GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι σηματοδοτεί η παραίτηση Νικολόπουλου...

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών:  Άρχισε η κατάρρευση της Κυβέρνησης. Με αφορμή την παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρό...

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών:  Άρχισε η κατάρρευση της Κυβέρνησης.
Με αφορμή την παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκου Νικολόπουλου, από το Γραφείο Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ελάχιστες ώρες χρειάστηκαν από την ψήφο εμπιστοσύνης για να αρχίσει η κατάρρευση αυτής της Κυβέρνησης.
Αποδεικνύεται ότι τα τρία κόμματα που συγκροτούν την Κυβέρνηση υφάρπαξαν την ψήφο του Λαού, τάζοντας επαναδιαπραγμάτευση, η οποία οδηγήθηκε στις καλένδες.
Ο κύριος Νίκος Νικολόπουλος δεν μπορούσε να είναι περισσότερο σαφής και σίγουρα δεν ανήκει στη «λαϊκίζουσα» αντιπολίτευση.

5 σχόλια

  1. Πρόβλεψη:

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 28.10.12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτο ακριβως που εγραψε ο 3.46, εκλογες τον Οκτωβριο οπως εγω εγραψα απο την επομενη σζηματισμου της προσωρινης Κυβερνησης της πλακας απο το τριο Σουτσες. Ολα εδω θα πληρωθουν οχι στην αλλη ζωη γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραγκιοζιλίκια Νικολόπουλου που παραιτήθηκε δίνοντας τροφή σε ΣΥΡΙΖΑίους..

    Αυτός πήγε στο Υπουργείο νομίζοντας οτι θα εφαρμόσει δικιά του πολιτική και μάλιστα είχε κάνει και προγραμματικές δηλώσεις στον Αυτιά και στον Παπαδάκη!
    - Ο άνθρωπος είναι πολιτικάντης, δημοσιοσχεσίτης, παραθυράκιας των καναλιών, ένας (δεξιός Μητρόπουλος)

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΕΘΑ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.ΗΤΑΝΕ ΠΑΤΡΙΝΟΣ !
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. (ΕΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΟ 2.)
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ!

    Πάντοτε απορούσα πως αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρούσαν από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ.
    Μία μέρα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης, την ημέρα που ο υπουργός οικονομικών βρίσκεται στο eurogroup, ο Νικολόπουλος υπέβαλε παραίτηση.

    αποδίδω την κίνησή του στο ψηλό πολιτικό IQ του.
    Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικήτας Αποστόλου

    Χμ! Ο Νικολόπουλος πιστεύει οτι"το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή".

    Ο Παυλόπουλος πιστεύει (τώρα το είδε αν και Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου) οτι το μνημόνιο και η σύμβαση δεν συμφωνούν με το Κοινοτικό Δίκαιο και προτείνει την επαναδιαπραγμάτευσή τους προκειμένου να εναρμομιστούν με τις διατάξεις του.

    Ο Υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας έχει την γνώμη πως δεν μπορεί να γίνει καμιά διαπραγμάτευση.

    Συμπέρασμα: Απίθανος συντονισμός κυβερνητικης πολιτικής από τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά! Πλήρης ανεπάρκεια!

    Πρόβλεψη: Η Κυβέρνηση δεν έχει ζωή μεγαλύτερη από τρεις μήνες.

    Πρόταση: Χωρίς ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ του Ελληνικού Λαού, ώστε να κάνει την μεγάλη υπέρβαση (δηλαδή, να ξεφύγουμε από την "ατομική λύση" και να οδηγηθούμε στη "συλλογική λύση"), η ΕΛΛΑΔΑ μας θα γίνει το θέρετρο των Βορειοευρωπαίων και οι Έλληνες θα γίνουμε οι σύγχρονοι δουλοπάροικοι των πολυεθνικών εταιριών!

    Αλλά για να μην έχουμε αυτήν την πορεία θα πρέπει να υπάρξει ΗΓΕΣΙΑ ικανή και με θέληση να μας συνεγήρει για να αποκτήσουμε συνείδηση ΠΟΛΙΤΗ και να απολακτήσουμε την συνείδηση του ιδιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΑΡΧΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση