GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χατζησωκράτης με τον Κουβέλη δεν λένε πια ούτε… καλημέρα

Περισσότερη πίκρα παρά θυμός. Αυτά είναι τα δύο συναισθήματα που κυριαρχούν στον Δημήτρη Χατζησωκράτη μετά την απόφαση του επί δεκαετ...

Περισσότερη πίκρα παρά θυμός. Αυτά είναι τα δύο συναισθήματα που κυριαρχούν στον Δημήτρη Χατζησωκράτη μετά την απόφαση του επί δεκαετίες φίλου και συνοδοιπόρου του Φώτη Κουβέλη ο οποίος τελικά επέλεξε να τον διώξει από τη Βουλή, προκειμένου να διατηρήσει την………..
έδρα στην Αιτωλοακαρνανία η 32χρονη αρχιτέκτονας Νίκη Φούντα, επειδή είναι φίλος του πατέρα της.
Οπως έγινε γνωστό από ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς ο ίδιος αποφεύγει να μιλήσει αυτή τη στιγμή για το θέμα, ο κ. Χατζησωκράτης είναι εξαιρετικά προβληματισμένος για την παρουσία του και το ρόλο του στη Δημοκρατική Αριστερά.
Μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όταν και τότε ο κ. Κουβέλης είχε κάνει την ίδια επιλογή, αφήνοντας τον και πάλι εκτός Βουλής, επιλέγοντας την έδρα της Β’ Αθήνας οι σχέσεις τους πέρασαν την πρώτη τους μεγάλη κρίση μετά από δεκαετίες φιλίας και συνεργασίας.
«Σταμάτησαν ακόμη και να μιλάνε», επισημαίνουν στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ.
«Πιστεύαμε ότι από τη στιγμή που πριν λίγες ημέρες ο Φώτης Κουβέλης τον παρακάλεσε να αναλάβει τη θέση του διαπραγματευτή για την προγραμματική σύγκλιση με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και αυτός το αποδέχθηκε αυτό ήταν και μια έμπρακτη παραδοχή του λάθους του», σημειώνουν.
«Ομως, φαίνεται πως ο Φώτης έχει το δικό του τρόπο σκέψης και το δικό του κώδικα. Δεν εξηγείται αλλιώς το γιατί επιλέγει να στηρίξει μια νέα υποψήφια αντί του Δημήτρη. Μεταξύ τους δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης» επισημαίνουν.
«Οπως και να το σκέφτηκε ο Φώτης Κουβέλης», καταλήγουν, «έχει κάνει λάθος και αυτό θα το πληρώσει το κόμμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση