GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: "Δεν θα αφήσουμε τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής να σκορπούν τον τρόμο..."

Αποφασισμένοι να στήσουν ένα ανάχωμα απέναντι στην έξαρση της εθνικιστικής βίας και τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών είναι οι φ...

Αποφασισμένοι να στήσουν ένα ανάχωμα απέναντι στην έξαρση της εθνικιστικής βίας και τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών είναι οι φορείς και οι πολίτες των Χανίων οι οποίοι συγκρότησαν την «Αντιφασιστική Πρωτοβουλία».
Πρόσφατα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση της «Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας» με τη συμμετοχή εκπροσώπων Σωματείων – Συλλογικοτήτων και πολιτών που καταδίκασαν απερίφραστα τις δολοφονικές επιθέσεις κατά των τριών μεταναστών συμπολιτών τους.
Παράλληλα στην ανακοίνωση που δημοσιεύει το prismanews.gr, σημειώνεται:

«Εκτιμούμε ότι αυτές οι επιθέσεις είναι κομμάτι των επιθέσεων που συμβαίνουν σε όλη τη χώρα, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μάη, που έδωσε σχεδόν 7% στη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας και την αποφασιστικότητα μας να μην αφήσουμε αυτή τη ναζιστική συμμορία να σκορπά, με την κάλυψη της ΕΛΑΣ, τον τρόμο στους δρόμους της πόλης.
Δεν θα αφήσουμε να συμβούν θάνατοι ή άλλοι μόνιμοι και μη τραυματισμοί συμπολιτών μας. Δεν θα επιτρέψουμε να στερήσουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες παιδείας – υγείας σε κανένα συμπολίτη μας. Καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς, τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης να στηρίξουν την Αντιφασιστική Πρωτοβουλία».

7 σχόλια

  1. ρε αφηστε τα ψοφια.οπου παραβαινουν το νομο μηνυση.αυτο δα ελλειπε να στρωσουμε τιποτα μαχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αντιφασιστικη τραγωδια να αφησει της μαλακιες και καθε μελος της να παρει απο εναν λαθρομεταναστη σπιτι του οτιδηποτε αλλο ειναι για το θεαθηναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φτανει που οι Κρητικοι μας έχουν φορέσει καπέλλο το ΠΑΠΑΤΖΕΪΚΟ το Βαρδινογιανέικο το Μητσοτακέικο και τα παραγώγα τους τόσα χρόνια τώρα θέλουν να τους "γονιμοποιήσουν" οι λαθρομεταναστες σαν το Παυλόπουλο... ΟΡΕ ΜΑΝΩΛΙΟΟΟΟΟ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΟΡΕ;;;; (όποιος δεν το ξέρει να ζητήσει να του το πουν εκείνοι που το ξέρουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε αι σιχτιρ εγω δεν την ψηφισα,αλλα νομιμη κυβερνηση υπαρχει.αυτη που την ψηφισαν να μην παραπονουνται κιολας.ελπιζω να επιβληθει ο νομος και η ταξη για καθε ταραξια εχθρο της δημοκρατιας και για καθε αλλλοδαπο επιδρομεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για πέστε μας ρε επαναστάτες της πού@σας πόσες δολοφονίες έχουμε απ΄ την δράση της Χ.Α. και πόσες απ΄την δικιά σας Ανθελληνικη δραση με συνεργάτες τούς εισβολείς ισλαμοφασίστες;Ποιός έκαψε την Αθήνα το Δεκέμβρη τού 2008 και το Φλεβάρι του 2012;Ποιος δολοφόνησε τούς 4ρης στην Μαρφίν;Ποιος δολοφονεί,κλέβει και βιάζει επί καθημερινής βάσεως τους Ελληνες πολίτες εσείς με τους ισλαμοφασίστες η Χ.Α.;Ποιοι είναι τελικά οι μαχαιροβγάλτες δολοφόνοι εσείς η Χ.Α.;Απορώ πως οι Κριτικοί Πατριώτες δεν σας έχουν πετάξει ακόμα στην θάλασσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναρχο-κομμουνιστάκια, μετακομίστε στη Λιβύη ΤΩΡΑ!!!! Ειδεμή θα γίνετε υπέροχο δόλωμα για τα παραγάδια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση