GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εάν υπάρχουν καθυστερήσεις, η Ελλάδα πρέπει να τις αναπληρώσει»...

Να διπλασιάσει τις προσπάθειές που πρέπει να καταβάλλει η χώρα μας για να εκπληρώσει τους όρους του σχεδίου διάσωσης από τους πιστωτές της κ...

Να διπλασιάσει τις προσπάθειές που πρέπει να καταβάλλει η χώρα μας για να εκπληρώσει τους όρους του σχεδίου διάσωσης από τους πιστωτές της κάλεσε την Ελλάδα ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε μια συνέντευξή του η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild. .
«Εάν υπάρχουν καθυστερήσεις, η Ελλάδα πρέπει να τις αναπληρώσει», τόνισε ο Σόιμπλε μιλώντας στην εφημερίδα. Αρνήθηκε να προβλέψει εάν η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη και είπε ότι αναμένει τα νέα συμπεράσματα της Τρόικας.
«Δεν θέλω να προκαταλάβω την Τρόικα. Όταν η έκθεσή της θα είναι έτοιμη, θα συναντηθεί το Eurogroup», σημείωσε.
Ο Σόιμπλε συμπλήρωσε ότι δεν κάνει παραλληλισμούς ανάμεσα στην κατάσταση στην Ελλάδα και εκείνη στην Ισπανία, στην περίπτωση της οποίας το Eurogroup ενέκρινε ένα σχέδιο δανεισμού για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της, την Παρασκευή.
«Τα αίτια των κρίσεων στις δύο χώρες είναι εντελώς διαφορετικά. Η ισπανική οικονομία είναι πολύ πιο ανταγωνιστική και έχει μια διαφορετική δομή. Η χώρα θα σταθεί στα πόδια της ξανά γρήγορα», εκτίμησε.

1 σχόλιο

  1. Ρε κλέφτες να μας πληρώσετε πρώτα τους αρχαιολογικούς θησαυρούς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση