GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γερά ποτήρια» οι ανήλικοι Βρετανοί...

Σύμφωνα με έρευνα του Υπουργείου Υγείας της Αγγλίας, περισσότερα από τα μισά κορίτσια ηλικίας μεταξύ 15 και 16 ετών παραδέχονται ότι καταναλ...

Σύμφωνα με έρευνα του Υπουργείου Υγείας της Αγγλίας, περισσότερα από τα μισά κορίτσια ηλικίας μεταξύ 15 και 16 ετών παραδέχονται ότι καταναλώνουν υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ, τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Το Ηνωμένο Βασίλειο συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελάχιστες χώρες, όπου τα ανήλικα κορίτσια πίνουν περισσότερο από τα αγόρια.
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας δαπανά ετησίως 3.5 δισεκατομμύρια λίρες, λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού εισαχθέντων στα νοσοκομεία με παθήσεις που αφορούν την υπερκατανάλωση αλκοόλ. Το 2003, το ποσοστό θανάτων από χρόνια ηπατική νόσο στη Βρετανία ξεπέρασε εκείνο της Γαλλίας για πρώτη φορά.
Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα, αρκετοί νέοι που καταναλώνουν αλκοόλ προτού βγουν από το σπίτι τους, είναι πιο πιθανόν να εμπλακούν σε έγκλημα. Το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας προειδοποιεί πως η αλόγιστη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών μπορεί να προκαλέσει μια σειρά 60 παθήσεων και ασθενειών – συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του εγκεφαλικού επεισοδίου, των ηπατικών νόσων και του καρκίνου.
Συγκεκριμένα, τα ποσοστά των ανηλίκων, ηλικίας 15-16 ετών, ανά χώρα, που κατανάλωσαν περισσότερα από πέντε ποτήρια αλκοολούχων ποτών, σε κάποια περίσταση, τον περασμένο μήνα (έρευνα του 2007):
 «Γερά ποτήρια» οι ανήλικοι Βρετανοί

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση