GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη "βόμβα" για τις συντάξεις!

Συγκλονιστικά στοιχεία ανακαλύπτουν οι αρμόδιοι των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών που ελέγχουν εξονυχιστικά τις συντάξεις. Σύμφωνα ...

Συγκλονιστικά στοιχεία ανακαλύπτουν οι αρμόδιοι των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών που ελέγχουν εξονυχιστικά τις συντάξεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την διασταύρωση των στοιχείων προκύπτει ότι στο Τ.Σ.Α.Υ (Ταμείο Συντάξεως και Αυτασφαλίσεως υγειονομικών) το 5,5% των συνταξιούχων λαμβάνει μηνιαία σύνταξη μεγαλύτερη από 6.000 ευρώ, χωρίς να υποβάλλει δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων, ενώ το 12% των συνταξιούχων του ίδιου φορέα, δηλώνει στην εφορία μικρότερα ποσά από εκείνα που έχουν χορηγηθεί από το ταμείο.
Επίσης τα ποσοστά αναπηρίας όσον αφορά τα επιδόματα στον συγκεκριμένο ασφαλιστικό φορέα φτάνουν το 11% όταν συνολικά σε όλη την χώρα το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 7,7%.
Πρόκειται για τον πρώτο έλεγχο που ολοκληρώνεται μετά από την έναρξη της συνεργασίας των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών και την ηλεκτρονική διασύνδεση των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών.
Στο ΤΣΑΥ είναι ασφαλισμένα 12000 γιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι και φαρμακοποιοί.
Παράλληλα εκτός από τον τομέα υγειονομικού, τα υπουργεία εργασίας και οικονομικών «ψάχνουν» τα ασφαλιστικά ταμεία των νομικών και των μηχανικών.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το πλαφόν των συντάξεων θα κλειδώσει στα 2400 ευρώ μικτά.

7 σχόλια

  1. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ , ΕΕΕΕ..

    ΧΑΡΑΤΣΙΑ ,ΧΑΜΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ… ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΦΟΡΟΥΣ .

    ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΌΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕΎΜΑ ,ΑΠΛΟΣ ΝΑ ΜΩΡΈ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ …

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΑΣ, ΛΟΓΟ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ..

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ Η ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΆΜΕ, Η ΘΑ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕ ΜΑΣ.. ΠΆΝΤΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ..

    ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΉΤΑΝ ΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΣΑΜΑΡΟΥΣ.

    Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ… ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.

    (ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΈ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΞΕΣΤΟΙ ,ΕΕΕΕΕ;;;
    ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ, >ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΊ ΚΑΙ ΓΕΛΆΝΕ< ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ,
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΔΡΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ ΤΊΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΕΙΡΟΣΩ; ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΆΧΝΕΤΕ ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΆΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; ΟΙ ΔΙΑΦΥΜΗΖΟΜΕΝΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΜΑΣ;)


    Και για να μη ξεχνιόμαστε....

    Οι τρεις που — εξ αδιαιρέτου — κατέλαβαν την εξουσία με σύνθημα την επαναδιαπραγμάτευση και σήμερα κυβερνούν παζαρεύοντας μεταξύ τους θέσεις και οφίτσια αρχίζουν να πιέζονται για αποτελέσματα: πρέπει νá βρούνε γύρω στα 11,5 δισ ευρώ μέχρι τις 24 Ιουλίου!


    Είναι αυτά τα 11,5 δισ , τα χρήματα που προκύπτουν ως ελληνική υποχρέωση με βάση το μνημόνιο το οποίο -- οι τρεις κύριοι (Σαμαράς- Βενιζέλος- Κουβέλης)-- υποσχέθηκαν ότι θα επαναδιαπραγματευθούν.

    Να όμως που κατέλαβαν τις καρέκλες, μοίρασαν τα οφίτσια (στους ικανότερους, προφανώς) και που καιρός για επαναδιαπραγμάτευση και άλλες τέτοιες προεκλογικές γραφικότητες.


    Εξ άλλου ούτε η Μέρκελ, ούτε η Λαγκράρντ, ούτε καν ο «φιλέλλην» Ολάντ αφήνουν στην ελληνική κυβέρνηση των τριών, κανένα περιθώριο αλλαγής πολιτικής.


    Προφανώς οι τρεις θεωρούν ότι μια απάντηση του στιλ «προσπαθήσαμε αλλά αυτοί δε θέλουν να μας βοηθήσουν», θα τους βγάλει από τη δύσκολη θέση.

    Αν αισθάνονται δύσκολα και άβολα απέναντι στον κόσμο που κορόιδεψαν προεκλογικά...

    Πιθανότατα, οι τρεις τους εκτιμούν ότι ο φόβος η αδυναμία και η απόγνωση των ανθρώπων είναι μόνιμη κατάσταση την οποία μπορούν να διαχειρίζονται διαρκώς και για πάντα....

    Τους διαφεύγει, προφανώς γιατί δεν έχουν επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματα των κοινών ανθρώπων, ότι μετά το φόβο ακολουθεί η οργή της οποίας η ένταση πολλαπλασιάζεται ανάλογα με το βαθμό και το μέγεθος της κοροϊδίας...



    Οι τρεις , τέλος, ξεχνούν και κάτι ακόμη σημαντικότερο.

    Δεν ψηφίστηκαν από τους πιστωτές και την τρόικα.

    Υπό αυτήν την έννοια, τον «μεγαλο λογαριασμό» δεν θα τον δώσουν στον Τόμσεν και τους λοιπούς επόπτες, αλλά στην ελληνική κοινωνία...


    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ –ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!! ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΕΙ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ, ΕΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ.. ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ-ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    Αθανάσιος Κλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΑΣ ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟ 1992 ΩΣ ΥΠΕΞ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.

    ΜΕΤΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & ΕΒΕΡΤ & ΣΟΥΦΛΙΑ & ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ & ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ , Η ΝΔ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ: ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. π.χ. ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΔΑ Ο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ.

    ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    Ο ΔΕ ΜΙΧ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΝ Α΄.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ.

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ. ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ/ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΥΠΝΗΣΤΕ !
    ΔΕΝ "ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ". ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 'ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ'.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα συνηθη ψεμματα που διαρρεουν τα υπουργεια στους πουλημενους δημοσιογραφους πριν τις περικοπες..

    επειδη καποιος καπου καποτε εβγαλε μαιμου αναπηρικη,κοβονται οι συνταξεις ολων..

    η μαιμου αναπηρικη ειναι ποινικο αδικημα..
    ποσες τετοιες υποθεσεις υπαρχουν στα δικαστηρια?
    οχι πανω απο χιλιες,και πολλες λεω..

    χιλιες συνταξεις ειναι το ελληνικο προβλημα?
    ευτυχισμενος λαος ειμαστε που εχουμε τοσο μικρα προβληματα..

    αυτα τα δημοσιευματα απευθυνονται σε δυο μεγαλες κατηγοριες ψηφοφορων..

    1.στους ηλιθιους,που δεν μπορουν να σκεφτουν και χρειαζονται ενα απλοικο παραμυθι,συνεχως επαναλαμβανομενο απο τους πλουσιους και ισχυρους, για να ερμηνευσουν τον κοσμο..
    2.στους πονηρους,που χρειαζονται ενα σιωπηρο μηνυμα απο την εξουσια οτι θα συνεχισουν να φοροδιαφευγουν,γιατι αλλος θα πληρωσει τη νυφη..

    πονηροι+ηλιθιοι ανετα βγαζουν κυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-αποκομματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    "ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ"

    ΜΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ ΔΗΛΑΔΗ,

    ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση