GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ πρώην νομάρχες με αδήλωτα εκατομμύρια...

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μπήκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί δύο πρώην νομαρχών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι "ράμπο" το...

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μπήκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί δύο πρώην νομαρχών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι "ράμπο" του Οργανισμού έπιασαν "λαβράκι". Πρόκειται...για δύο πώην νομάρχες της Στερεάς Ελλάδας και σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport και σε αυτές τις περιπτώσεις, έχουν βρεθεί μεγάλα ποσά τα οποία είναι "ορφανά", δηλαδή δεν καλύπτονται από τα δηλωθέντα εισοδήματα.
Τροχοπέδη στις έρευνες του ΣΔΟΕ γενικώς, αποτελεί η στάση των τραπεζών, οι οποίες δεν είναι συνεργάσιμες, αλλά αντιθέτως καθυστερούν αδικαιολόγητα, μέχρι και 9 μήνες, να ανταποκριθούν σε ένα απλό αίτημα ανοίγματος ενός λογαριασμού.
Ένας άλλος σοβαρός λόγος καθυστέρησης είναι το ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό, που διαθέτει η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας, με αποτέλεσμα πολλοί φάκελοι να παραμένουν στα συρτάρια, αφού οι περισσότερες υποθέσεις που ερευνώνται, απαιτούν πολύ χρόνο και έμπειρα στελέχη, που μπορούν να ανταποκριθούν και να εντοπίσουν τις σκοτεινές και δαιδαλώδεις διαδρομές του μαύρου χρήματος.

2 σχόλια

  1. OI ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΑ.ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΣΔΟΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ .ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΗ [ 40] ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Τσοχας θέλει παρέα με ένα γνήσιο ΝΔημοκρατη. Τι λέει ο Αντώνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση