GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες στην Αγροτική Τράπεζα...

Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από αύριο Τρίτη οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα, αντιδρώντας στην μετα...

Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από αύριο Τρίτη οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα, αντιδρώντας στην μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής στην Τράπεζα Πειραιώς.
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στην Αγροτική θα επιδιώξουν τις επόμενες ημέρες συναντήσεις με τους υπουργούς Εργασίας Γ. Βρούτση και Οικονομικών  Γ. Στουρνάρα προκειμένου να λάβουν διευκρινίσεις για το τι θα γίνει με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Αγροτικής Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά κυρίως με τα εφάπαξ των υπαλλήλων της Αγροτικής Τραπέζης, τα οποία χορηγεί το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Αγροτικής Τραπέζης.
Σύμφωνα με εκπρόσωπους των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα, η μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής στην Τράπεζα Πειραιώς θα κοστίσει στους Έλληνες φορολογούμενους έως και 8 δισ. ευρώ, ποσό που αναφέρεται στο κόστος ανακεφαλαιοποίησης της καλής Αγροτικής, στην κάλυψη της διαφορά της αξίας των μεταφερόμενων στοιχείων ενεργητικού και παθητικού από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και στην ζημιά από την «bad bank».
Συνάντηση των εργαζομένων με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη ΤσίπραΟ Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 και ώρα 12:30, θα συναντηθεί με μέλη του Δ.Σ. των εργαζομένων της ΑΤΕ στα γραφεία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

2 σχόλια

  1. Δεν παλεύονται οι ηλίθιοι...

    Γράφει ο άλλος προκειμένου να καταλήξει στη μαλακ@@ που θέλει να πει, ξέρετε "προδότες, ξεπουλάνε" κ.λπ: Και σήμερα σε αυτή τη Τράπεζα Πειραιώς χαρίζουν το καλό τμήμα της αμιγώς κρατικής Τράπεζας η οποία έχει υποθηκευμένη τη γή των αγροτών.

    Τι κι αν η ανακοίνωση λέει ότι,
    ΤΑ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ,
    δηλ. αυτά που δεν πληρώνουν δόσεις και μπορεί να γίνει κατάσχεση αγροτικής γης
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και για αυτά θα γίνει νομοθετική ρύθμιση

    Τίποτα!
    Ο κάφρος επιμένει: Χαρίζουν αγροτική γη!

    Ε, πόσο πιο καθαρά να του το πούνε;
    Αφού δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει;


    ΥΓ. Ξαναγράψαμε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για τους ηλίθιους: μόνο 3 δις είναι τα αγροτικά δάνεια της ΑΤΕ... αν κάποιοσ πιστεύει ότι το 40% - 50% της αγροτικής γής έχει υποθηκευτεί στην ΑΤΕ για 3 δις... με γειά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη σημερινή συνάντησή τους, εάν ρωτούσαν οι εργαζόμενοι της ΑΤΕ τον Τσίπρα, γιατί το κομματικό δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ η "ΑΥΓΗ" δεν γράφει τίποτα για τη μεταβίβαση της ΑΤΕ στην τράπεζα Πειραιώς, θα έπαιρναν την "ειλικρινή" απάντηση του Τσίπρα, ότι το όργανο ασκεί ανεξάρτητη δημοσιογραφία που δεν έχει καμιά σχέση με την καταχώρηση της διαφήμισης της Πειραιώς.
    Και εμείς θα τον πιστεύαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση