GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βράζει η Βοσνία-Ερζεγοβίνη...

Να προστατεύσουν τους εργαζόμενους από το κύμα καύσωνα που πλήττει τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ζητούν τα εργατικά συνδικάτα από τις αρχές Κροατο-Μο...

Να προστατεύσουν τους εργαζόμενους από το κύμα καύσωνα που πλήττει τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ζητούν τα εργατικά συνδικάτα από τις αρχές Κροατο-Μουσουλμανικής Ομοσπονδίας, κηρύσσοντας τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Τα συνδικάτα προειδοποίησαν τον πρωθυπουργό της Κροατο-Μουσουλμανικής Ομοσπονδίας, Νερμίν Νίκσιτς και τον υπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας, Βιέκοσλαβ Τσάμπερ ότι με βάση τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ο φετινός Ιούνιος ήταν ο πιο θερμός των τελευταίων 120 ετών στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και ζήτησαν να κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Εξαιτίας του καύσωνα που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες μέρες οι υπηρεσίες έκτακτης ιατρικής βοήθειας καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν μεγάλο αριθμό περιστατικών σε όλη τη χώρα.
Οι υψηλότερες θερμοκρασίες καταγράφονται στο νότιο τμήμα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, όπου το θερμόμετρο δείχνει πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση