GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Εχθρός ο Σαμαράς

Η δήλωση του πρωθυπουργού για την Χαλυβουργία επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του είναι απροκάλυπτοι υπερασπιστές της κεφαλαιοκρ...

Η δήλωση του πρωθυπουργού για την Χαλυβουργία επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του είναι απροκάλυπτοι υπερασπιστές της κεφαλαιοκρατίας και εχθροί της εργατικής τάξης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
«Τα περί «του δικαιώματος στην εργασία» που δήθεν υπερασπίζεται η κυβέρνηση είναι φύκια που πουλάει για μεταξωτές κορδέλες. Τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς υπερασπίζεται για να τσακίσει τους εργάτες, να υποταχθούν στις βάρβαρες εργασιακές σχέσεις με μισθούς – επιδόματα πείνας» τονίζει η ανακοίνωση.

7 σχόλια

  1. Επιτέλους, να σπάει ο τσαμπουκάς των τραμπούκων.

    ΜΠΡΑΒΟ στον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά, τον πρώτο που τολμά να τα βάλει δυναμικά με το κατεστημένο του ΠΑΜΕ. Ας ελπίσουμε και σε ανάλογη συνέχεια!

    Και αφήστε ΚΚΕ-ΤΣΥΡΙΖΑ και τραμπουκο-φασιστο-συνδικαληστές να τσιρίζουν...

    Οι αδίστακτοι κομμουνιστές που με τις ενεργειές τους οδηγούσαν στην ανεργία και την εξαθλίωση εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων στην Χαλυβουργία είχαν και το θράσος να βγάλουν και ανακοινώσεις.


    Τσιρίζουν οι Σταλινικοί...

    Άνοιξε τα ξημερώματα, μετά από εννέα μήνες απεργίας, το εργοστάσιο της Χαλυβουργίας Ελλάδος στον Ασπρόπυργο, κατόπιν εισαγγελικής εντολής με επέμβαση των ΜΑΤ.
    Η πύλη της μονάδας άνοιξε στις 5.30 το πρωί εν μέσω εντάσεων, όταν δυνάμεις των ΜΑΤ με εντολή εισαγγελέα έσπασαν το μπλόκο όσων περιφρουρούσαν την απεργία.
    Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, υπήρξαν έξι προσαγωγές.

    Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη καθώς στην είσοδο της μονάδας παραμένουν απεργοί (Δηλαδή ο στρατός του ΠΑΜΕ), παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται εκεί, για να διασφαλίσουν την ομαλή προσέλευση των εργαζομένων.

    Οσοι βρίσκονται ήδη μέσα στο εργοστάσιο αναφέρουν ότι συνάδελφοί τους που επιθυμούν να εργασθούν δέχονται επιθέσεις από διαδηλωτές (Δηλαδή από τους Σταλινικούς του ΠΑΜΕ)που βρίσκονται στην είσοδο.

    Και φυσικά οι αρχηγοί από τον Περισσό όταν ξύπνησαν :
    - Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η επέμβαση των ΜΑΤ στην Χαλυβουργία Ελλάδος, που είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει η πύλη της μονάδας, μετά από εννέα μήνες απεργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Άδωνη

    Που είναι από τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ βουλευτές με προσωπικότητ@@ που από την ΑΡΧΗ στήριξε τους εργάτες που ΗΘΕΛΑΝ να εργασθούν ΚΟΝΤΡΑ στον ΦΑΣΙΜΟ του ΠΑΜΕ.

    Πίεσε , στήριξε και ΠΕΤΥΧΕ την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης.

    Μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ,ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΩΣ ΕΧΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.Ο ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΦΑΓΑΝΑ ΚΑΝΕΛΩ ΑΕΡΙΖΟΝΤΕ .ΒΓΑΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΡΩΤΕ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ.ΤΟ 1992 ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ
    ΓΙΑ 1 ΔΙΣ 700.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oi proskinimenoi pou 8eloun na girisoun sti douleia gia ena kserokommato eno o MANESIS kerdizei ekatommiria pao ton idrota tous elpizo na mi miksoklaine otan auta pou 8a tous petaei de 8a ftanoun oute gia na taisoun ena skilo.

    Oi lipopsixoi apergospastes prepei kapote na katalavoun oti mas pernoun olous mazi ston ergasiako mesaiona.

    Oso gia tous pano apo 100 ergazomenous tou Kedikoglou apo pou ki os pou apoteloun pleiopsifia? To ergostasio exei pano apo 300 ergazomenous epomenos oi 200 sigoura de zitisan paremvasi tis astinomias. Oi apergospastes den exoun kammia diafora apo tous efialtes kai tous germanotsoliades. Einai panta ta idia deila an8ropakia pou sinaspizontai me ton isxirotero gia na tous petaksei kana kommati psomi. Den exoun ixnos perifanias kai de prokeitai pote sti zoi tous n agonistoun gia kati. Mia zoi 8a einai erpeta pou ntrepontai na koitaksoun tous sinadelfous tous sta matia. Sti pragmatikotita misoun autous pou agonizontai giati o agonas tous, tous 8imizei poso ligoi einai oi idioi prosopika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρεις κάτι; Ἡ «Ἑλλάδα πεθαίνει»… καὶ καλὰ κάνει!!

    Μπορεί να σε βασανίζουν αναπάντητα ερωτήματα για καιρό..
    Μπορεί να νομίζεις πως,γι’αυτά τα ερωτήματα,απαντήσεις δεν θα πάρεις ποτέ!
    Κι όμως έρχεται μια στιγμή, που θα δεις μια εικόνα απλή… και αυτή η απλή εικόνα, θα σου διαλύσει όλες σου τις απορίες!
    Ετσι κι εγώ..
    Καθώς άρχισε όλη αυτή η κρίση, αναρωτιόμουν τι στο καλό συμβαίνει σε αυτόν τον λαό και δεν αντιδρά!
    Του διέλυσαν την ζωή του, του παίρνουν τα πάντα εδώ και χρόνια,… την ιστορία του,την γλώσσα του …τώρα πια και την ίδια του την ζωή κι αυτός, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και περιπτώσεων, δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω του.
    ΤΟΣΟ καλή δουλειά, από άποψη λοβοτομής, μας έχουν κάνει, που μπορείς να πεις, ότι η γνωστή παροιμία «εδώ ο κόσμος καίγεται και το……χτενίζεται» βρίσκει την τέλεια εφαρμογή!
    Πιο τέλεια δεν γίνεται!
    Θα δείτε ένα βίντεο, από ένα θρησκευτικό πανηγύρι, από αυτά που συμβαίνουν στο τσεφτετελοελλαδιστάν συνεχώς.

    Εκ πρώτης όψεως,δεν δείχνει κάτι περίεργο από τις εικόνες που έχουμε συνηθίσει σε τέτοια πανηγύρια..

    Ελα μου όμως, που πίσω από τους χαρωπούς κι ανέμελους χορευτές, μαίνεται φωτιά που καίει το δάσος, τις περιουσίες και τα σπίτια τους;;!!
    Ω ναι, ναι κι αυτοί απλά χορεύουν, λες και δεν τους αφορά ο κόσμος που ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ καίγεται!

    Είναι κάτι που συμβαίνει κάπου αλλού, οπότε γιατί να χαλάσουμε την όμορφη βραδιά μας;;;

    Καταλάβατε γιατί κάποιες ερωτήσεις,απαντώνται με μια και μόνο εικόνα;;
    Καταλάβατε γιατί αυτή η παρακμή, ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει;

    Ενώ το ξέρω, το έχω αντιληφθεί από καιρό, είναι φορές που ξεχνάω, ότι αυτό που ζούμε τώρα, αυτή η Ελλάδα της οικονομικής παρακμής, είναι το επιστέγασμα, μιας ηθικής παρακμής και κατάπτωσης, που συντελείτε εδώ και δεκαετίες το λιγότερο!
    Και το θέμα είναι, ότι ακόμα περισσότερα και χειρότερα ΠΡΕΠΕΙ να συμβούν, ότι αυτή εδώ η «Ελλάδα» πρέπει να τελείωσει, γιατί αυτή εδώ, δεν είναι η Ελλάδα και αυτοί δεν είναι Ελληνες…!
    Είναι η ΥΒΡΙΣ της Ελλάδος αυτό εδώ που ζούμε τόσα χρόνια!
    Είναι το απόλυτο κατάντημα, αυτού που κάποτε ονομαζόταν ΕΛΛΑΣ.
    Αυτή η Ελλάς που κάποτε «γέννησε» τον κόσμο, για να έχουμε ελπίδες να ξαναγεννηθεί, πρώτα πρέπει να τελειώσει και να τελειώσει με πάταγο, όσο και να πονάει αυτό!! Τα φαινόμενα που την έφεραν εδώ,πρέπει να εκλείψουν!

    Μόνον έτσι θα γεννηθεί κάτι καινούργιο…
    Σεμέλη Διονύσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ουτε τα 3............. τοις εκατο δεν θα παρεις αλεκα στις επομενες.πιαστειτε χερακι χερακι και αντε για πορεια και μετα για φραπεδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση