GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Οι αποκαλύψεις της Α. Βίσση στη Γερμανού!

Φιλοξενούμενη της Ναταλίας Γερμανού στην τελευταία εκπομπή Μες στην καλή χαρά για φέτος ήταν η Άννα Βίσση!... Η Ελληνίδα σταρ μίλησε για ...

Φιλοξενούμενη της Ναταλίας Γερμανού στην τελευταία εκπομπή Μες στην καλή χαρά για φέτος ήταν η Άννα Βίσση!...
Η Ελληνίδα σταρ μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της Σοφία, παρακολούθησε τα βίντεο που της ετοίμασαν οι συντελεστές της εκπομπής - για την τραγουδίστρια και την ηθοποιό Άννα Βίσση, αλλά και τους έρωτές της - και μεταξύ άλλων... αποκάλυψε ότι τον Μάρτιο του 2013 θα ανέβουν ύστερα από 22 χρόνια οι "Δαίμονες" στο Παλλάς. Ακόμα, για πρώτη φορά, τραγούδησε ακαπέλα το νέο τραγούδι που της έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.
"Την ημέρα που το συμφωνήσαμε, βγήκα μόνη μου έξω και έβαλα τα κλάματα. Με συγκίνησε πολύ η ιδέα ότι μετά από 22 χρόνια θα γίνουν ξανά. Αυτό το πρότζεκτ με είχε χαρακτηρίσει, με έχει σημαδέψει. Οι Δαίμονες για μένα και τον Νίκο είναι το μωρό μας", είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Tlife

ΣΧΕΤΙΚΆ VIDEO

3 σχόλια

  1. Ουτε μαγοι να ηταν οι τυποι.
    Δειτε τι εχουν κανει

    http://www.youtube.com/watch?v=g8zdAfPhTkA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουμπεκί ψιλοκομμένο η δήθεν "επαναδιαπραγμέτευση";

    Τουμπεκί ψιλοκομμένο η ακύρωση της μείωσης 12% των ειδικών μισθολογίων; (προβλέπω στις επόμενες εκλογές όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας να ψηφίζουν μαζικά ΣΥΡΙΖΑ!!)

    Αυτή είναι η αξιοπιστία των τρισάθλιων λαμογίων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των ηθικών αυτουργών των 3000 αυτοκτονιών-δολοφονιών, του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων, της φτώχιας και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού!!

    Δεν θα προλάβει να σας στείλει στο εδώλιο, για το ξεπούλημα που ετοιμάζετε, ο ΣΥΡΙΖΑ, άθλια λαμόγια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...

    Ο λαός θα σας έχει κρεμάσει ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, κουφάλες δοσίλογοι και προδώτες (όσοι από σας, δεν προλάβετε να φύγετε με ελικόπτερα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση