GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια υπολογιστών...

Νέα δεδομένα έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι το τοπίο στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών έχει για τα καλά αλλάξει. Όπως φαίνεται το πιο δημο...

Νέα δεδομένα έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι το τοπίο στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών έχει για τα καλά αλλάξει. Όπως φαίνεται το πιο δημοφιλές παιχνίδι υπολογιστή σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική είναι το «League of Legends», αφήνοντας στη δεύτερη θέση το διάσημο «World of Warcraft».
Τα παραπάνω προκύπτουν από δεδομένα της Xfire σχετικά με τις ώρες gaming στη Γηραιά ήπειρο και τις ΗΠΑ από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι το φετινό. Στη σχετικά λίστα που δημοσιεύτηκε από τη DFC Intelligence, ο χρόνος παιχνιδιού του «League of Legends» είναι διπλάσιος από το δεύτερο «World of Warcraft».
Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη ότι στη Ν. Κορέα το κονταροχτυπιέται με το «StarCraft II» για την πρώτη θέση στα πιο δημοφιλή παιχνίδια, γίνεται φανερό ότι το μέλλον ανήκει στα «free-to-play».
Αναλυτική η λίστα με τις ώρες παιχνιδιού όπως καταμετρήθηκαν από τη Xfire…
League of Legends 1.292.502.456
World of Warcraft 622.378.909
Minecraft 371.635.651
Heroes of Newerth 184.520.156
Diablo III 172.907.605
Battlefield 3 171.852.550
MapleStory 165.503.651
StarCraft II 163.980.293
World Of Tanks 145.702.931
Call of Duty: Modern Warfare 3 126.754.082

1 σχόλιο

  1. Καλα δεν μας νοιαζει γιαυτο το κωλοπαιδο το παπαδοπαιδι. ΕΠΡΕΠΕ ηδη να το ειχαν εξοντωσει,να το αφησουν χωρις νερο και φαι μεχρι να ψοφησει το σκυλι.

    Εμενα με απασχολει ενα πιο απλο ζητηματακι:

    Εκεινα τα 150 δις ευρω που θα παιρναμε αν καναμε το PSI ,πι ες αει οπως τολεγε η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια, τα πηραμε??

    Παιδια τα πηραμε??

    Θυμαμαι πολυ καλα τι ελεγε το χοντρο κητος με τη γουρουνισια μουρη "κ.τουρκογλου" (βενιζελο στα πασοκοσκυλαιικα)..

    Λοιπον τα πηραμε??

    Υ.Γ
    Υπ οψιν το πι ες αει ειναι η μεγαλυτερη ληστεια που εγινε ποτε (απο συστασεως ελληνικου κρατους) στα αποθεματικα των ασφαλιστικων ταμειων και στους ¨καλοπιστους" Ελληνες πολιτες που ειχαν εμπιστοσυνη στο Ελληνικο κρατος και επενδυσαν το εφαπαξ,καποια κληρονομια σε ομολογα του δημοσιου...

    Η ληστεια του χρηματιστηριου ειναι ψιχουλα μπροστα του..

    Λοιπον.
    Η λυση ειναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ:
    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια.

    Χωρις οικτο.
    Χωρις ελεος.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση