GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ – Α.Γεωργιάδης: Έτσι αντιδρούν οι χώρες που «σέβονται» τον εαυτό τους

«Η κατάρριψις του αεροσκάφους που παρεβίασε τον Συριακό εναέριο χώρο, μήπως μας δείχνει τί κάνουν οι χώρες που σέβονται τον εαυτό τους;»,...

«Η κατάρριψις του αεροσκάφους που παρεβίασε τον Συριακό εναέριο χώρο, μήπως μας δείχνει τί κάνουν οι χώρες που σέβονται τον εαυτό τους;», έγραψε  στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ στη Β Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης.
Η φράση αυτή του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε σχόλια όπως «Φανταστείτε Τούρκος βουλευτής να έγραφε υπέρ της κατάρριψης ελληνικού αεροπλάνου» και «κάποιος που προκαλεί δημόσια τον κόσμο να βγει στους δρόμους διώκεται. Εκείνος που ζητά έναν πόλεμο γίνεται βούλευτής».
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η άποψη που ανέβασε στο twitter ο κ. Γεωργιάδης, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε:
«Έχετε πολύ πλάκα ορισμένοι. Αυτό που είπα ειναι οτι αν δεν είμασταν τόσα χρόνια τόσο ανεκτικοί με τις παραβιάσεις δεν θα φθάναμε ως εδώ» και συνέχισε γράφοντας στον προσωππικό του λογαριασμό στο twitter: «Ούτε τον Άσαντ υποστηρίζω ούτε πόλεμο θέλω με κανέναν. Όμως μου κάνει εντύπωση ότι η Συρία έκανε κάτι τέτοιο και η Τουρκία το κατάπιε».
«Κάτι μας λέει για το «φοβικό σύνδρομο»», έκλεισε ο κ. Γεωργιάδης.

16 σχόλια

  1. Aυτο το σχολιο το εχω διαβασει εδω και μια βδομαδα!!! Τι δηλωσε πριν λιγο και τριχες κατσαρες. Ειδησεις μπαγιατικες και κονσερβαρισμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιτα που θα συμφωνησω με τον αντρα της αταλαντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν είμαι Ν.Δ άσοι μπαίνουν εδώ καμπόσο καιρώ ξέρουν ότι γράφω το γράφω με το όνομα και το επίθετο μου και έχω πει στον διαχειριστή για να μην με ψάχνουν να δώσει το yp μου και όλα τα στοιχεία μου..


    Τον Νικολοπουλου ούτε τον γνωρίζω ούτε τον πολύ πάω , ΟΜΩΣ τον θεωρώ κύριο με αυτή την πράξη του, τα πως; και τα γιατί; θα φανούν..

    Προσωπικά τα βλέπω αλλά είναι προσωπική εκτιμήσεις θα πέφτουν σφαίρες, δεν πάει άλλο βρε βλάκα και αυτοί το ξέρουν αλλά θέλουν να οδηγήσουν εκεί τα πράγματα (ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΙΟ ΕΎΚΟΛΗ Η ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΜΑΣ) αν τους βγει, γιατί ότι θα πέσουν σφαίρες είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΊΓΟΥΡΟ η Ελλαδα η έτσι (με μνημόνια) η αλλιώς (με εμφύλιο) για 50 χρόνια θα περάσει τα πανδυνα.. Υπάρχει και η τρίτη ΛΎΣΗ ένας ΗΓΕΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ και όπως λένε οι Φιλανδοι ( θα φύγομε ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΈΓΕΤΕ ΑΥΤΟΣ...ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΟΎΝ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ ΒΙΑΖΌΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ ΤΟΥ ΗΛΊΘΙΟΙ ..ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ , ΔΕΝ ΞΈΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΎΣ ΝΟΜΟΥΣ;

    ...ΕΝΤΟΣ ΟΛΊΓΩΝ ΘΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑΣ ΠΌΡΤΑ ΣΑΣ...1200 ΕΙΝΑΙ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΟΝΤΡΑ ..ΤΑ 200..ΤΑ 300...ΤΑ 400..ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗΗΗΗΗΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΦΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΓΑΜΩ ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΓΑΜΩ ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΩΝΗΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. alex

    Θα σας πω εγω τι εγινε. Μετρησε ποσοι βουλευτες εμειναν στο ΠΑΣΟΚ και καταλαβε τι τον περιμενει. Αλλα δεν υπαρχει προβλημα.

    Υπουργείο Ναυτιλιας σε εφοπλιστή

    Υπουργείο Οικονομικων σε τραπεζίτη

    Υπουργείο τουρισμου σε ξενοδόχο

    Υπουργείο εργασιας στον ΣΕΒ,

    Άντε και Γερμανος πρωθυπουργός

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. roko.
    Φάνηκε πλέον ξεκάθαρα και μετά την παραίτηση νικολόπουλου ότι η επαναδιαπραγμάτευση πήγε στον αγύριστο και χρησιμοποιηθηκε από τον σαμαρα μόνο ως μέσο υφαρπαξης της ψήφου ελληνικού λαού.

    Ολα συνηγορούν στο ότι η επαναδιαπραγμάτευση δεν μπήκε ποτέ στο τραπέζι και για μια ακομα φορα τα εγχωρια στρατιωτακια της μερκελ βαρεσαν προσοχη μπροστα της.

    Θυμηθείτε τις δηλώσεις στουρναρα ότι πρώτα θα επαναφέρουμε το προγραμμα στη σωστη τροχια και έπειτα θα απαιτήσουμε αλλαγές, ότι διαπραγμάτευση γίνεται μόνο όταν θέλει και η άλλη πλευρά και τότε θα αντιληφτείτε ότι άρχισε το στρογγύλεμα και το μάζεμα της επαναδιαπραγμάτευσης, ώστε σταδιακα να ξηλωθεί το πουλόβερ που εμπεριειχε τις ελπίδες ανάκαμψης του ελληνικου λαου.

    Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα εκαναν καμία επαναδιαπραγμάτευση αλλά δεν περίμενα ότι με το καλημέρα θα αποκαλυπτόταν η απάτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαθύ Κόκκινο » Οικονομία » Ο λαός ληστεύεται, και υποφέρει, ντόπια και ξένα αρπακτικά πανηγυρίζουν

    Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012
    Ο λαός ληστεύεται, και υποφέρει, ντόπια και ξένα αρπακτικά πανηγυρίζουν

    Δεν μασά τα λόγια του το Ινστιτούτο του ΣΕΒ, ΙΟΒΕ, -σημειωτέον ότι για αρκετό χρονικό διάστημα γενικός γραμματέας του «τεχνοκρατικού βραχίονα» των βιομηχάνων, του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), δηλαδή, ήταν ο σημερινός υπουργός οικονομικών Γ. Στουρνάρας- και ομολογεί την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα τα λαϊκά στρώματα.

    Στην τριμηνιαία έρευνά του που παρουσίασε σήμερα εκτιμά για φέτος ότι η ύφεση θα φθάσει το 6,9% έναντι 5%, που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση και ότι η ανεργία θα ανέλθει στο 23,6%, από 20% που είχε προβλεφθεί τον Απρίλιο.

    «Οι καταναλωτικές δαπάνες των νοικοκυριών προβλέπεται να δεχθούν πρόσθετες πιέσεις προερχόμενες κυρίως από τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, τη συνεχή άνοδο της ανεργίας, τη πτώση αμοιβών μετά τις ρυθμίσεις για το μισθολογικό κόστος στο δεύτερο μνημόνιο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Αυτή είναι η μια πλευρά του ζητήματος και αφορά την ληστρική επιδρομή που δέχονται τα λαϊκά στρώματα από τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

    Απ’ την άλλη το ίδρυμα των ντόπιων καπιταλιστών έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει –έστω και συγκαλυμμένα με «στρογγυλεμένες» εκφράσεις- αφού με το ξεπούλημα της όποιας δημόσιας περιουσίας έχει απομείνει στα ντόπια και ξένα αρπακτικά οι πλουτοκράτες θα δουν τα ήδη παραγεμισμένα θησαυροφυλάκια τους να παραφουσκώνουν.

    «Η αξιοποίηση της περιουσίας αυτής πέραν της συμβολής της στην ελάφρυνση του δημόσιου χρέους μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο άμεσης απόδοσης, που επιπλέον θα συμβάλει ουσιαστικά, ώστε να περιοριστούν τα υψηλά βραχυχρόνια κόστη σε όρους απασχόλησης και προϊόντος που συνεπάγεται η εφαρμογή της τρέχουσας δημοσιονομικής πολιτικής» υπογραμμίζεται σε άλλη ειδική μελέτη του ΙΟΒΕ για την λεγόμενη αξιοποίηση της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

    Και μια και αναφέραμε αρχικά τον ρόλο που διαδραμάτισε στο ΙΟΒΕ ο Γιάννης Στουρνάρας, να συμπληρώσουμε ότι οι βιομήχανοι έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ενθουσιασμένοι αφού όχι απλώς έχουν έναν δικό τους άνθρωπο στην θέση του υπουργού Οικονομικών αλλά εκτελεί με ιδιαίτερο ζήλο την αποστολή του.

    Όπως τον ακούσαμε να λέει στην βουλή με το νέο κυβερνητικό πλάνο, όπως το ανέλυσε ο Γ. Στουρνάρας, ειδικό βάρος θα δοθεί στην ολοκλήρωση των έξι αποκρατικοποιήσεων, (διάβαζε ξεπουλήματα) για τις οποίες ήδη εξελίσσονται οι διαγωνιστικές διαδικασίες (Κρατικά Λαχεία, Ελληνικό, ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ, IBC, Κασσιώπη, Αφάντου) αλλά και στη δρομολόγηση της πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ σε δεύτερη φάση, σύμφωνα πάντα με τον Γ. Στουρνάρα, θα ξεκινήσουν εννέα ακόμη αποκρατικοποιήσεις (sales leaseback 28 Ακινήτων, ΕΥΑΘ, ΕΛΠΕ, ΕΓΝΑΤΙΑ, ΕΛΤΑ, ΟΠΑΠ, ΛΑΡΚΟ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ), οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας.

    Τι ξεπουλήματα έχουν να γίνουν, τι μίζες έχουν να πέσουν σε «αρμοδίους» δεν λέγεται …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι θήτευσαν στο Λαος ξέρουν απο μούφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ελευθερία του να υπακούς δεν είναι ελευθερία. Το έθνος που υπακούει, δεν είναι πια έθνος είναι η ηχώ ξένων φωνών, είναι η σκιά άλλων σωμάτων¨.....

    Εντουάρντο Γκαλεάνο, Ουρουγουανός Συγγραφέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νικήτας Αποστόλου

    Χμ! Ο Νικολόπουλος πιστεύει οτι"το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή".

    Ο Παυλόπουλος πιστεύει (τώρα το είδε αν και Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου) οτι το μνημόνιο και η σύμβαση δεν συμφωνούν με το Κοινοτικό Δίκαιο και προτείνει την επαναδιαπραγμάτευσή τους προκειμένου να εναρμομιστούν με τις διατάξεις του.

    Ο Υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας έχει την γνώμη πως δεν μπορεί να γίνει καμιά διαπραγμάτευση.

    Συμπέρασμα: Απίθανος συντονισμός κυβερνητικης πολιτικής από τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά! Πλήρης ανεπάρκεια!

    Πρόβλεψη: Η Κυβέρνηση δεν έχει ζωή μεγαλύτερη από τρεις μήνες.

    Πρόταση: Χωρίς ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ του Ελληνικού Λαού, ώστε να κάνει την μεγάλη υπέρβαση (δηλαδή, να ξεφύγουμε από την "ατομική λύση" και να οδηγηθούμε στη "συλλογική λύση"), η ΕΛΛΑΔΑ μας θα γίνει το θέρετρο των Βορειοευρωπαίων και οι Έλληνες θα γίνουμε οι σύγχρονοι δουλοπάροικοι των πολυεθνικών εταιριών!

    Αλλά για να μην έχουμε αυτήν την πορεία θα πρέπει να υπάρξει ΗΓΕΣΙΑ ικανή και με θέληση να μας συνεγήρει για να αποκτήσουμε συνείδηση ΠΟΛΙΤΗ και να απολακτήσουμε την συνείδηση του ιδιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καραγκιοζιλίκια Νικολόπουλου που παραιτήθηκε δίνοντας τροφή σε ΣΥΡΙΖΑίους..

    Αυτός πήγε στο Υπουργείο νομίζοντας οτι θα εφαρμόσει δικιά του πολιτική και μάλιστα είχε κάνει και προγραμματικές δηλώσεις στον Αυτιά και στον Παπαδάκη!
    - Ο άνθρωπος είναι πολιτικάντης, δημοσιοσχεσίτης, παραθυράκιας των καναλιών, ένας (δεξιός Μητρόπουλος)

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΕΘΑ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.ΗΤΑΝΕ ΠΑΤΡΙΝΟΣ !
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. (ΕΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΟ 2.)
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ!

    Πάντοτε απορούσα πως αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρούσαν από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ.
    Μία μέρα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης, την ημέρα που ο υπουργός οικονομικών βρίσκεται στο eurogroup, ο Νικολόπουλος υπέβαλε παραίτηση.
    Αποδίδω την κίνησή του στο ψηλό πολιτικό IQ του.
    Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ: ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΡΕ;


    ΜΙΖΕΣ και στην ΔΕΗ

    Γράφει ο ΑΝΤΙ300

    Μετά τις ΜΙΖΕΣ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ της SIEMENS στους Έλληνες Κυβερνητικούς και τα δύο μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , της ΜΑΝ -FERROSTAAL, της ABB και της DEIMLER τώρα ΜΙΖΕΣ και από Αμερική. Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος David Edmonds της εταιρείας Control Components Inc., (CCI) στις 14 Ιουνίου 2012 ενώπιο του Περιφερειακού Αμερικανικού Δικαστηρίου της κεντρικής Περιφέρειας Καλιφόρνιας αποδέχτηκε ότι παραβίασε τους νόμους περί πρακτικές διαφθοράς εξωτερικού.

    Συγκεκριμένα παραδέχθηκε ότι, μεσολάβησε και συμφώνησε στο να χρηματιστούν από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας του στην Ελλάδα συγκεκριμένοι αξιωματούχοι της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού - ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AΜΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
    ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΕΣ..

    ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑ$$ΟΚ
    ΕΓΙΝΕ £ΥΡΙΖΑ...... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ....χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ IQ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν είχαν φάει- στήλη- δυο τρεις στα θυμαράκια θα σωζόταν η ΟΜΆΔΑ Η ΕΘΝΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΠΟΥ ΛΈΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ και το κουνελάκι ...

    Αλλα το κράτος το έχουν κάνει φέουδο ο κάθε υπουργός, βουλευτής, δήμαρχος, νομάρχης με τούς συγγενής τους.... ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΣΟΙΜΠΛΕΡΡΡΡΡΡ ΜΑΛΑΚΑ ... ΠΙΆΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΠΙΟΣ ΈΧΕΙ ΓΑΜΉΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΑΜΏ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.........

    Αθανάσιος Κλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση