GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο Ευάγγελος Καλούσης...

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ευάγγελος Καλούσης προκειμένου να διενεργηθεί προανάκριση και συμπληρωματική δίωξη. Ο πρώην δικαστής συνελήφθη σήμερα...

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ευάγγελος Καλούσης προκειμένου να διενεργηθεί προανάκριση και συμπληρωματική δίωξη.
Ο πρώην δικαστής συνελήφθη σήμερα κατόπιν της μηνύσεως και της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχει υποβάλει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για την δικηγορική εταιρεία που έχει συστήσει ο κ. Καλούσης δικαστής.
Βαρύνεται με την κατηγορία της αντιποίησης δικηγορικής ιδιότητας και άσκηση δικηγορίας, ενώ οι δύο άλλοι δικηγόροι συνεργάτες του, Χρ. Γιαμαρέλου και Θ. Δάλλας, κατηγορούνται για άμεση συνέργεια στο αδίκημα του πρώην δικαστικού λειτουργού.
Ο κ. Καλούσης φέρεται, σύμφωνα με τον ΔΣΑ να έχει συστήσει «μία δήθεν δικηγορική εταιρεία, η οποία όμως, όπως ο ίδιος ομολογεί, είναι εταιρεία του Εμπορικού Νόμου (άρθρα 47-50), παραβιάζοντας τις κείμενες διατάξεις του Κώδικα Δικηγόρων αναφορικά με τις προϋποθέσεις άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση