GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή! Βεβήλωσαν το νέο Νεκροταφείο Γλυφάδας μόλις απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα...

Απέρριψε ως απαράδεκτη το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (αριθμός απόφασης 6130, ημερομηνία έκδοσης 28.6.2012), την αίτηση ασφαλιστικών μέτρω...

Απέρριψε ως απαράδεκτη το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (αριθμός απόφασης 6130, ημερομηνία έκδοσης 28.6.2012), την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων δημοτών κατά του Δήμου Γλυφάδας, με αίτημα την καθαίρεση των τάφων και του ναού, καθώς και την παύση λειτουργίας του νέου κοιμητηρίου καθώς και κάθε μορφής εργασιών στο χώρο του νεκροταφείου, με τη βάση ότι δήθεν προσβάλλεται το δικαίωμα της προσωπικότητας τους.
Με τη δημοσίευση της απορριπτικής απόφασης (στις 2.7.2012 οπότε οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου Γλυφάδας, καθώς και ο Δήμαρχος Γλυφάδας έλαβαν γνώση της απόφασης), το βράδυ της ίδιας ημέρας άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο του νεκροταφείου και βεβήλωσαν 7 μνήματα καταστρέφοντας τα μάρμαρα, τους σταυρούς επί των μνημάτων και τη συρμάτινη περίφραξη του νέου νεκροταφείου. Η κατάσταση αυτή έγινε γνωστή στο Δήμο Γλυφάδας μετά από τηλεφωνικές καταγγελίες των περιοίκων.
Για τις παράνομες και αξιόποινες αυτές ενέργειες, οι οποίες συνιστούν μια πρωτοφανή για τα ελληνικά ήθη και θρησκευτικά αισθήματα των χριστιανών ορθοδόξων παράνομη συμπεριφορά που προσβάλλει βάναυσα τη θρησκευτική ειρήνη και ελευθερία, τη μνήμη των νεκρών, τα δικαιώματα των συγγενών και του Δήμου μας, έχοντας προκαλέσει τον αποτροπιασμό του συνόλου της τοπικής κοινωνίας της Γλυφάδας, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης κατέθεσε μήνυση ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κατά παντός υπευθύνου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

1 σχόλιο

  1. ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση