GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εν αναμονή της απάντησης του Πεκίνου για δάνειο...

Οι ενδείξεις είναι θετικές για ένα δάνειο από το Πεκίνο, δήλωσε στο ΡΙΚ ο υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης και πρόσθεσε ότι η τελική απά...

Οι ενδείξεις είναι θετικές για ένα δάνειο από το Πεκίνο, δήλωσε στο ΡΙΚ ο υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης και πρόσθεσε ότι η τελική απάντηση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
Ο υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης είχε επαφές στο Πεκίνο με την κινεζική κυβέρνηση για παροχή δανείου προς την Κύπρο, αλλά και για απευθείας επένδυση στην Λαϊκή Τράπεζα.
Ο κύριος Συλικιώτης συνοδευόταν από τον πρόεδρο της Λαϊκής Μιχάλη Σαρρή.

2 σχόλια

  1. .
    .
    ΑΔΑ: Β41ΦΩΛΗ-4ΥΖ


    Έγγριστη προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης διαγωνισμου για την μίσθωση κτιρίου στέγασης του ΚΕΠ Δήμου Λεβαδέων.

    ΤΑ ΚΕΠ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΡΙΟ. !!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΝΕ ????

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ????

    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ !!!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ????

    ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άκης έδωσε 2,5 εκατ. ευρώ για να εξαγοράσει ψήφους»
    Τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνο Μιχαηλίδη κατονομάζει ως έναν από τους ανθρώπους που οργάνωσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο για την ασφαλή διακίνηση των «χρυσών» μιζών από τα εξοπλιστικά προγράμματα ο Νίκος Ζήγρας.


    Ο πρώτος ξάδελφος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου κατά την πολύωρη απολογία του κατονόμασε τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της όλης ιστορίας, στοχοποιώντας ευθέως εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον πρώην Γενικό Γραμματέα Εξοπλιστικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ιωάννη Σμπώκο.

    Συγκεκριμένα ο Νίκος Ζήγρας υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή:

    • Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί που οργάνωσαν, προγραμμάτισαν και είχαν ρόλο πρωταγωνιστικό στην υπόθεση είναι οι: Απόστολος - Αθανάσιος (Άκης)Τσοχατζόπουλος, Καμπούρογλου (σ.σ: εκπρόσωπος της ελληνικής Drumilan International, που είχε αναλάβει τα αντισταθμιστικά των TOR-M1), Αλ Φαγιάντ Φουάντ και Ντίνος Μιχαηλίδης.

    • Οι τελικοί αποδέκτες του συνόλου των χρημάτων ήταν ο Αθανάσιος - Απόστολος Τσοχατζόπουλος και ο Ιωάννης Σμπώκος.

    • Ο Μιχαηλίδης ήταν το πρόσωπο κλειδί στη υπόθεση, ο άνθρωπος που μεθόδευε όλες τις συζητήσεις, τις επαφές και τις αποφάσεις μεταξύ του Αλ Φαγιάντ, του Καπούρογλου και του Άκη Τσοχατζόπουλου.

    • Αυτός μετέφερε με βαλίτσες μεγάλα χρηματικά ποσά. Η μεταφορά χρημάτων γινόταν συχνά σε τσάντες και από τον Σμπώκο.

    • Ο Σμπώκος δέχτηκε τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία επένδυσε ο πεθερός του που έχει σχέση με χρηματιστηριακή εταιρεία.

    • Τα ποσά αυτά – χρηματικά μερίδια – ζητά απεγνωσμένα μέχρι σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος. (σ.σ: μέσα στις σελίδες του ημερολογίου του).

    • Όλα τα έξοδα νοσηλείας μου στο εξωτερικό καταβλήθηκαν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Έδειχνε ενδιαφέρον για την έκβαση της υγείας μου και αισθανόμουν μεγάλη υποχρέωση στο πρόσωπό του. Πολύ αργότερα αντιλήφθηκα την υστεροβουλία του για τις παραπάνω ενέργειές του. Ήθελε να μην πεθάνω και δεν προλάβω να τον ενημερώσω για τους λογαριασμούς. Εμφανιζόταν ως σωτήρας μου.

    • Τόσο η πρώην όσο και η νυν σύζυγος του Άκη γνωρίζουν τα πάντα γιατί ο Άκης τους τα εκμυστηρεύονταν όλα,

    • Ο Άκης Τσοχατζόπουλος προσπαθούσε να βγει βουλευτής για να εξασφαλίσει ασυλία και ξόδευε πάνω από 2,5 εκ ευρώ για την εξαγορά ψήφων από Ρωσοπόντιους στην Κύπρο, τσιγγάνους και εισιτήρια διαρκείας στον ΠΑΟΚ.


    _______________________________
    Αφιερωμένο στου ΑΕροψεκασμένους:
    Και ο Πάνος Καμμένος στο ημερολόγιο του Άκη (έγγραφο)

    [Αφιερωμένο επειδή πριν 1,5 μήνα μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα όταν βρήκαν μια σελίδα όπου ο Άκης ανεφερε τι άκουσε για την υπόθεση Αντρίκου-CDS και δια μέσω της θολούρας τους κατέληγαν ότι ο Άκης μεσολάβησε για να κουκουλωθεί η υπόθεση!!

    Τότε είχαν δαιμονοποιήσει κάθε όνομα που έγραφε ο Άκης στο ημερολόγιό του.
    Τώρα το βρήκαν μπροστά τους...

    Περαστικά τους λοιπόν.

    Όταν το πολυσέλιδο ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου δόθηκε στη δημοσιότητα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όχι μόνο από τις συναλλαγές εκατομμυρίων τις οποίες είχε καταγράψει ο πρώην υπουργός αλλά κυρίως εξαιτίας των ονομάτων που υπήρχαν σε αυτό.

    Σύμφωνα με τα «Νέα», μάλιστα, μεταξύ των ονομάτων, που υπάρχουν στην ατζέντα είναι και αυτό του Πάνου Καμμένου, με ημερομηνία 20 Οκτωβρίου του 2010, προκαλώντας ποικίλλα ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση