GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έργο ηλεκτρονικών προμηθειών για τη ΔΕΗ

Παροχή υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Προμηθειών θα προσφέρει για δύο χρόνια η cosmoONE στη ΔΕΗ Α.Ε., μετά από διεξαγωγή μειοδοτικού διαγω...

Παροχή υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Προμηθειών θα προσφέρει για δύο χρόνια η cosmoONE στη ΔΕΗ Α.Ε., μετά από διεξαγωγή μειοδοτικού διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία. Η υλοποίηση του έργου έχει ήδη ξεκινήσει με τις Online δημοπρασίες να αποφέρουν σημαντικά οφέλη σε επίπεδο εξοικονόμησης κόστους. Το έργο αφορά στην παροχή, από την cosmoONE, υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Προμηθειών προς τη Διεύθυνση Υλικού Καυσίμων Προμηθειών και Μεταφορών της ΔΕΗ και θα υλοποιηθεί σε πανελλαδική κλίμακα για επτακόσιους (700) χρήστες της επιχείρησης. Περιλαμβάνει δύο υπηρεσίες: ηλεκτρονικές δημοπρασίες, μέσω της υπηρεσίας auctionONE και ηλεκτρονικές παραγγελίες (MarketPlace), μέσω της υπηρεσίας procureONE.
Η υπηρεσία των ηλεκτρονικών δημοπρασιών (πλειστηριασμών) αφορά στην υλοποίηση πενήντα (50) διαγωνισμών προμηθειών. Οι πρώτες ηλεκτρονικές δημοπρασίες διεξήχθησαν ήδη στα μέσα Ιουνίου για την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών.
Ο συνολικός τους προϋπολογισμός ξεπέρασε τα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ δόθηκαν συνολικά περισσότερες από 600 προσφορές οδηγώντας σε εξοικονόμηση κόστους 40% για την επιχείρηση.
Η υπηρεσία ηλεκτρονικών παραγγελιών (procureONE) της cosmoONE περιλαμβάνει την παραμετροποίηση, σύμφωνα με τις ανάγκες της ΔΕΗ, υλοποίηση και υποστήριξη της υπηρεσίας για τη δημιουργία, έγκριση και αποστολή παραγγελιών από ηλεκτρονικούς τιμοκαταλόγους προς συμβεβλημένους προμηθευτές της ΔΕΗ, σύμφωνα με τις διαδικασίες της επιχείρησης.

1 σχόλιο

  1. Η μάσα δεν έχει ιδεολογία: Η ΔΑΚΕ αντιγράφει τον Φωτόπουλο

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ..
    Υπήρξε προεκλογική δέσμευση ότι η στρατηγική και οι τακτικές εξόδου από το Μνημόνιο θα γίνουν σε διαβούλευση με τους επιγόνους του Μανώλη;
    Υπήρξε προεκλογική δέσμευση ότι τον Δεκαπενταύγουστο θα έχουμε βγει από το Μνημόνιο;
    Είπε κανείς ότι η επαναδιαπραγμάτευση αποσύρθηκε;
    Πόσα χρόνια θα συζητάμε για την λογική των αποκρατικοποιήσεων και αν αυτές χρειάζονται;

    Για πόσο καιρό ακόμη κάποιοι θα αυτοεξαιρούνται από τις μεταρρυθμίσεις ;
    Οι άνθρωποι της εργασίας έχουν σαφή εικόνα για τα πολλά δεινά της ελληνικής οικονομίας και των ελλειμματικών ΔΕΚΟ.
    Η έξοδος από το Μνημόνιο απαιτεί σχέδιο, στρατηγική και δουλειά, όχι ψευτοτσαμπουκάδες και άρνηση της πραγματικότητας.
    Οι εργατοπατέρες θα έπρεπε να φροντίζουν για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και όχι των πολλές φορές προκλητικών προνομίων τους.

    Η στάση των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ απέναντι σε μια τριμερή Κυβέρνηση συνεργασίας που καλύπτει όλο το φάσμα της πολιτικής, γεννά τουλάχιστον ερωτηματικά.
    Η στάση τους σε όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης οδήγησε –καθόλου τυχαία- στον μαρασμό του συνδικαλιστικού κινήματος, καθώς οι αρχηγοί του φρόντιζαν –προσωπικά πάντα- να βρίσκονται στον αφρό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση