GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακρίνεται ύποπτος για τρομοκρατική επίθεση στην Κύπρο...

Από εξαντλητική ανάκριση περνά ο 24χρονος Λιβανέζος, κάτοχος σουηδικού διαβατηρίου, ο οποίος συνελήφθη από τις κυπριακές αρχές ως ύποπτος γι...

Από εξαντλητική ανάκριση περνά ο 24χρονος Λιβανέζος, κάτοχος σουηδικού διαβατηρίου, ο οποίος συνελήφθη από τις κυπριακές αρχές ως ύποπτος για τρομοκρατική ενέργεια εναντίον ισραηλινών τουριστών στην Κύπρο.
Το διάταγμα κράτησης του λήγει την Παρασκευή, αλλά δεν αποκλείεται η Αστυνομία να ζητήσει από το Δικαστήριο την ανανέωση του.
Οι έρευνες της Κυπριακής Αστυνομίας συνεχίζονται αδιάκοπα με στόχο να έρθουν στο φως όλα τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση.
Η Μοσάντ, που έδωσε πληροφορίες στην Κυπριακή Αστυνομία, πιστεύει ότι ο ύποπτος έφθασε στην Κύπρο με σκοπό να προετοιμάσει το έδαφος για τρομοκρατική επίθεση εναντίον ισραηλινών τουριστών στη Λεμεσό, κατά πάσα πιθανότητα με την παγίδευση λεωφορείου με εκρηκτικά. Μεταξύ των τεκμηρίων που εντοπίστηκαν στην κατοχή του υπόπτου είναι και σημειώσεις που αφορούν δρομολόγια λεωφορείων.
Ο 24χρονος συλληφθείς κρατείται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Στα γραφεία των ανακριτών της υπόθεσης πήγαν και σήμερα αξιωματούχοι της ισραηλινής πρεσβείας, οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς για την πορεία των αστυνομικών ερευνών των μελών της Κυπριακής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες έρευνες για την υπόθεση διεξάγονται και στο Ισραήλ, αφού θεωρείται βέβαιο ότι εκεί βρίσκονται συνεργάτες του συλληφθέντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση