GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν μάθαμε ποτέ τα αίτια της κρίσης»

Το μνημόνιο δεν έφερε την κρίση αλλά ούτε και την θεράπευσε αφού τα πράγματα χειροτέρευσαν κατά τα τελευταία δύο χρόνια, δήλωσε από το βήμα ...

Το μνημόνιο δεν έφερε την κρίση αλλά ούτε και την θεράπευσε αφού τα πράγματα χειροτέρευσαν κατά τα τελευταία δύο χρόνια, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Μιχαλολιάκος, στο πλαίσιο της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις.
Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την ομοιογένεια της συγκυβέρνησης ενώ αναρωτήθηκε ποιος έφερε τη χώρα στην κρίση.
Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο, «δεν μάθαμε ποτέ την αλήθεια ούτε για τα αίτια της κρίσης, ούτε για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου».
Παράλληλα τάχθηκε υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ, καθώς, όπως είπε, ο ελληνικός λαός έχει «έχει πληρώσει ακριβά το κοινό νόμισμα».

2 σχόλια

  1. ΦΥΣΙΚΑ Η ..ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ
    και όχι τα ΠΑ$$ΟΚ Συριζαϊικα ΜΟΥΝΙΑ.....εε..!!

    Απάτη τριών εκατομμυρίων ευρώ εις βάρος του ΙΚΑ.
    Απάτη σε βάρος του ΙΚΑ, με ζημιά ύψους τριών εκ. ευρώ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά από καταγγελίες της διοίκησης του Ιδρύματος.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις δράστες, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, μέσω διαδικτύου είχαν υποβάλλει περιοδικές δηλώσεις για 47 άτομα που εικονικά απασχολούσαν και λάμβαναν δώρα, επιδόματα και χρήματα για παροχές υγείας, χωρίς ωστόσο να καταβάλλουν ποτέ εργοδοτικές εισφορές.

    Έρευνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε λογιστικό γραφείο και σε κατάστημα ψιλικών.
    Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκαν, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα εναντίον των τριών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς επίσης και για πλαστογραφία και απάτη σε βάρος του Ι.Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τάχθηκε υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ,

    ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΥΡΩ

    Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΙΟΝ;

    ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση