GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Βενιζέλου στον Τσίπρα...

Οξύτατη επίθεση έκανε -κατά τη σύζητηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης- ο  Ευ. Βενιζέλος κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, δ...

Οξύτατη επίθεση έκανε -κατά τη σύζητηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης- ο  Ευ. Βενιζέλος κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, διαμηνύοντας ότι η «χώρα δεν αντέχει άλλη δημαγωγία, λαϊκισμό και απλούστευση». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «καιροφυλακτεί περιμένοντας την αποτυχία της κυβέρνησης και της χώρας» και είναι ανεπίτρεπτη στάση να δηλώνει επίσημα από το βήμα της Βουλής ότι θα υπονομεύσει συστηματικά το έργο της κυβέρνησης καταστρατηγώντας την ψήφο των Ελλήνων.
Aνεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής μετά την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως η συζήτηση στη Βουλή αφορά την εθνική στρατηγική για το μέλλον της χώρας, ιδίως υπό τις σημερινές συνθήκες εθνικής και ευρωπαϊκής κρίσης, και δεν επιτρέπεται να είναι μία κλασικού χαρακτήρα συζήτηση προς επιβεβαίωση των ρόλων κυβερνητικής πλειοψηφίας και αντιπολίτευσης.
«Δεν μπορούμε υπό τις σημερινές συνθήκες, και μετά από 3,5 μήνες προεκλογικής περιόδου και αναστολής της κανονικής λειτουργίας του κράτους, να εμφανιζόμαστε εδώ και να επιδιώκουμε απλώς και μόνο την αναπαραγωγή στο Κοινοβούλιο των προεκλογικών απλουστεύσεων» δήλωσε ο κ. Βενιζέλοντας προσθέτοντας σε υψηλούς τόνισε ότι «η χώρα δεν αντέχει άλλη δημαγωγία, λαϊκισμό και απλούστευση».
Υπογράμμισε ότι η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων αποτελεί ευκαιρία διαμόρφωσης της αναγκαίας εθνικής συναίνεσης, και απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα και την αξιωματική αντιπολίτευση δήλωσε ότι «την εθνική ευθύνη δεν την αναλαμβάνεις μόνο εάν θέλεις και όποτε θέλεις για λόγους κομματικής τακτικής, η ευθύνη σε κυνηγά από μόνη της και δεν μπορεί κανείς να διαλέγει τον εύκολο ρόλο της αντιπολίτευσης, που όχι απλώσεις ασκεί κριτική, αλλά καιροφυλακτεί περιμένοντας την αποτυχία της κυβέρνησης και της χώρας, που θα είναι ένα ακόμη δράμα για τον πιο αδύναμο Έλληνα πολίτη».
«Ακόμη χειρότερο να δηλώνει επίσημα από αυτό το βήμα ότι θα υπονομεύσει συστηματικά το έργο της κυβέρνησης και ότι αμφισβητεί τη συνέχεια της χώρας -γιατί αυτό είναι υπονόμευση θεσμική, οικονομική, αναπτυξιακή, μία ανεπίτρεπτη στάση κατώτερη των περιστάσεων και δεν έδωσε καμία τέτοια εντολή ο λαός σε καμία αντιπολίτευση για καταστρατήγηση της ψήφου των Ελλήνων».

19 σχόλια

  1. ΜΠΑΝΕΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑ.ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΤΕ
    ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΒΑΡΒΑΤΕΣ .ΣΠΙΤΙΑ ΒΙΛΛΕΣ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ .ΑΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗΣ ΚΤΗΝΗ ΤΙ ΦΕΡΑΤΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΗΣΤΕ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ.ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΚΕΛΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΓΚΑ.Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τ' άλλα τα γνωστά: ο Βενιζέλος του παλαιού ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που θα αλλάξει όνομα

    σε ΠΑΡΙΖΑ

    (ΠΑΣΟΚική Ριζοσπαστική Αριστερά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
    1) ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ( ΕΕΤΗΔΕ )
    2) ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 40% ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 35%.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 15 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαγγελάκη, δεν έχει κυβερνήσει ακόμα, δεν έχει ακόμα ευθύνη για το χάλι που έχουμε φτάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χοντρομαλάκα και απερίσκεπτε μπόγο

    Ο Τσίπρας στο κάτω-κάτω οσο μαλάκας, όσο ερασιτέχνης κι όσο άβγαλτος
    κι αν είναι, δεν είπε στον λαό "Λεφτά Υπάρχουν" για να καταστρατηγήσει
    τον ψήφο των Ελλήνων και να ρίξει την χώρα στην ξέρα.

    Κι αν τώρα, σήμερα ρε κουραδομηχανή δεν επιτρέπεται
    η υπονόμευση της κυβέρνησης, λόγω εθνικής κρίσης,
    ΤΟΤΕ ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΙΣΗ ?

    ΠΟΙΟΝ ΒΛΑΨΑΤΕ ΡΕ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΤΕ?
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ?
    ALL OR SOME OF THE ABOVE?

    Για ποιό δράμα του αδύναμου Έλληνα πολίτη μιλάς τωρα,
    ειδικά εσυ "Mr HARATSI", και πως τον θυμήθηκες και πως νοιάστηκες γι' αυτόν ξαφνικά τώρα ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ?

    ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ?



    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    υ.γ.
    bojo,
    "No man has a good enough memory to be a successful liar"
    got that?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε βαγγελα,
    τα ψηφοδελτια τωρα γινανε γαλαζοπρασινα..
    εληξε ο ιστορικος σου ρολος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαγγελάκη πότε θα κατέβεις ατό την θωρακισμένη μπέμπα;

    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ στο ακροατήριο που μιλούσες εχθές στο μπουρεδελο του ΠΑΣΟΚ ήταν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, δήμαρχοι , κοινοτάρχες, περιφερειάρχες, αθλητικοί λειτουργοί κ.τ.λ .. Τους είδα ένα ένα τα πρόσωπα και είπα μήπως θα πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτούς το ξαιμπαζωμα;


    Τα χρυσά αυγά δεν αλλάζουν βιολί
    ( για όλα φταίνε η λαθρομετανάστες) χωρίς να ξέρουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ ότι έφυγαν ΣΗΜΕΡΑ σε δυο χρόνια από την Ελλαδα 120.000 Νέοι άνθρωποι μετανάστες...ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑΝ; μήπως περνούσαν καλά και έφυγαν!!


    Αλλα είπαμε τι θέλει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ;

    Ανεργία..

    Ανασφάλεια..

    Ανθρώπους χωρίς υγεία, φάρμακα..

    Αβέβαιο σήμερα και αύριο...

    Συσσίτια ...


    ΔΙΚΆ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΕΛΙΖΕΛΟ, ΣΑΜΜΑΡΑ, ΚΟΥΒΈΛΙ ΑΥΤΑ ...που δεν πάνε να αρπαξουν τον ΡΑΧΙΧΕΜΠΑΧ ΟΎΤΕ ΤΟΝ ΤΟΜΝΣΕΝ , αλλά κανένα φουκαρά μαυρουκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαγγελάκη πότε θα κατέβεις ατό την θωρακισμένη μπέμπα;

    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ στο ακροατήριο που μιλούσες εχθές στο μπουρεδελο του ΠΑΣΟΚ ήταν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, δήμαρχοι , κοινοτάρχες, περιφερειάρχες, αθλητικοί λειτουργοί κ.τ.λ .. Τους είδα ένα ένα τα πρόσωπα και είπα μήπως θα πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτούς το ξαιμπαζωμα;


    Τα χρυσά αυγά δεν αλλάζουν βιολί
    ( για όλα φταίνε η λαθρομετανάστες) χωρίς να ξέρουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ ότι έφυγαν ΣΗΜΕΡΑ σε δυο χρόνια από την Ελλαδα 120.000 Νέοι άνθρωποι μετανάστες...ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑΝ; μήπως περνούσαν καλά και έφυγαν!!


    Αλλα είπαμε τι θέλει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ;

    Ανεργία..

    Ανασφάλεια..

    Ανθρώπους χωρίς υγεία, φάρμακα..

    Αβέβαιο σήμερα και αύριο...

    Συσσίτια ...


    ΔΙΚΆ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΕΛΙΖΕΛΟ, ΣΑΜΜΑΡΑ, ΚΟΥΒΈΛΙ ΑΥΤΑ ...που δεν πάνε να αρπαξουν τον ΡΑΧΙΧΕΜΠΑΧ ΟΎΤΕ ΤΟΝ ΤΟΜΝΣΕΝ , αλλά κανένα φουκαρά μαυρουκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΙ ΚΑΜΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ?ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΟΤΑΝ ΧΩΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙ,ΤΕΡΑΤΑ. ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΑΜΏ ΤΟ ΜΟΥΝΊ ΤΟΝ ΜΑΝΆΔΩΝ ΣΑΣ..

    ΌΛΩΝ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕ..Ν.Δ--ΠΑΣΟΚ--ΔΥΜΑΡ--ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ--ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ--Κ.Κ.Ε --ΣΥ.ΡΙΖ.Α ..

    (ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΊΣΩ ΛΟΜΒΕΡΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΡΕ ΚΈΡΑΤΆ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙΣ ΣΤΑ ΜΈΡΗ ΜΟΥ; ΕΚΑΤΌ ΛΑΝΟΓΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΆΚΛΕΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΘΕΙΣ ΘΑ ΈΛΘΩ ΕΓΩ ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΆ ΣΑΣ )

    ΔΕΊΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΊΑ ΦΆΜΠΡΙΚΑ: ΞΈΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ......

    Ολόκληρο μηχανισμό για να εξοντώσουν τους ανάπηρους έχουν στήσει οι υπηρεσίες υγείας, καθώς είναι πλέον πασιφανές το τι κάνουν για να πετσοκόβουν τα αναπηρικά επιδόματα και τις συντάξεις, όχι φυσικά στους απατεώνες που επί χρόνια τα παίρνουν ανενόχλητοι, αλλά από αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

    Το Makeleio.gr έχει γίνει αποδέκτης σωρείας καταγγελιών από ανθρώπους που, ενώ έχουν αποδεδειγμένα ποσοστό αναπηρίας ακόμη και έως 90%, στις επιτροπές από τις οποίες ξαναπερνούν στο πλαίσιο υποτίθεται της νέας απογραφής που κάνουν για να εντοπίσουν τους μαϊμού ασθενείς, προφανώς γίνονται... θαύματα, αφού οι αρρώστιες τους εξαφανίζονται(!) με αποτέλεσμα το ποσοστό αναπηρίας τους να υποχωρεί στο 35%.

    Εκείνο, πάντως, που δεν είχαμε ξαναδεί είναι ότι, το ποσοστό αναπηρίας καθορίζεται και από άλλους παράγοντες, όπως είναι το επάγγελμα και η... μόρφωση!

    Στο έγγραφο που ακολουθεί αναφέρει χαρακτηριστικά: "Από την ανωτέρω κατάσταση της υγείας του σε συνσυασμό με το επάγγελμά του και την μόρφωσή του το ποσοστό αναπηρίας του ανέρχεται στο 40%".

    Ποιο ήταν μέχρι χθες το ποσοστό αναπηρίας του συγκεκριμένου ανθρώπου; 67,20%. Κι αυτό δεν συνέβη μόνο σε αυτόν, αλλά συμβαίνει κατά κόρον από τους δολοφόνους των συνταξιούχων και των αναπήρων.
    ----------------------------------

    Εχει περάσει από τρεις διαφορετικές υγειονομικές επιτροπές που αποφάσισαν ότι η αναπηρία της ξεπερνά το 80%. Εδώ και 14 μήνες, όμως, η 45χρονη πρώην δικαστική υπάλληλος Χρύσα Μινουδάκη από τα Χανιά περιμένει να συνταξιοδοτηθεί και να περάσει από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) προκειμένου να πάρει αναπηρική σύνταξη: είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω πολλαπλής σκλήρυνσης κατά πλάκας. Πλέον δεν μπορεί να καλύψει ούτε καν τις βασικές της ανάγκες και στηρίζεται στην αλληλεγγύη των πρώην συναδέλφων της.

    «Δούλευα από τον Μάιο του 1996 μέχρι τον Απρίλιο του 2011 ως δικαστικός υπάλληλος, δηλαδή συνολικά 14 χρόνια, έξι μήνες και 25 μέρες. Τον Απρίλιο του 2011 βγήκα σε σύνταξη από την υπηρεσία λόγω αναπηρίας από πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας, έχοντας περάσει από τρεις υγειονομικές επιτροπές, που πιστοποίησαν ότι η αναπηρία μου είναι άνω του 80%».

    Η Χρύσα Μινουδάκη κατέθεσε τον φάκελό της στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου διαπιστώθηκε ότι της έλειπαν ένσημα περίπου έξι μηνών στην υπηρεσία της ως δικαστικής υπαλλήλου και έτσι θα έπρεπε να υπαχθεί σε καθεστώς συνταξιοδότησης με διαδοχική ασφάλιση, με συνυπολογισμό των ετών ασφάλισής της στο ΙΚΑ. «Εκεί όμως υπήρξε ξανά μια μεγάλη καθυστέρηση, αφού τα ένσημά μου βρίσκονταν σε ένα συρτάρι το οποίο ποτέ δεν είχε ανοίξει ο υπάλληλος για να βρει τον φάκελό μου, όπως διαπιστώθηκε αργότερα.

    Τελικώς τα απέστειλα και συνεχίζω να περιμένω να περάσω από το ΚΕΠΑ – είμαι εγγεγραμμένη από τον Ιανουάριο και είμαι χωρίς μισθό και σύνταξη εδώ και δεκατέσσερις μήνες», είπε στα «ΝΕΑ». Οπως επεσήμανε η Χρύσα Μινουδάκη, «είμαι υπέρ της λειτουργίας του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, που ελέγχει τις ψεύτικες συντάξεις καθώς εκατομμύρια είχαν δοθεί.

    Αλλά αυτοί που πάσχουν αληθινά και έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα γιατί να ταλαιπωρούνται έτσι; Δυστυχώς, το κράτος είναι ανύπαρκτο για μένα. Ευτυχώς που μένω στα Χανιά και υπάρχει όλος αυτός ο κόσμος που με βοηθάει. Εδώ υπάρχει αλληλεγγύη»

    http://www.tvkosmos.gr/details.aspx?id=644537

    http://makeleio.gr

    ΡΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΈΛΕΤΕ ..ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΦΆΤΕ


    Μπούτζουκας Τηλέμαχος Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεβ ξερω τι λετε "υμεις" αγαπητοι μοι φιλοι..

    ΕΓΩ αμα βλεπω αυτο το χοντρο ασουλουπωτο κητος με τη γουρουνισια μουρη "κ.τουρκογλου-βενιζελο στ;α πασοκοσκυλαιικα" ,σαλταρω...

    Σαλταρω παιδια...

    Ειναι δυνατον λεω ,αυτο το ασουλουπωτο γουρουνι να με ..κυβερναει???

    Ρε γαμωτοοο.
    Ρε παιδια αυτο το χοντρο ασουλουπωτο κητος με την γουρουνισια μουρη "κ.τουρκογλου-βενιζελο στα πασοκοσκυλαιικα " ,ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ!!

    Κυβερναει ρε γαμωτοοοοοοοοοοο!!

    Αυτο το σιχαμενο γουρουνι ρεεεε

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!

    Είπε ο γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚ,ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΟ-ΠΑΣΟΚ
    Η ΠΑΡΙΖΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΚΟΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΡΙΖΑ που θα αλλάξει όνομα
    σε ΠΑΡΙΖΑ

    (ΠΑΣΟΚική Ριζοσπαστική Αριστερά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμπρος ψοφιμια. Πουστηδες και φτωχοι μεταναστες.

    τζων

    Α πηδήσου ρε νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα ίδια μας έλεγαν και για την Ο.Α...
    Και μάλιστα μας τόνιζαν ότι θα γινόταν απαγορευτικό το αεροπορικό ταξίδι...

    Μόνο που είναι σήμερα πιο ΦΘΗΝΟ το εισιτήριο για να πάς σε κάποιο νησί με αεροπλάνο παρά με καράβι...

    Αλλά ας μας πεί ποιος πληρώνει τα ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ του ΟΣΕ ...

    ΟΛΑ στους ιδιώτες.
    Να στο σταμάτημα της αιμορραγίας του δημοσίου χρήματος...

    Τη δεκαετία του ΄80, εκεί που άρχισαν όλα, είχαν βαφτίσει τη SOFTEX επιχείρηση "στρατηγικού χαρακτήρα" για να μην πουληθεί
    και να αλωνίζουν οι Πασόκοι
    και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις και δε θα λένε για τον ΟΣΕ,
    μέρος της κατάντιας του οποίου περιγράφεται εδώ
    :http://antiparatheseis1.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9120.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση