GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσοχατζόπουλος: "Θα στείλω τον ανακριτή στη Δικαιοσύνη αν πάθει κάτι η Βίκυ"

Απάντηση μέσα από τη φυλακή με τρεις γραπτές δηλώσεις του δίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος λίγα 24ωρα μετά την απολογία φωτιά του εξαδέλφου το...

Απάντηση μέσα από τη φυλακή με τρεις γραπτές δηλώσεις του δίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος λίγα 24ωρα μετά την απολογία φωτιά του εξαδέλφου του Νικόλαου Ζήγρα , ο οποίος ενίσχυσε το κατηγορητήριο σε βάρος του πρώην υπουργού για την υπόθεση του μαύρου πολιτικού χρήματος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργεί Εθνικής Άμυνας.
Σε μια απο αυτές, ο πρώην Υπουργός εμμέσως πλην σαφώς απειλεί τον ανακριτή σε περίπτωση που η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία της. Σε μια τέτοια περίπτωση όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσοχατζόπουλος ο ανακριτής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

8 σχόλια

  1. Πως ο Άκης εξαγόραζε ψήφους...
    Τι λέει ο Ζήγρας και για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ που αγόραζε ο Τσοχατζόπουλος.

    Συγκεκριμένα πρόσωπα κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, ο οποίος απολογήθηκε χτες ενώπιον του ανακριτή.
    Ο συγκατηγορούμενος του πρώην υπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στον ανακριτή ότι επιφανής... Κύπριος πολιτικός, με περισσότερες από μία θητείες σε υπουργική θέση, είχε ενεργό ρόλο όχι μόνο στην οργάνωση της όλης επιχείρησης για το «ξέπλυμα» αλλά και σε διακίνηση χρημάτων προερχομένων από «μίζες» που δόθηκαν για την επιλογή των ρωσικών όπλων TORMI.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Ζήγρας είπε, επίσης, στον ανακριτή της υπόθεσης ότι ο πρώην υπουργός ξόδευε ποσά πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε εκλογικές αναμετρήσεις, ώστε να εκλέγεται για να εξασφαλίζει ασυλία.

    Κατά τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού, τα χρήματα αυτά ο Άκης Τσοχατζόπουλος τα ξόδευε για να εξαγοράζει ψήφους «ομογενών από τη Ρωσία και αθίγγανων», αλλά και για παροχές εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ που αγόραζε κατά εκατοντάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρωμερέ τύπε!
    Άθλιε κλέφτη!
    Απειλείς κιόλας.
    Αν είχες ίχνος ντροπής θα είχες αυτοκτονήσει.
    Ξεφτίλισες μια ολόκληρη παράταξη, βρομίζοντας ό,τι ιδανικό είχαμε πιστέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΠΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα μιλαμε οτι περισσοτερο φιλοτιμο εχει μια Υαινα παρα αυτος ο καριολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε δεν είναι κανένας εκεί από τους κρατούμενους να του βάλει ένα σουρο στον ΚΩΛΟ;;ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΔΩ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ Αυτοκτονούν για 500 ΕΥΡΩ και τολμάς να απειλείς;; ΚΑΙ ΔΕΝ ανοίγουν λογαριασμοί λένε οι σύμμαχοι μας έξω !!!! θα σας ανιξωμαι τρύπες στα κορμιά σας καργιολιδες ..

    ΟΙ ΤΊΜΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΝ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΉ ΘΑ ΤΟΝ ΒΆΛΟΜΕ ΝΑ ΦΆΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΆ ΤΟΥ .. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΡΟΪΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΕΦΤΗΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ;
    Ή ΘΑ ΠΑΕΙ "ΔΙ'ΑΝΗΚΕΣΤΟΝ ΒΛΑΒΗΝ" ΚΙ'ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκεφτείτε με τι γονίδια γέμισαν το άμοιρο το παιδάκι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οταν του πουνε στο αποσπασμα η εσυ η αυτη τη βλεπω τη βι-κουλα να τη γαμαν αναποδα γι αυτο ασε ακη τα τσαμπουκαλεματα ενα τομαρι εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση