πριμ ανόδου, μαύρες σακκούλες, πως έρχονταν τα λεφτά και σε ποια ονόματα γραφόντουσαν για μετοχές.
    Είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω το Ομιλίτικο λαό, γιατί ο λαός του ΟΦΗ κρατάει την ομάδα ζωντανή 87 χρόνια και για το λόγο αυτό θα πω όλη την αλήθεια.».


    ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΛΟΥΛΕΣ!!!!!ΡΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΣ ΣΔΟΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΔΡΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση