GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ένα χωριό είναι μικρογραφία της διαχειριστικής κατάστασης στην Ελλάδα...

Είναι ένα χωριό κάπου στις Σέρρες, που θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα σε μικρογραφία. Είναι ενταγμένο και αυτό στην … πρόοδο του ”Καλλικρ...


Είναι ένα χωριό κάπου στις Σέρρες, που θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα σε μικρογραφία. Είναι ενταγμένο και αυτό στην … πρόοδο του ”Καλλικράτη”, όπως και η Ελλάδα είναι ενταγμένη στην.. πρόοδο που της επέβαλλε το ΠΑΣΟΚ και κανείς δεν είχε το φιλότιμο να τη σώσει από αυτήν. Και όπως κάθε πρόοδος, έτσι και αυτή απαιτεί … προοδευτικούς ανθρώπους να την εφαρμόσουν.
Έτσι, λοιπόν, αυτή η διοικητική ομάδα προοδευτικών ανθρώπων που εξελέγησαν με την προοδευτική μέθοδο των ψήφων από το μεγάλο σόι, των παρατρεχάμενων που δωροδόκησαν, απείλησαν κ.ο.κ. και τώρα απολαμβάνουν την εύνοια και τις εργολαβίες που αναθέτει ο δήμαρχος στους.. άξιους – φυσικά -, αποφάσισαν και διέταξαν, αρχικά, την… αξιοποίηση εκτάσεων πολύτιμων για τη γεωργία και την κτηνοτροφία μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων. Πράσινη ανάπτυξη, ντε – καθότι ο δήμαρχος έχει .. πράσινες ρίζες, αν και τις.. ξέβαψε λόγω εκλογών. Έξωση σε γεωργούς και κτηνοτρόφους για φωτοβολταϊκά συστήματα με ύποπτες εταιρείες και παρασκηνιακές συζητήσεις. Κι ας λένε κορυφαίοι οικονομολόγοι πως, για να αναπτυχθεί η Ελλάδα, πρέπει να βασιστεί στη γεωργία και την κτηνοτροφία, κι ας κουνάνε το δάχτυλο οι υπεύθυνοι της καταστροφής της γεωργίας – κτηνοτροφίας, λέγοντας πως δεν έχουμε αυτάρκεια.
Τέλος πάντων, με την πτώση του Γεωργίου του Μέγα της Πράσινης Ανάπτυξης, το σχέδιο των φωτοβολταϊκών και μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων έμεινε στην άκρη. Οι προοδευτικοί, όμως, ακάθεκτοι βρήκαν άλλο πεδίο λαμπρό δράσης: το νεράκι. Αποφάσισαν, εν μέσω οικονομικής ανέχειας, να τοποθετήσουν στο χωριό ”ρολόγια” – υδρομετρητές, δαπανώντας αφθονία χρημάτων και απαιτώντας απ’ τους κατοίκους να πληρώσουν και 70 ευρώ για το ”ρολόι” που θα τοποθετηθεί στο σπίτι τους – ξέχωρα από το χαράτσι του νερού που θα έρχεται κάθε μήνα και θα απαγορεύσει στα νοικοκυριά να έχουν τα δικά τους λαχανικά που θα ήταν ελάφρυνση μέσα σε αυτήν τη λαίλαπα ακρίβειας και ανέχειας.
Μάλιστα, για να κάμψουν τις όποιες αντιδράσεις, άφησαν το μισό χωριό εν μέσω καύσωνα, χωρίς νερό. Πώς; Αυτοί που μένουν στο κάτω μέρος του χωριού καταναλώνουν περισσότερο νερό – γιατί ποτέ κανείς δεν τους ανάγκασε να κάνουν συνετή χρήση – ειδικά τους θερινούς μήνες, αφήνοντας αυτούς στο πάνω μέρος χωρίς νερό, κάτι που οι προηγούμενοι πρόεδροι του χωριού έλυναν, θέτοντας σε λειτουργία ένα επιπλέον υδραγωγείο. Όχι, όμως, και ο νυν, ο οποίος, ακολουθώντας το γνωστό ”διαίρει και βασίλευε”, για να εκβιάσει για την τάχα αναγκαιότητα των ”ρολογιών” και να κάνει τους ”ανωχωρίτες” να αγανακτήσουν και να αποδεχτούν τα ”ρολόγια”, όχι μόνο δε θέτει σε λειτουργία επιπλέον υδραγωγείο. δεν κάνει παρατήρηση στους κάτω, αλλά και, αν του τηλεφωνήσει κάποιος να παραπονεθεί για το νερό, του βάζει τις φωνές και τον αποπαίρνει: και διψασμένος και δαρμένος.
Από την άλλη απειλούν όσους έχουν ιδιωτικές γεωτρήσεις και πηγάδια, να βάλουν υδρομετρητές, αλλιώς θα τους κλείσουν τη γεώτρηση με χώμα!
Παρατηρείται πως η επιδιωκούμενη μετατροπή του νερού σε είδος πολυτελείας και η εκχώρηση των δικαιωμάτων σε λίγους και εκλεκτούς προχωρεί και στα χωριά. Παράλληλα και σαν συνέπεια, καθίσταται απαγορευτική η καλλιέργεια οικιακών προϊόντων, ώστε ο απόλυτος έλεγχος και της διατροφής να περάσει σταδιακά σε λίγους.
Επιπλέον, το ταπεινό μας χωριό είναι μικρογραφία της Ελλάδας και όσον αφορά την αγροτική πολιτική – αυτήν που είπαμε ότι θα εφαρμόσουμε, για να αναπτυχθεί η γεωργία. Πώς να αναπτυχθεί, όταν το ΤΟΕΒ (Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων) που ο πρόεδρος του είναι της παράταξης του δημάρχου και εκλέχτηκε σε εκλογές όπου οι περισσότεροι αγρότες δεν ήξεραν καν ότι έγιναν, στέλνει σε καιρό οικονομικής ανέχειας και σε διάστημα ενός μήνα, το λογαριασμό άρδευσης δύο ετών! Δηλαδή, 300 και 300 ευρώ για έναν μικρομεσαίο αγρότη που παλεύει, κυριολεκτικά, να επιβιώσει! Και όλα αυτά τα χρήματα για έργα στην άρδευση που στην πλειονότητά τους έγιναν πριν δεκαετίες…
Και σαν να μην έφτανε αυτό, το διοικητικό συμβούλιο του ΤΟΕΒ αποφασίζει να αυξήσει το ποσό για την άρδευση από 17,5 ευρώ το στρέμμα σε 19,5 ευρώ το στρέμμα, χρήματα που θα πρέπει να δώσει ο παραγωγός είτε ποτίσει είτε όχι.
Σε όλα αυτά τώρα προσθέστε τα έξοδα για αγροτικά εφόδια  - που ο κ. Σαμαράς ακόμη χαμηλώνει τις τιμές τους, ενώ αυτά αυξάνονται… -, τα έξοδα για πετρέλαιο – το φθηνό πετρέλαιο ως γνωστόν είναι για σκάφη πολυτελείας.. -, τα ενοίκια, τις αμοιβές των ιδιοκτητών μηχανών σποράς και συγκομιδής και, τέλος, το ποσοστό της Αγροτικής Τράπεζας επί της σοδειάς και των κοινοτικών επιδοτήσεων για δάνεια που δόθηκαν πριν σχεδόν 30 χρόνια, αποπληρώθηκαν 2 και 3 φορές, αλλά εξακολουθούν να είναι βρόγχος για τους αγρότες. Τώρα, αφαιρέστε απ’ τα έξοδα τα έσοδα τα οποία συνεχώς μειώνονται, εξαιτίας της ανοχής τους κράτους που αφήνει τους εμπόρους από τη μια να αγοράζουν τα αγροτικά προϊόντα σε εξευτελιστικές τιμές, και από την άλλη να εισάγουν τα ίδια προϊόντα από τρίτες χώρες – τα οποία δεν υπόκεινται στους αυστηρούς (και πανάκριβους) περιορισμούς της Φύρερ – Κομισιόν, γι’ αυτό είναι φθηνότερα, αλλά πωλούνται σχεδόν όσο και τα ελληνικά- και να μένουν χιλιάδες τόνοι των δικών μας, ανώτερων ποιοτικά, προϊόντων στις αποθήκες.
Επιστρέφοντας, στα της διαχείρισης του δήμου απ’ τους προοδευτικούς να υπογραμμίσουμε πως, ενώ ο δήμος εισέπραξε κανονικά ”κουνουπόσημο” 4 ευρώ απ’ τους δημότες, ψεκασμοί για τα κουνούπια δεν έγιναν, αφήνοντας τους κατοίκους βορά.. των κουνουπιών και των ποικίλων ασθενειών που κυκλοφορούν. Η προοδευτικότητα εκφράζεται με τη λογική του ας αρρωστήσει πρώτα κάποιος και μετά κανονίζουμε..
Έτσι, καθημερινά απλά, ένα ταπεινό χωριό καθρεφτίζει, όπως η αντίθετη όψη ενός μεγεθυντικού φακού, τη διαχειριστική κατάσταση στην οποία έχει καταδικασθεί ολόκληρη η Ελλάδα.
endelehia

6 σχόλια

  1. Οι ολυμπιακοί αγώνες 2012 και οι απατεώνες του ΣΕΓΑΣ

    «Επίτευγμα οι 105 Έλληνες στο Λονδίνο», λέει ο Σπύρος Καπράλος, “που να ήξερε ο καψερός”! Μπορεί να ήξερε και να “κάλυπτε!


    Επίτευγμα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, την παρουσία 105 αθλητών και αθλητριών στην αποστολή της ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012». «Θεωρούμε μεγάλο επίτευγμα που 105 αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το Λονδίνο και το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

    Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Είναι το κέντρο των μαφιόζων απατεώνων του αθλητισμού.

    Συνάδελφε προπονητή αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί
    1. Οι βασικές θέσεις των τεχνικών συμβούλων του ΣΕΓΑΣ είναι για σένα θερινό όνειρο?
    2. Έρχονται οι υπάλληλοι και οι τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ να δουν τους δικούς σου αθλητές όταν αγωνίζονται?
    3. 3. και αν αξίζει ο τίτλος Ομοσπονδιακού προπονητή?
    4. Τα έξοδα των συνεδρίων και συγκεντρώσεων των ημέτερων αν αξίζει να πληρώνονται?
    5. Γιατί δεν πληρώνεσαι ως σωματειακός όσο αξίζεις?
    6. Γιατί δεν πήγες και εσύ ένα ταξίδι ως παράγοντας ενώ ταξιδεύουν πάντα οι ίδιοι?
    7. Γιατί δεν είχες ποτέ εσύ και ο αθλητής ή αθλήτρια σου με τους αντίστοιχους τεχνικούς?
    8. Γιατί οι αγώνες σταμάτησαν στην ουσίαν τον Ιούνιο? Φάγανε τα λεφτά πάλι κάποιοι?
    9. Γιατί τα GRAND PRIX είναι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα?
    10. Γιατί δεν καταργήθηκε το πριμ των σωματειακών?
    11. Γιατί δεν αποσπάσαι και εσύ από την δουλειά σου ενώ αποσπούνται οι ίδιοι και οι ίδιοι?
    12. Γιατί πουλήθηκε το Καραΐσκάκη (ρώτα τους)?
    13. Γιατί σβήνουν οι μεγάλοι σύλλογοι?
    14. Γιατί υπάρχουν σωματεία σφραγίδες (ρώτα τους – μήπως για να βγάζουν “στημενες” ηγεσίες στον ΣΕΓΑΣ?)
    15. Γιατί δεν σου δίνουν καθρεπτάκια και κολιέδες?
    16. Γιατί οι άπατες στον ΣΕΓΑΣ συνεχίζονται και ο κ. Ρακιτζής, το ΣΔΟΕ και οι Εισαγγελείς τους καλύπτουν?
    17. Ποιος καλύπτει την μαφία του αθλητισμού, του ντόπινγκ, των συναλλαγών, των σπόνσορς της αρπαχτής της απάτης?

    18. Να απαντήσει ο απατεώνας Σεβαστής Βασίλης το λαμόγιο του ΣΕΓΑΣ με την βίλα στην Μακρακώμη,, αν πριν λίγες μέρες πιέστηκαν “ντοπε” αθλητές και τους κάλυψε πάλι.
    19. Τα πριν των αθλητών με “υψηλό όριο” τα έχετε ήδη πάρει και τα φάγατε για να καλύψετε πάλι “τρύπες” και να φτιάξετε βίλες . Ο κ. Σπύρος Καπράλος την κομπίνα το γνωρίζει?

    Ο πρόεδρος της ΕΟΕ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από τους Ολυμπιακούς: «Θα μας λείψει πάρα πολύ. Είχαμε ελπίδες, αλλά και την πεποίθηση ότι η ομάδα του μπάσκετ θα είναι μέλος της αποστολής στο Λονδίνο και μάλιστα πιστεύαμε ότι στους Ολυμπιακούς θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε μια μεγάλη διάκριση. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Και ο καλύτερος μπορεί να αποκλειστεί, αλλά κι ένας αδύναμος, εάν βρεθεί στην ημέρα του, μπορεί να κερδίσει το μεγαλύτερο φαβορί». * Σημαιοφόρος της Ελληνικής Ομάδας θα είναι ο αθλητής μας του Tae Kwon Do Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Συνολικά, στην αγγλική πρωτεύουσα τα γαλανόλευκα χρώματα θα εκπροσωπήσουν 105 άτομα, 66 άνδρες και 39 γυναίκες, που θα λάβουν μέρος σε 20 αθλήματα.
    Αθλητές Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ολυμπιακοί αγώνες 2012 και οι απατεώνες του ΣΕΓΑΣ

    «Επίτευγμα οι 105 Έλληνες στο Λονδίνο», λέει ο Σπύρος Καπράλος, “που να ήξερε ο καψερός”! Μπορεί να ήξερε και να “κάλυπτε!


    Επίτευγμα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, την παρουσία 105 αθλητών και αθλητριών στην αποστολή της ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012». «Θεωρούμε μεγάλο επίτευγμα που 105 αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το Λονδίνο και το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

    Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Είναι το κέντρο των μαφιόζων απατεώνων του αθλητισμού.

    Συνάδελφε προπονητή αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί
    1. Οι βασικές θέσεις των τεχνικών συμβούλων του ΣΕΓΑΣ είναι για σένα θερινό όνειρο?
    2. Έρχονται οι υπάλληλοι και οι τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ να δουν τους δικούς σου αθλητές όταν αγωνίζονται?
    3. 3. και αν αξίζει ο τίτλος Ομοσπονδιακού προπονητή?
    4. Τα έξοδα των συνεδρίων και συγκεντρώσεων των ημέτερων αν αξίζει να πληρώνονται?
    5. Γιατί δεν πληρώνεσαι ως σωματειακός όσο αξίζεις?
    6. Γιατί δεν πήγες και εσύ ένα ταξίδι ως παράγοντας ενώ ταξιδεύουν πάντα οι ίδιοι?
    7. Γιατί δεν είχες ποτέ εσύ και ο αθλητής ή αθλήτρια σου με τους αντίστοιχους τεχνικούς?
    8. Γιατί οι αγώνες σταμάτησαν στην ουσίαν τον Ιούνιο? Φάγανε τα λεφτά πάλι κάποιοι?
    9. Γιατί τα GRAND PRIX είναι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα?
    10. Γιατί δεν καταργήθηκε το πριμ των σωματειακών?
    11. Γιατί δεν αποσπάσαι και εσύ από την δουλειά σου ενώ αποσπούνται οι ίδιοι και οι ίδιοι?
    12. Γιατί πουλήθηκε το Καραΐσκάκη (ρώτα τους)?
    13. Γιατί σβήνουν οι μεγάλοι σύλλογοι?
    14. Γιατί υπάρχουν σωματεία σφραγίδες (ρώτα τους – μήπως για να βγάζουν “στημενες” ηγεσίες στον ΣΕΓΑΣ?)
    15. Γιατί δεν σου δίνουν καθρεπτάκια και κολιέδες?
    16. Γιατί οι άπατες στον ΣΕΓΑΣ συνεχίζονται και ο κ. Ρακιτζής, το ΣΔΟΕ και οι Εισαγγελείς τους καλύπτουν?
    17. Ποιος καλύπτει την μαφία του αθλητισμού, του ντόπινγκ, των συναλλαγών, των σπόνσορς της αρπαχτής της απάτης?

    18. Να απαντήσει ο απατεώνας Σεβαστής Βασίλης το λαμόγιο του ΣΕΓΑΣ με την βίλα στην Μακρακώμη,, αν πριν λίγες μέρες πιέστηκαν “ντοπε” αθλητές και τους κάλυψε πάλι.
    19. Τα πριν των αθλητών με “υψηλό όριο” τα έχετε ήδη πάρει και τα φάγατε για να καλύψετε πάλι “τρύπες” και να φτιάξετε βίλες . Ο κ. Σπύρος Καπράλος την κομπίνα το γνωρίζει?

    Ο πρόεδρος της ΕΟΕ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από τους Ολυμπιακούς: «Θα μας λείψει πάρα πολύ. Είχαμε ελπίδες, αλλά και την πεποίθηση ότι η ομάδα του μπάσκετ θα είναι μέλος της αποστολής στο Λονδίνο και μάλιστα πιστεύαμε ότι στους Ολυμπιακούς θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε μια μεγάλη διάκριση. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Και ο καλύτερος μπορεί να αποκλειστεί, αλλά κι ένας αδύναμος, εάν βρεθεί στην ημέρα του, μπορεί να κερδίσει το μεγαλύτερο φαβορί». * Σημαιοφόρος της Ελληνικής Ομάδας θα είναι ο αθλητής μας του Tae Kwon Do Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Συνολικά, στην αγγλική πρωτεύουσα τα γαλανόλευκα χρώματα θα εκπροσωπήσουν 105 άτομα, 66 άνδρες και 39 γυναίκες, που θα λάβουν μέρος σε 20 αθλήματα.
    Αθλητές Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ , DEFAULT ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ;
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΆΝΤΕ ΞΥΠΝΆΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΆΞΟΥΜΕ ΈΞΩ .. ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΜΕ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΝΌΜΙΣΜΑ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΊΧΑΜΕ ΚΆΝΕΙ ΚΆΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ; ΤΟΥΣ ΈΧΟΜΕ ΔΏΣΕΙ ΧΡΌΝΩ ΚΑΙ ΒΓΆΖΟΥΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΈΞΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΊΣΗ ΧΡΌΝΙΑ ...

    ΤΙ ΆΛΛΟ ΘΈΛΕΤΕ ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΤΎΧΗ ΜΑΣ; ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΈΔΩΣΑΝ ΧΡΌΝΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΟΛΑ ΈΞΩ,ΡΕ ΠΟΥΤΆΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 18 ΜΕΤΡΆ, ΡΕ ΚΟΥΝΕΛΆΚΙ ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΦΆΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΆΘΕΣΑΙ ΡΕ ΚΕΡΑΤΆ ΕΚΕΙ; ΓΙΑ ΑΛΩΘΕΊ; ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΉΣΟΥΜΕ ΠΡΏΤΟ ΠΡΏΤΟ , ΌΣΟ ΓΙΑ Γ.Π.Α ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΈΛΟ ΑΓΟΡΆΣΕΤΕ ΤΆΦΟ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΆΛΛΗ ΠΟΥΤΆΝΑ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΡΕ; ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..

    ΤΙ ΚΆΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ; ΚΛΕΙΣΤΈ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΉ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ...


    ΠΕΤΆΞΕΤΕ ΈΞΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΈΞΩ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΆ ΚΑΙ ΈΞΩ ΌΛΟΙ.. ΟΜΕΛΈΤΑ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΆΧΑ , ΕΕΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΆΣΟΥΜΕ ΑΥΓΆ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παρανομα αποσπασμενοι:
    ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
    ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
    ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’
    ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.
    ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.
    ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!
    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ
    ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
    ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
    Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΕΓΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ …
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?
    ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!
    ΑΠΟΑΚΑΛΥΨΗ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
    Μ.Λ.
    http://publish.indymedia.org/en/2012/03/955769.shtml (επιστολή αναγνώστη )
    http://kraxtis-gr.blogspot.com/2011/12/blog-
    ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕΓΑΣ
    ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/
    στις Δευτέρα, Μάρτιος 26, 2012

    ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΑΘΛΗΤΕΣ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΗ. ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ! ΑΠΑΤΗ ΣΕΓΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΑΠΑΤΗ – καταγγελία ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΗΘΕΩΡΗΤΩΝ. Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ? ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ… 74000 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΠΗΡΟΣ ! ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

    (ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑ ΠΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ pdf
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΑΠΑΤΗ – καταγγελία ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΗΘΕΩΡΗΤΩΝ
    ΣΔΟΕ
    προς Οκονομικο Εισαγελεα
    ΣΔΟΕ ΣΕΣΔΔ
    Βουλευτές ΜΜΕ

    Καταγγελία
    Εχουν τα στοιχεια για τον Σεγας και δεν κανουν ουτε προερευνα
    ο κ. Ρακιντζης αντι να τουσς ερυνησει τους ελεγε ποιοι περιπου στειλανε τα στοιχεια!

    Κυριε Ρακιντζη στην Ελλαδα πανε μεσα αυτοι που κλεβουν – οι φίλοι σου – ή αυτοί που καταγγελουν την κλοπή
    τουσ υπεδειξε και απο ποια διδεθυνση τα στειλανε!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΑΠΑΤΗ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ… ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ?

    Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥΣ?
    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ
    ΠΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛHΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΑ ΜΚΟ?
    ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ
    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    Ο ΣΕΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο – ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι – για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!
    ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
    ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)
    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.
    ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
    Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
    τηλ. 2109344726
    2109359302

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση