GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ανατολή της απόλαυσης στην Κρήτη..!

Η Αριάδνη, η κόρη του Μίνωα, μπήκε στην ακολουθία του Διονύσου κι εγκαταλειμμένη απ το Θησέα έμεινε τελικά στη Νάξο σαν μια απ’ τις μαινά...

Η Αριάδνη, η κόρη του Μίνωα, μπήκε στην ακολουθία του Διονύσου κι εγκαταλειμμένη απ το Θησέα έμεινε τελικά στη Νάξο σαν μια απ’ τις μαινάδες. Όμως ο απόηχος από την παρουσία της διατηρείται στην Κρητική παράδοση κι έτσι σε ένα γραφικό χωριό κοντά στην Ιεράπετρα, την Ανατολή, ένα έξοχο δείγμα από 4 παραδοσιακές κατοικίες πήρε το όνομά της. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε Κρητική παράδοση και επικοινωνία, ηρεμία, αλλά και σύγχρονες ανέσεις μόλις 15 χιλιόμετρα μακριά από τις υπέροχες παραλίες την Ιεράπετρας. Και να απολαμβάνετε την φανταστική θέα προς το Λιβυκό πέλαγος και τη νήσο Χρυσή - "Γαιδουρονήσι", όπως το λένε οι ντόπιοι.
Η Ανατολή είναι στην πλαγιά ενός πευκόφυτου βουνού με το καλύτερο κλίμα στην περιοχή.
Όλες οι κατοικίες στο συγκρότημα Αριάδνη είναι επιπλωμένες με παραδοσιακά Κρητικά έπιπλα, χειροποίητους καθρέφτες από ξύλο κέδρου και στρωμένες με χειροποίητα ανατολίτικα χαλιά και κιλίμια. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και βεράντες με τέντες και μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο.
Ο εξοπλισμός των κατοικιών περιλαμβάνει τηλεόραση και DVD, στερεοφωνικό συγκρότημα, καφετιέρα, τοστιέρα, ψηστιέρα, μίξερ, βραστήρα, πλυντήριο ρούχων και πιάτων στεγνωτήριο, σίδερο, στεγνωτήρα μαλλιών.
Ariadni Village
Ανατολή, Ιεράπετρα
Τηλ. 2842026166, 2842042742, 6939288974
Καλή σας ξεκούραση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση