GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσούκαλης: Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί τα πάντα

Η στρατηγική που εφαρμόζεται έφτασε σε αδιέξοδο και η μόνιμη αναφορά σε περικοπές με ταυτόχρονη μείωση του ελλείμματος δεν λύνει το πρόβ...


Η στρατηγική που εφαρμόζεται έφτασε σε αδιέξοδο και η μόνιμη αναφορά σε περικοπές με ταυτόχρονη μείωση του ελλείμματος δεν λύνει το πρόβλημα, δήλωσε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), Λουκάς Τσούκαλης, υπογραμμίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί τα πάντα.
Ο κ. Τσούκαλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε επίσης πως η Ελλάδα δεν έχει λάβει ουσιαστικά διαρθρωτικά μέτρα και μέτρα για την αντιμετώπιση του διεφθαρμένου δημόσιου τομέα.
Αναφερόμενος στην Ισπανία και την Ιταλία, είπε ότι η κρίση έφτασε και εκεί και αποφάσισαν να πάρουν δύο πολύ σημαντικά μέτρα, καθώς αναγνώρισαν ότι η κρίση έχει δύο όψεις κρίση τραπεζών και κρίση δημόσιου χρέους.

1 σχόλιο

  1. διεφθαρμενοι ειστε εσυ και η ευρωδουλα φαρα σου..
    το ΕΛΙΑΜΕΠ ειναι γνωστο,
    κυριως στους κυπριους,
    ως διαυλος για να φτασουν τα αργυρια της προδοσιας στους υποστηρικτες του σχεδιου αναν..
    και ο δηθεν ουδετερος ΟΗΕ το ιδιο εκανε..

    CIA front..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση