GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνάντηση Μέρκελ-Μόντι...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ και του ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι στη Ρώμη, η οποία διεξήχθη σ...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ και του ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι στη Ρώμη, η οποία διεξήχθη σε θερμό κλίμα.
Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του σχεδίου που αποφάσισαν οι ευρωπαίοι ηγέτες στην Σύνοδο Κορυφής της προηγούμενης εβδομάδας,.
Η καγκελάριος εξέφρασε την αποφασιστικότητά της να συνεργαστεί με τον ιταλό πρωθυπουργό για να δοθεί τέλος στην κρίση, ενώ επεσήμανε ότι η Ιταλία έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα.
«Διαβεβαίωσα την κα. Merkel ότι η Ιταλία παραμένει προσηλωμένη στη δημοσιονομική πειθαρχία», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Μόντι, ο οποίος επίσης τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξουν λύσεις και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση