GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη θέση του γραμματέα στη ΝΔ θέλει ο Ν. Κακλαμάνης...

«Όταν το κόμμα στο οποίο ανήκεις, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι στην εξουσία, η θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, για τ...

«Όταν το κόμμα στο οποίο ανήκεις, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι στην εξουσία, η θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, για την οποία προβλέπονται ορισμένα πράγματα και εκ του καταστατικού, αποκτά ιδιαίτερη σημασία» δήλωσε στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του να διεκδικήσει τη θέση.
«Ανεξάρτητα πότε είναι οι εθνικές εκλογές, έχουμε όμως γνωστές εκλογές τον Ιούνιο του 2014, είναι οι περιφερειακές, οι δημοτικές και οι ευρωεκλογές. Δύο χρόνια, δεν είναι τόσο πολύς χρόνος για ένα κόμμα, το οποίο θέλει να πάει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να έχει επιτυχίες σ’ εκείνες τις εκλογές. Το δεύτερο στοιχείο, κατά την άποψή μου, είναι ότι έχει πολιτικό κατ’ εξοχήν ρόλο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, όταν το κόμμα σου είναι στην κυβέρνηση και προς τα έσω και προς τα έξω. Προς τα έξω στηρίζοντας την κυβέρνηση, εκεί που πρέπει, και προς τα έσω κάνοντας εκείνες τις πολιτικές διεργασίες ώστε να κάνεις το κόμμα σου ελκυστικό σε λαϊκά στρώματα και στον αστικό πληθυσμό», ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης.
«Είμαι κοινοβουλευτικός χρόνια και ξέρω ότι πολλά πράγματα, όταν ειδικά συμβαίνει το πρωτοφανές πείραμα για την Ελλάδα να υπάρχει τρικομματική κυβέρνηση, το να πας να πεις διαλύω την κυβέρνηση γι αυτό, το βλέπω είναι ζόρικο» είπε όταν ρωτήθηκε για το νόμο Ραγκούση για το μεταναστευτικό.

3 σχόλια

  1. Οπως λοιπόν λένε και τα «ψώνια του Mega» (καθώς λέει και το «Ποντίκι» για τους οιηματίες που τρομοκρατούν κάθε βράδυ στις οκτώ τον ελληνικό λαό): αφού δεν υπάρχει φράγκο (ασχέτως ποιοι τα φάγανε) πρέπει να πουληθεί όσο - όσο ό,τι έχουμε και δεν έχουμε (ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΆΓΑΝΕ) ώστε να συνεχίσουν να τα τρώνε η Διαπλοκή και η Διαφθορά δηλαδή οι κρατικοδίαιτοι (και κατά τα άλλα αντικρατιστές) νταβατζήδες.

    Εχει κρατήσει πολύ πλέον αυτή η κολώνια της προπαγάνδας – βρωμάει. Βρωμάει ιδεολογική τρομοκρατία και ιδιοτέλεια. Ζέχνει όπως ο βιασμός.

    ΛΑΙΚΟΣ ΣΔΟΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ..ΑΛΛΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    Αθανάσιος Κλάρας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρέθηκαν 100 κιλά χρυσός σε πολιτικό;

    Αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr που ζητούν απαντήσεις... και έπεται η συνέχεια

    Πληροφορίες για είδηση μεγάλη, αν επιβεβαιωθούν - που θα επιβεβαιωθούν - εάν δεν ταφεί καθ' οδόν το θέμα.
    Οι πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και περίπου τρεις μήνες στελέχη του ΣΔΟΕ στην έρευνα που διεξάγουν για 500 πολιτικά πρόσωπα και ιδιαίτερα για πολιτικά πρόσωπα που είναι αναμεμειγμένα με την αμαρτωλή Siemens, είτε με συμβάσεις, είτε με δωράκια, έπεσαν πάνω σε μεγάλο λαυράκι.
    Εντόπισαν πρωτοκλασάτο πολιτικό πρόσωπο να έχει στην κατοχή του 100 κιλά χρυσό...
    (καλά διαβάσατε)! Σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε «περαιτέρω μυστική έρευνα».

    Το πολιτικό αυτό πρόσωπο που έχει απασχολήσει τις ελεγκτικές αρχές και στο πρόσφατο παρελθόν, με μεταφορά μεγάλου χρηματικού ποσού, αναστατώθηκε και έκρινε ότι στις επερχόμενες εκλογές (που έγιναν στις 17 Ιουνίου) πρέπει οπωσδήποτε να επανεκλεγεί για να διατηρήσει τη βουλευτική ασυλία.

    Συνεργάστηκε με άλλο κόμμα και εξελέγη βουλευτής, αλλά τα φτερά του είναι πολύ πεσμένα, καθώς εκ του κόμματος δεν αξιοποιήθηκε μετεκλογικά.

    Οι ίδιες πηγές, μου έλεγαν, ότι «έγιναν προσπάθειες για να ταφεί το θέμα», αλλά τα στελέχη του ΣΔΟΕ είναι ανένδοτα και συνεχίζουν την έρευνα.

    Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να γράψω κάτι περισσότερο. Και αυτά που έγραψα, τα έγραψα για να προκαλέσω την επιβεβαίωση ή τη διάψευση των αρμοδίων.

    ΓΙΑ ΡΏΤΑ ΡΕ ΚΑΚΛΑΜΆΝΗ ΞΈΡΕΙ ΤΊΠΟΤΑ Η ΝΤΡΟΡΑ ΜΑΣ;
    ΜΗΝ ΤΟ ΘΆΨΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩΜΕ ΤΑ ΕΧΩΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΣΤΕΙΧΙΑ!!!!

    ΛΑΙΚΟΣ ΣΔΟΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ..

    ΑΛΛΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    Αθανάσιος Κλάρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
    1) ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ( ΕΕΤΗΔΕ )
    2) ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 40% ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 35%.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 15 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση