GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο λαός ψήφισε μνημονικακά ή το πολίτευμα είναι μνημονιακό;

Τ α τρία μνημονιακά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μας λένε ότι το μνημόνιο έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αφού αθροιζόμεν...

Τα τρία μνημονιακά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μας λένε ότι το μνημόνιο έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αφού αθροιζόμενα τα ποσοστά που έλαβαν τα τρία αυτά κόμματα στις εκλογές της 17 Ιουνίου (29,66% + 12,28% + 6,26%) μας δίνουν συνολικό ποσοστό 48,20%. Όπως λοιπόν ισχυρίζονται, μπορεί τα αντιμνημονιακά κόμματα να έλαβαν 51,8%, αλλά πρόκειται για….
μια πανσπερμία κομμάτων χωρίς σημεία επαφής μεταξύ τους και δυνατότητα συγκυβέρνησης.
Όμως η πραγματικότητα δεν είναι τα ποσοστά με τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ελληνικός λαός έγινε ξαφνικά μνημονιακός. Η πραγματικότητα είναι δυσάρεστη για τα τρία μημονιακά κόμματα και το ξέρουν. Πίσω από τα ποσοστά υπάρχουν οι πραγματικοί αριθμοί των ψυχών και αυτές οι ψυχές είναι εδώ και φωνάζουν.
Αν λοιπόν αθροίσουμε τις ψήφους που πήρε το κάθε ένα από τα τρία μνημονιακά κόμματα (ΝΔ 1.825.609, ΠΑΣΟΚ 755.832, ΔΗΜΑΡ 385.079) έχουμε ότι και τα τρία κόμματα μαζί έλαβαν 2.966.520 ψήφους. Το πραγματικό ποσοστό των ψήφων αυτών στο συνολικό εκλογικό σώμα που είναι 9.951.970 είναι μόλις 29,80% !!!!! Αυτή λοιπόν είναι η πραγματική δύναμη των μνημονιακών ψήφων στο σύνολο των ψηφοφόρων.
Αυτό όμως είναι και το σάπιο και διεφθαρμένο πολίτευμα της προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας με τους αντιδημοκρατικούς εκλογικούς του νόμους και τα bonus του.. Ένα 29,80%, οδηγεί σε εξαθλίωση, σε αυτοκτονίες και σε αφανισμό το υπόλοιπο 70,2% του λαού.
Ας χαιρόμαστε το «δημοκρατικό» μας πολίτευμα.
hassapis-peter.blogspot.gr

11 σχόλια

  1. ΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ, ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

    Η μεγαλύτερη τηλεοπτική κοινωνική προσφορά

    Ο βλοσυρός, σνομπ, απειλητικός μπονβιβερισμός του Σίμου Κεδίκογλου ως κυβερνητικός εκπρόσωπος τύπου.

    Τώρα πια όλες οι μαμάδες μπορούν να πείθουν το παιδί τους να φάει όλο του το φαγητό, «αλλιώς θα σε δώσω στον Κεδίκογλου» Αρκεί να καταστρέψουν τις κασέτες από την εποχή που παρουσίαζε το «Μπραβίσιμο» με τη Ρούλα Κορομηλά, γιατί τότε η απειλή δεν πιάνει.


    Καλό θα είναι λοιπόν επειδή όλοι έχουμε την ιστορία μας σε αυτό το τόπο(και την νύχτα και την μέρα)να είμαστε προσεκτικοί όταν καβαλάμε τις υπουργικές ή τις κυβερνητικές καρέκλες.

    Το λέμε για τον πρώτην τηλεπαρουσιαστή της Ρούλας, στο σόου "Μπραβίσσιμο" στο Mega, εκεί γύρω στο 1996-1997 που δεν πήγε καλά γιατί όπως έλεγε και η αμίμητη Ρούλα"με αυτόν τον κρυόκωλο τον Σίμο δεν πρόκειται να σταυρώσουμε νούμερο". Το "Μπραβίσσιμο" κόπηκε και ο Σίμος πήγε σπίτι του.

    Μόνον που ξέχασε να γράψει στο βιογραφικό του(γιατί Σίμο;)ότι δούλεψε και εκεί(η δουλειά δεν ήταν ποτέ ντροπή για όλους).

    Δεν έχουμε τίποτα με τον Κεδίκογλου. Συμπαθής μας είναι. Αυτή τη στιγμή όμως γράφει ιστορία. Και καλό θα είναι να μην κάνει το φερέφωνο των πολιτικών του αφεντάδων. Γιατί θα βρέξει "ψιλές" και γι αυτόν. Ουδείς υπεράνω κριτικής. Δεν νοείται να παραιτείται υπουργός και να απαντάει με τέτοιο πολιτικά ανάξιο τρόπο για να ενημερώσει το λαό.

    Δηλαδή ρε Κεδίκογλου, όλοι εσείς που ξεπουλάτε την πατρίδα και σκοτώνετε τον κόσμο που πέφτει από τα μπαλκόνια, τι είστε ήρωες; Άντε για να μην ακούσεις τίποτα χειρότερα.

    Έγινες κυβερνητικός εκπρόσωπος ή φερέφωνο του Σαμαρά ρε Σίμο Κεδίκογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΕΙ...
    πυροβολημένοι ΗΛΙΘΙΟΙ.
    για την Δικαιοσύνη για το πέος:

    Με την τρίτη έβαλαν σε εφοριακούς 10 χρόνια με αναστολή... για ζημιά 28 εκ ευρώ που προκάλεσαν στο κράτος
    [Υπάρχει κάποιος στο Υπ. Οικονομικών να τους γαμήσ@@;;; Όχι βέβαια...
    Υπάρχει κάποιος στο Υπ. Δικαιοσύνης να γαμήσ@@ τους δικαστές που σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο έβγαζαν λάθος αποφάσεις; Όχι βέβαια...

    Η ιστορία τραβάει από το 2000...
    Δυο φορές τους αθώωσαν και δύο φορές ο Άρειος Πάγος ζήτησε να ξαναγίνει η δίκη!!! Την τρίτη φορά οι δικαστές φάνηκαν πιο πονηροί και είπαν να τους βάλουν 10 χρόνια με αναστολή για να τηρήσουν τα προσχήματα...και όμως αυτοί επιβραβεύθηκαν και είναι σήμερα διευθυντές εφοριών, αφού εννοείται τα υπηρεσιακά πειθαρχικά συμβούλια τους αθώωσαν!!!

    Φαντάζομαι ότι η "βλαμμένη" που ανακάλυψε την απάτη και τους κατήγγειλε θα είναι απλή υπάλληλος και θα έχει φάει και καμιά μετάθεση στον Έβρο...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε δέκα χρόνια φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκαν οι επτά εφοριακοί, τρεις από τους οποίους διευθυντές ΔΟΥ, που κατηγορούνταν ότι προκάλεσαν ζημία κατά του Δημοσίου περίπου 28 εκατ. ευρώ, καθώς είχαν κάνει τα «στραβά μάτια» σε υπόθεση προστίμου κατά εταιρείας .

    Όπως είχε αποκαλύψει η Real News, ένας από αυτούς, ο Σταύρος Παπαδαυίδ είναι ο εφοριακός του οποίου η πρώην σύζυγος Ελισάβετ Σαρρή συμμετέχει μαζί με τον πρώην στενό συνεργάτη

    του Άκη Τσοχατζόπουλου

    Γιάννη Μπέλτσιο, στο διοικητικό συμβούλιο της URBANICA, της εταιρείας που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των γερμανικών υποβρυχίων.

    Η Ελισάβετ Σαρρή, μάλιστα, μετά το διαζύγιό της από τον Στ. Παπαδαυίδ, παντρεύτηκε τον Γ. Μπέλτσιο.

    Το πενταμελές Κακουργιοδικείο επέβαλε ποινή με αναστολή αλλά με περιοριστικούς όρους: την απαγόρευση εξόδου από την χώρα και την υποχρέωση εμφάνισης κάθε 15νθημερο στο Αστυνομικό Τμήμα.

    Η υπόθεση της εμπλοκής των επτά εφοριακών άνοιξε στο τέλος του 2000, μετά από μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσε η εφοριακός Αλίκη Κυριακάκη. Οι καταγγελίες αρχικά προέκυψαν όταν, όπως υποστηρίζει η ίδια, διαπίστωσε ότι οι συνάδελφοί της είχαν ζημιώσει το ελληνικό Δημόσιο από πρόστιμα που δεν επέβαλαν σε μεγάλη επιχείρηση.

    Ο φάκελος της υπόθεσης έφτασε για πρώτη φορά στις δικαστικές αίθουσες το 2008, οπότε και οι επτά κατηγορούμενοι αθωώθηκαν, με δεδομένη και την πειθαρχική τους αθώωση το 2006. Ο Άρειος Πάγος επέστρεψε την υπόθεση στο ακροατήριο και το 2010 αθωώθηκαν και πάλι, για να ακολουθήσει και δεύτερη αναίρεση της υπόθεσης από τον Αρειο Πάγο.
    Παρότι μάλιστα κατηγορούνταν για κακούργημα, τον περασμένο Δεκέμβριο τρεις από αυτούς τοποθετήθηκαν σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων εφοριών της Αττικής. Πρόκειται για τον Γεώργιο Δρογώση, που ανέλαβε διευθυντής στη ΔΟΥ Γλυφάδας, τον Ιωάννη Μέλλο, που τοποθετήθηκε ως διευθυντής στη ΔΟΥ Χαλανδρίου, και τον Θεοφάνη Κουρτζή, που ανέλαβε τη θέση του υποδιευθυντή ελέγχου της Α’ ΔΟΥ Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας χαιρόμαστε το «δημοκρατικό» μας πολίτευμα.

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.....

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προετοιμάζεται για "μπάχαλο"
    ο ΣΥΡΙΖΑ;

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ

    Εξαιρετικώς φιλάρεσκο και με αίσθηση απόλυτης σοφίας διά τα πάντα, το σημερινό κύριο άρθρο του κομματικού δελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δίνει «γραμμή εβδομάδος» εις μέλη και οπαδούς, καθ’ ο μέτρο το αντίστοιχο καθημερινό άρθρο έχει «ορίζοντα» 24ώρου.
    Έχουμε και λέμε:

    1. «Η κυβέρνηση όπως στρώνει στρώνει θα κοιμηθεί. Δεν θα της φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι οι κοινωνικοί αγώνες είναι αυθεντικοί και όχι υποκινούμενοι»

    2. «Η κυβέρνηση Σαμαρά, κυβέρνηση μνημονιακής συνεργασίας, έχει σαφές δεξιό ιδεολογικό πρόσημο. Νόμος και τάξη, φοβία για τους μετανάστες, επίκληση του Θεού για να σωθούμε, συνάψεις με το περιθώριο της ΧΑ»

    3. «Η κοινωνική κρίση συντόμως μπορεί να μετατραπεί σε ανάφλεξη. Η κυβέρνηση δεν έχει περίοδο χάριτος. Αλλά από άλλη πλευρά, ούτε και η αριστερή αντιπολίτευση, που καλείται να οργανώσει τον εναλλακτικό δρόμο γιά την έξοδο από την κρίση».

    Επιχειρώ να απωκωδικοποιήσω τα προηγούμενα:

    1. Προσεκτικοί λόγοι, που υποκρύπτουν έναν προετοιμαζόμενο αγώνα «επαναστατικής γυμναστικής», με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και των προσκείμενων Φωτόπουλων κλπ, εις το ρόλο του «στρατηγού με την ομπρέλα», ο οποίος καθοδηγεί τους μπαχαλάκηδες οσάκις η Αθήνα παραδίδεται εις τη βία και την καταστροφή των κουκουλοφόρων, με Στρατηγεία τη Νομική ή το άβατο των Εξαρχείων.

    2. Λοιδωρία, άν όχι απάρνηση, του κράτους του νόμου και της τάξεως. Ο καθένας να κάνει ο,τι θέλει, δίχως να ελέγχεται από κανέναν, αλλά κι όταν γίνονται βιαιοπραγίες η Αστυνομία να παρακολουθεί απαθής και βεβαίως αφοπλισμένη. Αυτό λέγεται δεξιό ιδεολογικό ιδεολογικό πρόσημο, όπως ομοίως το αυτονόημα δικαίωμα ενός εκάστου να αυτοπροσδιορίζεται, από άποψη ιδεολογίας και θρησκευτικής ή μη πίστεως. Βεβαίως μπορεί να έχουν κατά νουν την προσφιλή Αλβανία-κατά Γλέζο- του Χότζα, όπου η θρησκευτική πίστις ήτο απαγορευμένη. Όσον αφορά τους μετανάστες, η εξίσωσή τους με τους «γηγενείς»- διατύπωση κόρης Λαφαζάνη, προκειμένου να μην χρησιμοποιήσει το απαγορευμένο περίπου εθνικό προσδιοριστικό «Έλληνες»- είναι μεγάλη κουβέντα και δεν είναι θέμα απλού φόβου ή μη, όπως αφελώς περιγράφεται.

    Το συμπέρασμα: Δεν τους ενοχλεί και τόσο η ιδέα γιά «ανάφλεξη», αν δεν την απεργάζονται ήδη, ώς αντίπαλο δέος προς τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα, ως κοινωνία και χώρα, από συγκεκαλυμμένους κουκουλοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανεκαθεν την χωρα την κυβερνούσε η μειοψηφία η ολιγαρχια μαζι με τις ορντινατσες και τους κομματαρχες στα χωρια σε συνδυασμό με τους καλπονοθευτικούς νόμους τις εκλογες που ψηφιζαν τα δεντρα και οι πεθαμενοι τα πραξικοπηματα και τις κυβερνησεις φαντασματα.

    Αυτή η κολώνια κραταει χρόνια. Αυτο το συστημα γεννησε τους Σημιτιδες τους γαποσαμαραδες τους βενιζελους και ολο το κακο συναπαντημα.
    Παντα ο πρωθυπουργός προερχοταν από κληρονομικα δικαιώματα και ασφαλώς πλούσιες οικογενειες που γινανε πολιτευομενοι ή τα αρπαξαν κατα την περιοδο της κατοχής και του σχεδίου Μαρσαλ.
    Ολα τα οικονομικα σχεδια για την ανορθωση της αιωνια χρεοκοπημενης χωρας κατεληγαν σε συγκεκριμενες τσεπες τζακιων και πολιτικών. Ναι καταλαβατε πολυ καλα μιλαω για ολα αυτα τα πουστοπιαδα που γαμιουνται απο κουνια που μας κουνανε το δακτυλο που ειχαν στον πατο τους και μας μιλουν για θυσιες που αφορουν μονο εμας και οχι ασφαλώς αυτούς!!! που ειναι οι κυριοι υπευθυνοι της καταντιας και της ξεφτίλας μεσα από την απληστία τους και την διαρκή επιθυμια τους για περισσότρο πλούτο συνοδευομενο απο απατες κλοπες μιζες καταχρασεις και οτι άλλο περιλαμβανει η δικονομια που ειναι ανενεργή για όλους αυτούς.

    Αυτό λοιπόν το 29% των σοφων μπαγλαμαδων και λαμογιών συνεχίζει με την ανοχή και μαλακια που δερνει το 70% να ξεσκιζει τον τόπο και να ακούει τον παπαρα τον καλαματιανό κωλομαγκα να λεει ότι θα πουλησει την ΔΕΗ να την χαρακτηρίζει μεγαλη μεταρύθμιση!!λες και η ΔΕΗ μας εφταιξε που βρισκόμαστε σε αυτο το χάλι.

    Είναι τόσο γαμημενοι που οταν μιλουν για αποκρατικοποιήσεις εννοούν το αφεντικό τρελλαθηκε τα δινει ολα τζαμπα αλλα στους "δικους" μας.

    Ασφαλως και θα πουλησουν τους οργανισμούς που εχουν ψωμι τι θα πουλήσουν τις προβληματικές; που να τους βρουνε τους μαλακες που θα τις αγορασουν; ενω το φιλετο όλοι το περιμενουν με το πηρουνι και την πετσετα ετοιμοι για φαγωμα.
    Αυτες τις κωλομαγκιες του μαλακα του καλαματιανου στην βουλή να τις πει τον Σεπτεμβριο οταν θα εχουν ξεσηκωθει και οι πετρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.

    Τώρα κυριε Κου(νε)λη που η "επαναδιαπραγματευση" και η δικη σου "σταδιακη απαγκίστρωση" πηγανε στα σκατα θα συνεχίσεις να στηρίζεις την κυβερνηση στο θεαρεστο εργο του ξεπατωματος της χώρας; ο μαλακοπιτουρας γκαβουλιακας στο ειπε ξεκαθαρα το ερωτημα ειναι συμφωνησες σε αυτη την πορεία; αν ναι τοτε είσαι γιαλαντζη αριστερος είσαι απλα ενας τυχαρπαστος καιροσκοπος που ηθελες δικαιωματικα τις ωρες τις δημοσιας προβολής καο εξουσίας που πιστευεις οτι δικαιουσαι.
    Στις επόμενες εκλογές το ποσοστο σου θα εινα μικροτερο και απο του Καρατζαφερη και θα παιζετε ταβλι για να δειτε ποιος φταίει.
    Αυτη ήταν η θεση ευθυνης που πηρες και μας ζαλιζες τα παπαρια προεκλογικά; θα παρεις την αμοιβή που σου αξιζει και εσυ και όλοι οι κωλονακιωτες αριστεροι σου.
    Ντροπή και αισχος αυτο ειναι μτο μονο που σου αξίζει.
    Ταχα δηθεν αριστερε της πλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλέψανε 28.000.000 ευρώ και έφαγαν 10 χρόνια με αναστολή!!!και εγώ δέχομαι..

    Τουλάχιστον τα επέστρεψαν πείσω;

    Αν είχαν φάει στήλη δυο τρεις στα θυμαράκια θα σωζόταν η ΟΜΆΔΑ Η ΕΘΝΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΠΟΥ ΛΈΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ και το κουνελάκι ...

    Αλλα το κράτος το έχουν κάνει φέουδο ο κάθε υπουργός, βουλευτής, δήμαρχος, νομάρχης με τούς συγγενής τους....

    Αθανάσιος Κλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε Φωτάκη:
    Πως έκανες την ευθύνη, συν ευθύνη;
    Ξέρεις κάτι παραπάνω από εμάς, που δεν το ξέρουμε και δεν μας το λέτε γιατί είμαστε μικροί για τέτοιες αλήθειες ή σε κρατάνε με κάποιο άλλο τρόπο;
    Αυτό το γουρουνάκι στη μέση της foto γιατί χαμογελάει;
    Νοιώθει ότι τα καταφέρνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κριμα ρε Κουβελη σε ειχα σε υπόληψη αλλά τελικά εισαι μια από τα ίδια.

    Με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις λέει η παροιμία.

    Η κυβερνηση αυτη που στηρίζεις εχει υπογραψει την συμβολαιογραφική πράξη θανατου της χωρας εδω και καιρό και μαλλον εσυ θα κρατήσεις τα πρακτικά.

    Ο Σαμαρας συνεχιζει ακόμα και σημερα να παραμυθιαζει τον κόσμο με τα λομπυ της δραχμης με το ότι δεν θα υπάρχουν καυσιμα δεν θα υπαρχουν συνταξεις λες και τωρα υπαρχουν...μιλαει για το αορατο νόμισμα του ευρω που οι περισσότεροι Ελληνες το βλεπουν σε εικονιτσες και φωτογραφίες.
    Μεσα στον Ιουνιο άλλοι 50 συμπατριωτες μας δωσανε τελος στην ζωή τους και ο καταλογος συνεχως μεγαλώνει η ανεργία και η υφεση έχει αγγίξει τον Θεό και ο Σαμαρας μιλαει για επενδυσεις!!! μπορείς να βρείς κάποιον που θα επενδυσει πραγματικά και δεν θα έρθει να παρει μόνο αυτα που αξίζουν για να τα ξεπουλησει και αυτος με την σειρά του μεχρι τον ολοκληρωτικό αφανισμό τους.
    Επενδυσεις και μεταρυθμίσεις δεν ειναι να πουλας επιχειρήσεις και οργανισμούς που εχουν μονοπωλιακό χαρακτηρα και αποφερουν κέρδη και κοινωνική οφέλεια, μεταρυθμισεις είναι να κλείσεις να αναμορφωσεις και να διαχειριστεις επιχειρησεις που εχουν πρόβλημα με σκοπο την εξυγιανση τους ή στην τελικη το κλείσιμο της εφοσον δεν υπάρχει προοπτικη. Το να πουλας νερο ενεργεια και οργανισμούς που εχουν κερδη και εκεινο που χρειαζονται ειναι η ορθολογιστική διαχειρηση των για ενα κομματι ψωμι λέγεται απατη και κομπίνα.
    Μεσα στα πολλα παραμυθια που αραδιασε ο Σαμαρας προεκλογικά ήταν και αυτο τα περι ελεγχου και καταλογισμό ευθυνων σε αυτους που καταληστεψαν τον τοπο και κλεψανε ακομα και τα τραπεζομανδηλα και ασφαλώς αυτους που μας οδηγησαν εδω. Τωρα που "βοηθησες" να κανει κυβερνηση ο ανυπαρκτος ήδη ολα αυτα τα εχει πεταξει στον καδο.
    Αρκείται να βλέπει το "φιλαρακι" του από τα παλια που με το ζορι τον βαλανε στην βουλή αυτο τον παλιομαλακα τον ΓΑΠ την ωρα των προγραμματικων δηλώσεων να παίζει με το i pad!!!!! ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ μοιραζουν τροφιμα λιγων ημερων οι ληστειες συνοδευονται από φονους για ευτελή ποσα, ανθρωποι σε απόγνωση πηδανε από τα μπαλκονια και αυτοπυροβολουνται, οι επιχειρησεις οσες υπαρχουν ακομα συνεχιζουν ακαθεκτες τον ρυθμό των λουκετων και οι ανεργοι συνοστιζονται σε ουρες για καποιο επιδομα επαιτείας.

    Ξερεις κατι κ Κουβελη εμεις μπορεί να ειμαστε για λύπηση στην καταντια που μας φερατε αλλα ακομα εχουμε καθαρη ψυχη και καρδια σε σχεση με κατι τυπους σαν και σενα που ειστε πραγματικα για λυπηση γιατι ειστε σαπιοι βρωμικοι και αθλιοι.

    Σε ψηφισα πιστευωντας ΄τοι πισω απο τον ηπιο χαρακτηρα σου υπαρχει ενας ανθρωπος με αξίες και δεν χρειαστηκαν παρα μονο λιγες μερες για να μου αποδειξεις πόσο λάθος έκανα εισαι ενας κοινωνικός δολοφονος με μειλιχιο ύφος.
    ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ η ξεφτιλα δεν εχει όρια και εγινε βρεγμαενο ρουχο επανω σου ακουγωντας τον παραμυθα προθυπουργό να ανακοινωνει την θανατικη ποινη ολων μας και εσυ να δινεις ψηφο εμπιστοσυνης!!!!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΙΧΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Λαός δεν ξέρει πραγματικά τι ψήφισε. Κατά βάθος άλλο μπορεί να ήθελε και άλλο να έκανε. Πως όμως μπορεί να συμβαίνει αυτό;

    Αν υποθέσουμε πως οι ψηφοφόροι είναι οι "πελάτες", τότε μπορούμε να αναφέρουμε τα λόγια του Steve Jobs: “A lot of times, people don’t know what they want until you show it to them.” Οι πελάτες δεν ξέρουν τι θέλουν, μέχρι να τους το δείξεις.

    Αυτό κάνει τα πράγματα λοιπόν λίγο πιο επικίνδυνα .

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση