GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόωρος πανηγυρισμός, του στέρησε την πρωτιά...

Ο Riccardo Russo δεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας CIV, ωστόσο το όνομά του και η συμμετοχή του δύσ...

Ο Riccardo Russo δεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας CIV, ωστόσο το όνομά του και η συμμετοχή του δύσκολα θα ξεχαστεί.
Ο αθλητής της ομάδας της Yamaha, αν και είχε την ευκαιρία να κερδίσει την πρώτη θέση, βρέθηκε στην 14η και η αιτία που του στέρησε το βάθρο δεν ήταν κάποια πτώση ή μηχανική βλάβη της μοτοσυκλέτας του. Αιτία ήταν απλά ο λάθος χρονικά… πανηγυρισμός του!
Ο αγώνας διεξάγονταν στην πίστα του Mugello και πριν τον τελευταίο γύρο βρίσκονταν στην πρώτη θέση. Όταν διέσχισε τη γραμμή έναρξης-τερματισμού για τον τελευταίο γύρο, ο Russo νόμισε ότι ο αγώνας είχε τελειώσει και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, αφήνοντας το γκάζι! Φυσικά αυτό δεν ίσχυσε και για τους άλλους αναβάτες οι οποίοι προσπέρασαν τον άτυχο αθλητή.
Το απίστευτο συμβάν που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πιθανότατα οφείλεται στη λάθος ανάγνωση της σχετικής πινακίδας που βρίσκεται στη γραμμή έναρξης-τερματισμού και υποδεικνύει τον αριθμό των γύρων για την ολοκλήρωση του αγώνα.
Δείτε το βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση