GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν δεν ανήκεις πουθενά… μπορείς άραγε να σε χαρίζεις όπου θέλεις;

Scarpina Solla / Αφιερώνει η Ελένη Σκάρπου v   Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν μας έριχναν στο βαρέλι με την ανοσία, ή στην σκάφη με την αν...


Scarpina Solla / Αφιερώνει η Ελένη Σκάρπου
v   Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν μας έριχναν στο βαρέλι με την ανοσία, ή στην σκάφη με την αναισθησία, ή στον κουβά με την χαλαρόσκονη… αλλά αν μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ξαναπάμε σε καινούριες εκλογές –ναι τα κακά τα στόματα έκαναν new entry με φρέσκο σενάριο- σίγουρα μια γούρνα με υγρό κουράγιο θα μας είναι ότι πρέπει.
v   Πρέπει να ανεχτούμε κι άλλες δημοσκοπήσεις, όπου θα κονταροχτυπιούνται Τσίπρας με Σαμαρά, κι άλλους υποψήφιους λες και δεν μας έφταναν εκείνοι της 6ης Μαΐου, κι άλλες απατηλές υποσχέσεις αφού οι προηγούμενες δεν έπιασαν τόπο, κι άλλη βροχή… γιατί πολύ μας πάει φέτος.
v   Φέτος λοιπόν… το 31ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα είναι αφιερωμένο στους Θεσσαλονικείς ποιητές και πεζογράφους του τελευταίου αιώνα και από τις 8 μέχρι τις 24 Ιουνίου… τα περίπτερα του θα μοστράρουν από το Μέγαρο ως τον ιστιοπλοϊκό όμιλο!
v   Ομιλείτε όσο περισσότερο μπορείτε, αλλά προσέχετε τι λέτε, γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά! Ο facebookικός τοίχος της Λαγκάρντ το απέδειξε άλλωστε. Δριμύ το «κατηγορώ» για τη διευθύντρια του ΔΝΤ που λυπάται πιο πολύ τα παιδιά της Αφρικής από τους μίζερα ζώντες στην Ελλαδίτσα μας. Και μετά από 17.600 posts… ήρθε και μια συγνώμη, από εκείνες που αντικαθιστούν το φιλότιμο!
v   Φιλότιμες προσπάθειες κάνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος από την φυλακή για να βελτιώσει την επικοινωνία του με τον έξω κόσμο, αλλά δυστυχώς δεν του έκατσε το concept! Κινητό τηλέφωνο στο κελί δεν μένει που να γυρίσει ο κόσμος τούμπα!
v   Στην Τούμπα πάντως το κολυμβητήριο θα πάρει τα πάνω του από το Φθινόπωρο λέει ο δήμος, αφού θα του κάνουμε και στέγαστρο, θα του φτιάξουμε και τον περιβάλλοντα χώρο, με υπερβάλλοντα ζήλο!
v   Ζήλεψα κι εγώ ένα μαγειρευτό φαγητό της μαμάς και μου βγήκε από τη μύτη, γιατί που να σου κάτσει μπουκιά στο στόμα, όταν σκέφτεσαι πως με μια επίσκεψη στο φαρμακείο θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι για τα φάρμακα που υποτίθεται ότι θα πρέπει να σου διαθέτει το κράτος ως μέρος πρόνοιας! Αλλά ποιος νοιάζεται… ας βρίζονται οι ασθενείς με τους φαρμακοποιούς κι ας μείνουν τα ασφαλιστικά ταμεία απλήρωτα!
v   Αν είναι να πληρώσω για κάτι, ας είναι για απολαύσω παγωτό γρανίτα, διαβάζοντας το άρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου στα «Νέα» για την γραβάτα και τους γραβατωμένους βουλευτάδες ετών πολλών, μέσα στη δήθεν επισημότητα, τον ακόρεστο ιδρώτα και την ανάγκη για ιδιαίτερο προφίλ.
v   Το προφίλ της Σουηδίας στην Eurovision, αξιαγάπητο, χωρίς να είναι συναρπαστικό, αλλά… το προφίλ του Αζερμπαϊτζάν ανέλπιστα ήπιο, και δεν το λέω τραγουδιστικά. Περί τους σαράντα απέτρεψαν οι αρχές τη βραδιά του τελικού στο Μπακού, που ετοίμαζαν γερό τρομοκρατικό χτύπημα κι εμείς χαμπάρι δεν πήραμε. Μα, φυσικά… όταν είσαι καλός δεν χρειάζεται να καυχιέσαι, μιλάνε οι πράξεις σου.
v   Να πράξουμε κι εμείς αλλιώς! Να βγούμε γυμνοί στους δρόμους, με την ευκαιρία της 5ης διεθνούς γυμνής ποδηλατοδρομίας την ερχόμενη Παρασκευή 5 Ιουνίου και να εκτονώσουμε την τρέλα μας μαζί με την ευαισθησία μας για το ποδήλατο. Σε 70 πόλεις θα το κάνουν και στη δική μας στις 19.00 στο πάρκο του Ξαρχάκου στο σιντριβάνι. Βάψτε το κορμί σας, κάντε ορθοπεταλιές, πάρτε τα rollers σας κι ελάτε…
v   Ελάτε τώρα που δεν ξέρετε πως χωρίς μότο δεν έχει λήξη! Με Γκάντι σήμερα… γιατί… μάλλον αυτό χτύπησε κομματάκι παραπάνω μέσα μου, χαζεύοντας τη “θάλασσα” που κάποτε αγάπησα! «Γίνε εσύ η αλλαγή που ψάχνεις να βρεις στον κόσμο»! 
thinkfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση