GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε «τεντωμένο σχοινί» η ΔΗΜΑΡ – Πληθαίνουν οι εσωκομματικές αμφισβητήσεις...

Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπεί πάλι εσωκομματικά η ΔΗΜΑΡ, καθώς οι αντιπρόσωποι της τρόικας βρίσκονται πλέον στην Αθήνα και πληθ...


undefined

Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπεί πάλι εσωκομματικά η ΔΗΜΑΡ, καθώς οι αντιπρόσωποι της τρόικας βρίσκονται πλέον στην Αθήνα και πληθαίνουν στο εσωτερικό τα κρούσματα αμφισβήτησης της επιλογής της συγκυβέρνησης, μετά μάλιστα την τροπή που παίρνει η υπόθεση της επαναδιαπραγμάτευσης.
Τελευταία ηχηρή αποστασιοποίηση ήταν η αποχώρηση του γραμματέα της οργάνωσης Θεσσαλίας και μέλους της ΚΕ, Θανάση Ζαχαρόπουλου, ενώ πληροφορίες από την Αγίου Κωνσταντίνου θέλουν τα κομματικά στελέχη να φοβούνται μήπως προκύψουν κι άλλα περιστατικά ως συνέπεια των επαφών της κυβέρνησης με τους τροϊκανούς.
Το γενικό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κόμμα είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Φώτη Κουβέλη. Ωστόσο είναι προφανές ότι η ρότα που ακολουθεί αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δημιουργεί «υπαρξιακά προβλήματα» σε ένα αριθμό στελεχών, οι αντιδράσεις των οποίων μέχρι στιγμής ποικίλουν.
Προς το παρόν γενική είναι η αποδοχή της άποψης ότι το έργο της κυβέρνησης και η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ σε αυτήν θα κριθούν όχι με αποσπασματικό τρόπο, αλλά στο συνολικό απολογισμό. «Αν, για παράδειγμα, »περάσουν» οι μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, η διαφάνεια, οι μεταρρυθμίσεις, το έργο της κυβέρνησης θα είναι θετικό, ακόμη κι αν υπάρξουν υστερήσεις σε ζητήματα όπως το οικονομικό», εξηγούν στον «Αγγελιοφόρο» κομματικά στελέχη που, μάλιστα, δεν ακολουθούν με «τυφλή πίστη» την κρατούσα κομματική γραμμή.
Τα ίδια στελέχη θεωρούν ότι η ΔΗΜΑΡ έχει ακόμη υψηλό απόθεμα πίστωσης χρόνου, τόσο στο εσωτερικό της, όσο και στην κοινωνία, που θα εξακολουθήσει να υπάρχει και μετά την αναχώρηση της τρόικα.
ΙΩΝ ΤΣΩΧΟΣ για τον aggelioforos.gr

3 σχόλια

  1. Ναι καλά θα σας δώσουμε πίστωση χρόνου
    αριστεροί της δεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκανα το τραγικο λαθος και ψηφισα
    ΔΗΜΑΡ για να μην ψηφισω ΠΑΣΟΚ . Χαλια τα καταφερα. Εγω και οσοι εδωσαν τα υψηλα ποσοστα στην ΔΗΜΑΡ. Ποτε ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτόνομη Θύρα 10: “Να παραδώσει τα κλειδιά ο Ιωαννίδης”
    14:39 | 25/07/2012

    Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο σύνδεσμος Αυτόνομη Θύρα 10. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
    "ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ACHTUNG ACHTUNG!!!

    Παρακαλείται ο υφυπουργός αθλητισμού της μπανανίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, όπως παραδώσει άμεσα τα κλειδιά του υπουργείου του στο πραγματικό αφεντικό και ρυθμιστή των πάντων κύριο ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ.
    Επίσης παρακαλείται ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης της μπανανίας κύριος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ, όπως παραδώσει άμεσα τα κλειδιά του υπουργείου του, στον πραγματικό αφέντη - μεγαλοτσιφλικά τοσο της συγκεκριμένης περιοχής όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Τέλος παρακαλείται ο δήθεν πρωθυπουργός της μπανανίας, κύριος Σαμαράς, να σταματήσει άμεσα να φορτώνει τον προυπολογισμό της χώρας με πολλά εκατομύρια ευρώ κάθε χρόνο για την αποπληρωμή μισθών και επιδομάτων των υπουργών του που έτσι κι αλλιώς άχρηστοι είναι.

    ΥΓ: Μακάρι να μας κάνετε ρόμπες!
    ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ...19:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΥΡΑΣ 10 ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΕΚΕI"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση