GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στη φυλακή θα έπρεπε να βρίσκονται τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής»

Τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή. Η ...

Τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή.
Η δήλωσή του αυτή, που έγινε σε χθεσινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, έδωσε συνέχεια στη κόντρα του με τη Χρυσή Αυγή, η οποία, φυσικά απάντησε με βαρείς χαρακτηρισμούς στον κ. Μπουτάρη με αφορμή την πρόθεσή του να πραγματοποιούνται κοινές περιπολίες στη Βόρεια Ελλάδα Ελλήνων και βουλγάρων αστυνομικών.
Έτσι, σε ανακοίνωσή τους προειδοποίησαν το δήμαρχο Θεσσαλονίκης ότι εάν δεν πάρει πίσω την απόφασή του τότε «θα σηκωθούν σφαγιασθέντες Βουλγάρων από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι».
Ο κ. Μπουτάρης πάντως επέμεινε στην άποψή του ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα που θα έπρεπε κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο.       

11 σχόλια

  1. Κλασσικός Πασοκος.Εδώ η χώρα καταστρέφεται μέρα τη μέρα,απο τις ρεμούλες και τακτικές ολων των πολιτικών,και αυτός ασχολείται με τους χρυσαυγίτες για να παραπλανήσει και να μεταφέρει το κέντρο ενδιαφέροντος του κόσμου σε υποδιέστερα θέματα.Ας μας πει ποιοί άλλοι πολιτικοί πρέπει να μπούν φυλακή,εφόσον ειναι τόσο ευαίσθητος δημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ. ΘΑ ΔΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ Χ.Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙ Ή ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, Ή ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ?
    ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για σας λεβεντες της χρυσης αυγης!!!!!!!
    Με χρυση αυγη!!!! κυβέρνησε θα εξαφανιστεί η ανεργία μεσα σε μια νύχτα. Δεν θα υπαρχουν αστεγη. Ουτε κλεφταραδες ουτε δολοφονεί του Ελληνικού λαου. Την Ελλάδα αγαπάς στην χρήση αυγή να πας.!!!!!!
    ΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ... ΕΑΝ ΕΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν πρέπει να βγεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, τότε θα πρέπει να βγεί εκτός νόμου ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, το πιό προδοτικό, αποκρουστικό και δολοφονικό κόμμα που πέρασε ποτέ από αυτόν το τόπο. Και φυσικά και οι μισές από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Θα συνιστούσα στο Δήμαρχο να ασχοληθεί με τις εγκληματικές λακκούβες των δρόμων της Θεσσαλονίκης, τους σβηστούς σηματοδότες, το παράνομο παρκάρισμα, τα τραπεζοκαθίσματα, τα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο, τα σκουπίδια και ένα σωρό άλλα προβλήματα που ζητούν άμεσες λύσεις όπως η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας που θα έλυνε πολλά προβλήματα, ή το κλείσιμο της δημοτικής τηλεόρασης TV100 και εξοικονόμηση των 4.000.000€ τουλάχιστον που κοστίζει στο Δήμο ετησίως! Την υψηλή πολιτική ας την αφήσει για άλλους αρμοδιότερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΄΄ΑΝΔΡΑΣ΄΄ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ Ο ΑΘΕΟΣ. ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΘΗΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά κρασά, μπουτάρη. πράγματι ο κάθε παράνομος είναι για μέσα. εσύ είσαι νόμιμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ......

    ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ


    ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ


    ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΤΟ




    ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (Στη φυλακή θα έπρεπε να βρίσκονται τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής).. ΛΈΕΙ.

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΆ ΜΕΛΉ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΜΕ ΓΑΜΉΣΕΙ, ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ...

    ΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΚΡΟΎΛΙΑΚΑ Η ΠΌΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΆΤΟΙ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΊΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΉ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΈΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΆ , ΓΚΑΓΚΑΣΤΗΣ , ΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΧΠΑΤΣΙΔΗΣ, ΒΕΝΥΖΕΛΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΗΣ , ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΆΝΝΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΊΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΓΑΖΊ ΤΟΥ)

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΥΝΆΤΕ ΑΚΌΜΑ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ , ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΌΨΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟ ΧΈΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΆΛΟΜΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση