GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα έδωσε μορφίνη στη κόρη της επειδή είχε πονόδοντο

Μια μητέρα έξι παιδιών από τις ΗΠΑ αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις, επειδή έδωσε στη 12χρονη κόρη της μορφίνη για να ανακουφιστεί από πο...

Μια μητέρα έξι παιδιών από τις ΗΠΑ αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις, επειδή έδωσε στη 12χρονη κόρη της μορφίνη για να ανακουφιστεί από πονόδοντο.
Η γυναίκα, της οποία το όνομα δεν έχει δημοσιευθεί, έδωσε στη κόρη της τα ισχυρό αναλγητικό, όταν ξύπνησε μέσα στη νύχτα και ούρλιαζε από τον πόνο. Ωστόσο, το επόμενο πρωί, το νεαρό κορίτσι δεν ξυπνούσε και η μητέρα της κάλεσε ασθενοφόρο.
Η 12χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Royal Bolton Hospital της Βοστώνης σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί αρχικά φοβήθηκαν για τη ζωή της και προειδοποίησαν τη μητέρα ότι θα μπορούσε να υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Ωστόσο, μετά τις ενδείξεις προόδου, η έφηβη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, όπου η κατάσταση της παραμένει σταθερή. Αναμένεται να λάβει εξιτήριο αυτή την εβδομάδα.
Η 31χρονη μητέρα συνελήφθη από την αστυνομία με την υποψία πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης σε ανήλικο παιδί. Σύντομα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.
«Ήθελα απλώς να την βοηθήσω. Δεν ήθελα να την βλέπω να υποφέρει. Έκανα ένα ηλίθιο λάθος. Όταν οι γιατροί μου εξήγησαν τη σοβαρότητα της κατάστασης έπαθα σοκ. Ένοιωθα αμέτρητες τύψεις. Ελπίζω να με συγχωρέσει και εγώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου», είναι τα λόγια της μητέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση