GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντετριμμένος ο Κ. Νόλαν για το μακελειό στο Ντένβερ...

Ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο σκηνοθέτης της ταινίας The Dark Knight Rises (Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή), χαρακτήρισε το πρόσφατο μακελειό που σημ...

Ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο σκηνοθέτης της ταινίας The Dark Knight Rises (Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή), χαρακτήρισε το πρόσφατο μακελειό που σημειώθηκε στην διάρκεια της πρώτης προβολής του νέου του φιλμ στο Κολοράντο των ΗΠΑ ένα «αβάσταχτα βάρβαρο» γεγονός, για το οποίο εξέφρασε τη «βαθιά θλίψη» του στα θύματα και στις οικογένειές τους.
«Μιλώντας εκ μέρους των ηθοποιών και όσων εργάστηκαν για την ταινία Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μας θλίψη για την παράλογη τραγωδία που συνέβη στην κοινότητα της Ορόρα», ανέφερε ο Νόλαν σε μια ανακοίνωση την οποία διένειμε στα μέσα ενημέρωσης η εκπρόσωπός του.
Στην μεταμεσονύκτια προβολή της ταινίας στην Ορόρα—ένα προάστιο του Ντένβερ— ο νεαρός ένοπλος ως γνωστόν που φορούσε αντιασφυξιογόνο μάσκα κι αλεξίσφαιρο άνοιξε πυρ εναντίον του κοινού, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας 59 ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση