GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από αρχές Αυγούστου τα ειδοποιητήρια για το «χαράτσι»...

 Από τις αρχές Αυγούστου το υπουργείο Οικονομικών θα ξεκινήσει την αποστολή των ειδοποιητηρίων για το τέλος ακινήτων του 2012. ...


 Από τις αρχές Αυγούστου το υπουργείο Οικονομικών θα ξεκινήσει την αποστολή των ειδοποιητηρίων για το τέλος ακινήτων του 2012.

Πρόκειται για ένα από τα μέτρα με τα οποία η κυβέρνηση στοχεύει να εισπράξει έσοδα 3 δισ. ευρώ, προκειμένου ο προϋπολογισμός να επανέλθει σε τροχιά σύγκλισης με το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής που προβλέπει το μνημόνιο, κάτι το οποίο τέθηκε ως προϋπόθεση από το Εurogroup ώστε να ξεκινήσουν πάλι οι συζητήσεις με την τρόικα για την καταβολή της επόμενης δόσης του δανείου προς τη χώρα μας.
Στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν ότι τα έσοδα από τέλος ακινήτων θα ανέλθουν στα 2,5 δισ. ευρώ και θα καλύψουν έτσι το μεγαλύτερο μέρος από το ποσό των 3 δισ. ευρώ που αναζητείται.
Το πιθανότερο είναι ότι θα αποσταλεί στους φορολογούμενους και πάλι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αλλά θα είναι αποσυνδεδεμένο από το ποσό του ρεύματος.
Η καταβολή του από τους φορολογούμενους αναμένεται να γίνει σε πέντε δόσεις.

5 σχόλια

  1. ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΣΟ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΟΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακριβως η φοροδοτικη ικανοτητα των πολιτων με αποτελεσμα εγω ως συνταξιουχος να χανω τα 2/3 των αποδοχων μου σε φορους και παρανομη περικοπη συνταξης.ε δεν υπαρχει ντροπη σ αυτο τον τοπο φιλε.επι πλεον δεν εχει κατηγοριοποιηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στειλτε τα χαρατσια στους νενεκους πολιτικους με την απαιτηση να τα πληρωσουν αυτοι που τα ψηφισαν και τωρα τα εφαρμοζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ. ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΠΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .(ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΤΣΙ, ΧΑΪΔΕΎΤΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ).

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 1500 €.

    ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ , ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση