GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν. Δένδιας: «Πέρα από κάθε φαντασία η κατάσταση στο κέντρο»...

Ως «βόμβα που διαρκώς εξαπλώνεται» χαρακτήρισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας την κατάσταση στο κέντρο –και όχι μόνο- της Αθήνας, την ...

Ως «βόμβα που διαρκώς εξαπλώνεται» χαρακτήρισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας την κατάσταση στο κέντρο –και όχι μόνο- της Αθήνας, την οποία χαρακτήρισε επιπλέον ως μη ανεκτή.
«Δεν έχει νόημα να μείνω υπουργός Δημόσιας Τάξης και να βλέπω αυτή τη βόμβα διαρκώς να επεκτείνεται», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, αναφορικά με την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να κάθεται και να κοιτάει «τα κέντρα των πόλεων να καταλαμβάνονται το ένα μετά το άλλο».
Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι η κατάσταση είναι «μη ανεκτή» και «ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας», όπως άλλωστε διαπίστωσε και ο ίδιος από τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στις περιοχές της Ομόνοιας, της Κυψέλης και του Αγ. Παντελεήμονα.
«Έχουμε πρόβλημα ασφάλειας και δεν μπορούμε να λειτουργούμε όπως πέντε χρόνια πριν», επισήμανε και αναφέρθηκε στο πρόβλημα της μετανάστευσης και στις προσπάθειες που κάνει η Ελλάδα να μην κλείσει η συνθήκη του Δουβλίνου. Ξεκαθάρισε ακόμη ότι ο φράκτης στον Εβρο θα προχωρήσει, όπως επίσης και τα κέντρα κράτησης.
Παράλληλα, τάχθηκε κατά ενδεχόμενων νέων περικοπών στα μισθολόγια των αστυνομικών και των πυροσβεστών, σημειώνοντας πως «η κοινωνία έχει απαιτήσεις από την αστυνομία και την πυροσβεστική».
Η διαπίστωση από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης έστω και τώρα αυτή την ύστατη στιγμή, είναι κάποια χαραμάδα αισιοδοξίας στο σκοτάδι που έχει φέρει η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση –πρακτικά μιλάμε για εισβολή- στη χώρα.
Το θέμα είναι και το μέγα ερώτημα ταυτόχρονα εάν η αυτή κυβέρνηση τιμήσει τις εξαγγελίες στον ελληνικό λαό, τόσο για κατάργηση του λαθρονόμου Ραγκούση όσο και για την εκδίωξη των λαθρομεταναστών από τη χώρα, ή πρόκειται απλώς μια ακόμη φορά για δηλώσεις και εξαγγελίες δίχως νόημα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια

  1. "Βόμβα", είπε "βόμβα" ο Δένδιας? Αποκάλεσε "βόμβα" τους καημένους τους λαθρομεταναστούληδες του κέντρου?
    Τι κι αν έχουν aids,φυματίωση, πανώλη, τι κι αν βιάζουν, διακινούν ναρκωτικά, τι κι αν είναι σωματέμποροι, τι κι αν ληστεύουν γριούλες
    ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!!

    Να παρέμβουν ΑΜΕΣΩΣ Κουβέλης Τσίπρας και λοιποί θολοκουλτουριάρηδες καινα τον καρατομήσουν!!!

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια εκανε μια διαπιστωση, ε, και;
    πρωτεινομενες λυσεις δεν εχει η εκθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΙΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ;;;; Η ΔΕΞΙΟΥΛΑ;;;; ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΥΡΤΗΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥΓΚΑ!!!! ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΔΕΝΔΙΑ;; ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ Η "ΛΥΣΗ". ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΔΗΛ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΡΑΚΤΗΣ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΨΥΧΩΝ.
    ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΔΟΥΛΕΜΑ" ΣΥΝΝΕΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση