GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ξέρει τι θα κάνει ο Γ. Παπανδρέου για την Παιδεία...

Σε αλλαγές του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ ζήτησε να προχωρήσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να το ...

Σε αλλαγές του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ ζήτησε να προχωρήσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να το υπερψηφίσει κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση για «ατολμία να αγγίξει τα συμφέροντα των συντεχνιών» που «υπονομεύει την διαπραγματευτική θέση της χώρας».
Ειδικότερα, ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε τις προωθούμενες αλλαγές στον νόμο της κυρίας Διαμαντοπούλου ως «αντιμεταρρυθμίσεις». Και είπε πως «είχα την πρόθεση να καταψηφίσω και να ζητήσω να αποσυρθεί το νομοσχέδιο. Θα αξιολογήσω τις αλλαγές που θα έρθουν και θα εκτιμήσω την τελική μου στάση».
Πέραν αυτών ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο η κυβέρνηση δείχνει ότι «φοβάται να αντιμετωπίσει τα βαθύτερα αιτία που οδήγησαν στην κρίση. Δίνει την εντύπωση ότι δεν τα βάζει με τις συντεχνίες» πρόσθεσε πως «Έρχεστε να αλλάξετε κάτι που ψήφισαν τα 4/5 της βουλής γιατί σας πίεσαν οι πρυτάνεις. Αν φοβόμαστε να αγγίξουμε τα προνόμια του καθηγητικού κατεστημένου τι να πούμε για τα ισχυρότερα όπως των τραπεζιτών».
Επιπροσθέτως εξήγησε πως «η ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού έργου της κυβέρνησης» θα αποτελούσε ισχυρό χαρτί για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης προκειμένου να αποφευχθούν τα οριζόντια μέτρα και τόνισε ότι «πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε βούληση να σπάσουμε αυγά προκειμένου να γίνει η Ελλάδα βιώσιμη χωρίς δανεισμούς. Εσείς δείξατε το αντίθετο και αυτό υπονομεύει την διαπραγματευτική μας θέση».

6 σχόλια

  1. Φτου γαμωτοο.

    Δεν θα βρεθει κανεις να κρεμασει αυτο το αθλιο σκατοπραμμα το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ???

    σιχτιρ γαμωτοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρόμπα πάλι οι ΑΕροψεκασμένοι..
    Καμμένος-Μαρκόπουλος: Ναι σε όλα στο νόμο Διαμαντοπούλου.

    Ρόμπα έκανε πριν από λίγο στη Βουλή τους ΑΕροψεκασμένους ο Άδωνις Γεωργιάδης με αποτέλεσμα ο Βορίδης να κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια.

    Αιτία η πρόθεση των ΑΕ να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για τις αλλαγές στο νόμο Διαμαντοπούλου με σκοπό να μην τις ψηφίσουν οι ΠΑΣΟΚοι και να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Σαμαρά. Φυσικά ο Άδωνις τους θύμισε ότι Καμμένος και Μαρκόπουλος...

    ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στο νόμο Διαμαντοπούλου και τους έστειλε αδιάβαστους.

    Την τιμή των ΑΕροψεκασμένων ανέλαβε να σώσει ο ΠΑΣΟΚος Μαριάς που αποκάλεσε τον Γεωργιάδη κολοτούμπα επειδή έφυγε από το ΛΑΟΣ και πήγε στη ΝΔ... Φυσικά ο Άδωνις του θύμισε ότι αυτός ξεκίνησε από το ΚΚΕ μ-λ για να καταλήξει μέσω ΠΑΣΟΚ στους ΑΕροψεκασμένους, οπότε δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο "κομανέντι με μούσι".

    σχολιανό..
    Ο αρχηγός Πάνος δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κοινός πολιτικός αρχηγός και οι ΑΕ ως κοινοί Έλληνες. Είναι super και οι μόνοι που κατέχουν την απόλυτη αλήθεια.
    Και όταν έρθει η ώρα θα στείλουν στη φυλακή (το λιγότερο γιατί σκέπτονται να κρεμάσουν μερικούς για παραδειγματισμό) τους προδότες δηλαδή όσους δεν ψηφίσουν ΑΕ.
    Με βάση αυτά δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν γίνονται ρόμπες , κάνουν κολοτούμπες κλπ γιατί αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς.

    Δοξάστε τους (και στείλτε τους σε κανένα ψυχίατρο, δεν κάνει να τους αφήνουμε να υποφέρουν έτσι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρεσιτάλ ασυναρτησίας από το πολιτικο ανδρείκελο αυτή την στιγμή στο βήμα της βουλής!

    Το πολιτικό απολίθωμα, ο καταστροφέας της χώρας, σε ένα ρεσιτάλ ασυναρτησίας και σαρδάμ, ακόμα και στην ανάγνωση!
    Μιλά και για διαφάνεια ο ολετήρας που αγωνίστηκε για να κρυφτεί η έκθεση του ΟΑΣΑ που τον χαρακτήρισε προστάτη του διεθνούς εγκλήματος!

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΤΟΛΜΑΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΣΙΤΕΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ (ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ).
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΤΟΥ.

    Να τον χαίρονται οι Αχαιοί που τον ψήφισαν και τον έβαλαν ξανα στην Βουλή για να ακούμε τα ακατανόμαστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7.51 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤ0ΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βίντεο: Ακόμα κλαίει ο ΠΑΣΟΚος ΑΕροψεκασμένος Μαριάς μετά την ξεφτίλα από τον Άδωνι...

    κι ο Βορίδης ακόμα γελάει με το πως..

    Τι τις θέλετε τις κολοτούμπες ρε ΑΕροψεκασμένοι, αφού έχετε ειδικότητα σε αυτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και "βουλευτής" Σάμου ο Τέρενς Σπένσερ Κουίκ της αργομισθίας
    των 57.000 ευρώ..

    Παίρνει όλη την Ελλάδα στην πλάτη του ο γίγαντας της πολιτικής και της αργομισθίας των 57.000 που του χάρισε μέσω του Agrochannel ο Κοντός...

    Την ευθύνη της βουλευτικής εκπροσώπησης και της εκλογικής περιφέρειας της Σάμου, όπου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εξέλεξαν εκπρόσωπό τους για το Κοινοβούλιο, ανέλαβε από σήμερα, έπειτα από απόφαση...του Π. Καμμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση