GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον συνέλαβαν την ώρα του γάμου του!

Πέρασε τη βέρα στο χέρι της αγαπημένης του και στη συνέχεια του πέρασαν… χειροπέδες! Ο λόγος για τον έμπορο ναρκωτικών Καμίλο Τόρες, γν...

Πέρασε τη βέρα στο χέρι της αγαπημένης του και στη συνέχεια του πέρασαν… χειροπέδες! Ο λόγος για τον έμπορο ναρκωτικών Καμίλο Τόρες, γνωστός και με το υποκοριστικό «ψεύτης», που αποφάσισε να παντρευτεί με κάθε επισημότητα, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είχε καταχωρηθεί στο ληξιαρχείο ως νεκρός.
Μπροστά στα μάτια των 150 έκπληκτων καλεσμένων του, ο Καμίλο Τόρες, συνελήφθη μόλις μερικά δευτερόλεπτα αφότου είχε περάσει τη βέρα στο χέρι της μνηστής του, στη διάρκεια της μεγαλοπρεπούς γαμήλιας τελετής σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κολομβιανό νησί Μουκούρα της Καραϊβικής.
Ο γαμπρός δεν επέλεξε ένα διακριτικό γάμο, αλλά δαπάνησε τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια πέσος (1,4 εκατομμύριο δολάρια) για να προσφέρει στους καλεσμένους του μια ολόκληρη εβδομάδα αναψυχής σε αυτό το νησί που βρίσκεται στο τουριστικό αρχιπέλαγος του Σαν Μπερνάρντο.
Πρώην επικεφαλής μιας ακροδεξιάς παραστρατιωτικής οργάνωσης, ο έμπορος αυτός είχε συλληφθεί πρώτη φορά το 2008 στο πλαίσιο έρευνας για συγκρουσιακές σχέσεις με το δικαστικό χώρο.
Απελευθερώθηκε την επόμενη χρονιά και εξαφανίστηκε στη ζούγκλα, παρά την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου με την οποία ανακαλούσε την απελευθέρωσή του, για να υπηρετήσει τους «Ουραμπένιος», μια από τις πιο εγκληματικές και πιο επικίνδυνες συμμορίες της Κολομβίας.
Αμερικανικό δικαστήριο στη Φλόριντα είχε ζητήσει επίσης την έκδοσή του στο πλαίσιο έρευνας για την διακίνηση της κοκαΐνης στις ΗΠΑ μέσω της κεντρικής Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση