GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μπάρκουλη...

Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη χειρουργείται εσπευσμένα σήμερα ενώ ο ηθοποιός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γηροκομείο Αθηνών. Η Μαρία Μπάρ...

Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη χειρουργείται εσπευσμένα σήμερα ενώ ο ηθοποιός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γηροκομείο Αθηνών.
Η Μαρία Μπάρκουλη εδώ και καιρό αντιμετωπίζει ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα με συνεχόμενες αιμορραγίες, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας. Λόγω της κατάστασης της υγείας της, ο ηθοποιός θα αναγκαστεί, για όσο εκείνη βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, να είναι μακριά της.
Μετά από μια ισχυρή αναπνευστική λοίμωξη, αυτή τη στιγμή βρίσκεται και ο ίδιος σε νοσοκομείο, στην "Αγία Όλγα", όπου υποβάλλεται σε προγραμματισμένες εξετάσεις. Ωστόσο οι γιατροί δεν θα του δώσουν εξιτήριο για να πάει αμέσως μετά σπίτι του. Αντίθετα, θα μεταφερθεί σε οίκο ευγηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση