GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΕΞ Φινλανδίας: "Κάθε φορά που οι Έλληνες ζητούν περισσότερα χρήματα, το ενέχυρό μας αυξάνεται"

Η Γιούτα Ουρπιλάινεν, σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν η Φι...

Η Γιούτα Ουρπιλάινεν, σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν η Φινλανδία έχει πάρει ως ενέχυρο ελληνικά νησιά λέει "κάθε φορά που οι Έλληνες ζητούν περισσότερα χρήματα, το ενέχυρό μας αυξάνεται".
Η Φινλανδή υπουργός Οικονομικών παραδέχεται ότι οι Ευρωπαίοι ομόλογοί της δεν συμφωνούν με αυτήν την πρακτική, ωστόσο διευκρινίζει ότι η κυβέρνηση της δεν διέθετε άλλη επιλογή, καθώς η εξασφάλιση εγγυήσεων περιλαμβάνεται στο κυβερνητικό πρόγραμμα ως προϋπόθεση για την συμμετοχή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης.

2 σχόλια

  1. Ποιος έχει δώσει ενέχυρο νησιά;
    Τι θράσος τελικά έχουν αυτοί οι άνθρωποι και από που το παίρνουν;


    Καπετάν Μακρύς. Αναλαμβάνω προσωπικά την υπουργό ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ μαζί σου καπετάν Μακρύ:))
    Αλλά και κάτι ακόμα από την Ιστορία:
    [...]οι Φινλανδοί, συμμαχώντας με τους ναζί, αποκατέστησαν τα παλιά τους σύνορα και τα επεξέτειναν σε βάρος της ΕΣΣΔ[...].
    Η νεαρή υπουργός έχει κοντή και επιλεκτική μνήμη.
    Εκτός κι αν εκδικείται για τα καμάκια σε κρυόκολες συμπατριώτισές της,την εποχή που θριάμβευε το καμάκι από Βούλα,Μύκονο,Ρόδο και ...βάλε.
    Σωστά ρωτάς ποιός υπογράφει τέτοια ξεφτιλίκια με του φινλανδούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση