GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

΄"Αριστερός Καρατζαφέρης;..."

Η ΔΗΜΑΡ στο δρόμο του ΛΑΟΣ. Του  Γιώργου Κύρτσου. Άρχισαν τα όργανα στη Δημοκρατική Αριστερά καθώς πολιτικά στελέχη της και βουλευτές...

Η ΔΗΜΑΡ στο δρόμο του ΛΑΟΣ.


Του Γιώργου Κύρτσου.
Άρχισαν τα όργανα στη Δημοκρατική Αριστερά καθώς πολιτικά στελέχη της και βουλευτές αντιλαμβάνονται ότι η κυβερνητική πολιτική που θα εφαρμοστεί δεν θα έχει μεγάλη σχέση με το πλαίσιο πολιτικής που συμφωνήθηκε από τον κ. Σαμαρά, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη.
Το πλαίσιο πολιτικής, έτσι όπως είναι διατυπωμένο, προσφέρει πολιτικό άλλοθι σε όσους θέλουν να κρατήσουν αποστάσεις από την πολιτική του νέου μνημονίου. Είναι φανερό όμως –το επιβεβαιώνει και το περιεχόμενο της επιστολής Σαμαρά προς τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης- ότι τους επόμενους μήνες η κυβέρνηση θα κληθεί να εφαρμόσει το νέο μνημόνιο και μάλιστα με ιδιαίτερα εντατικό τρόπο.
Η ΔΗΜΑΡ θυμίζει τον ΛΑΟΣ την περίοδο της κυβέρνησης Παπαδήμου. Ο ΛΑΟΣ είχε μπει στην κυβέρνηση θέτοντας όρους για μη μείωση μισθών και συντάξεων ανάλογους με αυτούς που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο πολιτικής που συμφώνησαν ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης.
Το πιθανότερο είναι ότι η ΔΗΜΑΡ θα αποδειχθεί ο αδύναμος κρίκος του κυβερνητικού συνασπισμού. Μόλις εκδηλωθεί η λαϊκή δυσαρέσκεια για τα σκληρά μέτρα του νέου μνημονίου ο κ. Κουβέλης θα υποχρεωθεί να πάρει μια απόφαση στρατηγικής σημασίας. Εάν παραμείνει στην κυβέρνηση η εκλογική και κοινωνική βάση του κόμματός του θα στραφεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ, εάν αποχωρήσει θα αντιμετωπίσει και αυτός τις γνωστές κατηγορίες περί «κωλοτούμπας».
citypress.gr

2 σχόλια

  1. Σαμαράς,Βενιζέλος και Κουβέλης σε
    λαικο δικαστηριο και αμεση εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ !!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ !!!!
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση