GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος έλληνας τραγουδιστής δηλώνει ότι αν μάθαινε πως ο γιος του καπνίζει... χασίς θα το χαιρόταν;

Αντιδράσεις έχει δημιουργήσει η δήλωση του γνωστού συνθέτη και ερμηνευτή...

Αντιδράσεις έχει δημιουργήσει η δήλωση του γνωστού συνθέτη και ερμηνευτή...
Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος σε συνέντευξή του στο "Λοιπόν" μιλάει για την οικογένειά του τα σχέδιά του αλλά και για τις καταχρήσεις που έχει κάνει στην ζωή του.
"Οποιος νομίζει ότι η ινδική κάνναβη είναι ναρκωτικό είναι ηλίθιος. Αν μάθαινα ότι ο γιος μου καπνίζει κανένα τσιγάρο θα το χαιρόμουν. Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που δεν έχει δοκιμάσει. Τα μισώ τα ναρκωτικά. Θέλω να ρωτήσω όλους αυτούς που νομίζουν ότι είναι ναρκωτικό, αν υπάρχει χώρος απεξάρτησης για χασίς. Δεν υπάρχει πουθενά, γιατί δεν είναι ναρκωτικό, δεν εθίζει" δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής!
rokkos
Πληροφορίες: Λοιπόν

8 σχόλια

  1. ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ !! ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λογικοτατο το επιχειρημα του.Αμα γινει καμια κινηση ομως για αποποινικοποιηση του χασις,αυτοματος θα γινει φορολογητεο ειδος για το κρατος και αυτο ειναι κατι καλο.Αλλα θα λυσαξουν καποιες 'πολιτικες' οικογενειες(κεφαλογιαννη) ......
    και θα βγαινουν με υποκρισια,σοβαροφανεια χιλιων καρδιναλιων να λενε οτι '''προκυται για κατι εγκλιματικοοοο και οτι πρεπει να προστατεεεευσουμε την κοινωνιααα'''''
    καταλαβες....και το εμπορευμα σε κοντεινερ ταξιδυει στην ολλανδια tax free

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πει κάποιος σε αυτόν τον γελοίο, αμόρφωτο και κομπλεξικό κρετίνο, ότι η τετρα-υδρο-καναβινόλη (η δραστική ουσία που κρύβεται στα φύλλα της ινδικής κάναβης), είναι άκρως τοξική και προκαλεί μετά από παρατεταμένη χρήση, από μόνιμη απώλεια μνήμης, μέχρι εγκεφαλικές βλάβες και ΦΥΣΙΚΑ προκαλεί εθισμό. ΚΑΘΕ παραισθησιογόνα ουσία θεωρείται ναρκωτικό και αντιμετωπίζεται σαν τέτοια. Είναι ωστόσο γεγονός ότι σε πολύ μικρές ποσότητες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς, όπως άλλωστε και η μορφίνη που είναι παράγωγο του οπίου, που με την σειρά του βγαίνει από τον λοβό της άσπρης παπαρούνας. Τα αποτελέσματα αυτής της χρήσης είναι αμφιλεγόμενα και βρίσκονται ακόμα υπό έρευνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγας Μαλακοστιφτης οπως λεμε μεγας Ναπολεον στο Δαφνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζ Η Τ Ω Η Ο Λ Λ Α Ν Δ Ι Α που τα εχει νομιμα και κονομαει το κρατος τους.Καθιστε με τους φωστηρες σας πολιτικους να σας εξαθλιωνουν καθε μερα κοιμησμενα προβατα,η σφαγη σας ερχεται.Καντε βουτιες απο τις ταρατσες καταχρεωμενοι ψηφοφλωροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τουμπεκί ψιλοκομμένο η δήθεν "επαναδιαπραγμέτευση";

    Τουμπεκί ψιλοκομμένο η ακύρωση της μείωσης 12% των ειδικών μισθολογίων; (προβλέπω στις επόμενες εκλογές όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας να ψηφίζουν μαζικά ΣΥΡΙΖΑ!!)

    Αυτή είναι η αξιοπιστία των τρισάθλιων λαμογίων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των ηθικών αυτουργών των 3000 αυτοκτονιών-δολοφονιών, του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων, της φτώχιας και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού!!

    Δεν θα προλάβει να σας στείλει στο εδώλιο, για το ξεπούλημα που ετοιμάζετε, ο ΣΥΡΙΖΑ, άθλια λαμόγια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...

    Ο λαός θα σας έχει κρεμάσει ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, κουφάλες δοσίλογοι και προδώτες (όσοι από σας, δεν προλάβετε να φύγετε με ελικόπτερα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.42
    Και για πες μας εσύ γιατρέμου, που είσαι σοβαρός, μορφωμένος, ακομπλεξάριστος και ευφυέστατος, αν αυτή η άκρως τοξική ουσία είναι τοξικότερη από το νόμιμο αλκοόλ, από την νόμιμη καφείνη,από την νόμιμη νικοτίνη, από τα νόμιμα συμπληρώματα των αθλητών, από το νόμιμο υβρίδιο που τρώς στην σαλάτα σου, από τα νόμιμα αντιβιοτικά στο κρέας και τα γαλακτοκομικά που έχεις στο ψυγείο σου, από το νόμιμο χλώριο που τρέχει από την βρύση σου.
    Πες μας αν υπάρχει καλύτερη φαρμακευτική ουσία και με λιγότερες παρενέργειες για την αντιμετώπιση του γλαυκώματος και των συμπτωμάτων της σκλήρυνσης κατα πλάκας από την τεταυδροκαναβινόλη, αν υπάρχει άλλο παυσίπονο (παυσίπονο, όχι αναλγητικά και ασπιρίνες) από τα παράγωγα του οπίου.
    Αν μου δώσεις έστω και μία καταφατική απάντηση, εγώ θα κόψω και το χαλαρωτικό τσαγάκι που καλλιεργώ στην γλάστρα μου και πίνω καμιά φορά σε ρεπό και αργίες (από το 1979 δόξα σοι ο Θεός και παραισθήσεις δεν είχα ποτέ).
    Και μιά και σε βρήκα... γιατρέ μου και σε κούρασα με τις ερωτήσεις μου επέτρεψε μου να σου δώσω κι εγώ μία ιατρική συμβουλή που δεν περιέχεται στα εγχειρίδια της οφθαλμολογίας.
    " Η προκατάληψη τυφλώνει. Η προκατάληψη τυφλώνει τόσο πολύ, που δεν μπορείς να δείς την τύφλα σου. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση