GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τί απαντάει ο Μιχάλης Ασλάνης για τα πωλητήρια στις βίλλες του;

Απάντηση στο δημοσίευμα Real News, το οποίο ανέφερε οτι πουλάει τις βίλλες του...

Απάντηση στο δημοσίευμα Real News, το οποίο ανέφερε οτι πουλάει τις βίλλες του...δίνει ο γνωστός σχεδιαστής, Μιχάλης Ασλάνης. «Το σπίτι στην Μύκονο το έχω 22 χρόνια. Και δεν πωλείται, ενοικιάζεται. Ξέρετε εγώ είμαι μόνος μου και είπα να το νοικιάσω όπως κάνουν πολλοί. Και γιατί όχι; Σε τόσο δύσκολες εποχές, είναι σημαντικό να έχεις κάποια χρήματα βοήθεια, έτσι δεν είναι; Όσον αφορά το σπίτι στον Λυκαβηττό, το πουλάω γιατί δεν το χρειάζομαι πια. Δεν είναι για ανθρώπους που μένουν μόνοι τους σαν και μένα. Επαγγελματικά δεν με βολεύει καθόλου» δήλωσε ο κ. Ασλάνης στο Star.
Ερωτηθείς και για τα χρέη που φέρεται να έχει προς τους υπαλλήλους του, ο Ασλάνης δήλωσε στο Star «Υπάρχουν κάποια χρέη τα οποία λόγω κρίσης καθυστερούν, αλλά είναι μικρά. Είναι σε τρεις υπαλλήλους, τα οποία και θα τα αποδώσω, γιατί άνθρωποι σαν εμένα δεν τους έχουν φάει πενταράκι, όπως λέγανε παλιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση