GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ένα ακόμη μέλος σπείρας κλεφτών μετασχηματιστών της ΔΕΗ...

Ήξερε ότι τον αναζητούσαν παντού, αλλά ο 36χρονος Ουκρανός κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητό του γεμάτο καλώδια χαλκού από λεηλατημένους μετασχη...

Ήξερε ότι τον αναζητούσαν παντού, αλλά ο 36χρονος Ουκρανός κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητό του γεμάτο καλώδια χαλκού από λεηλατημένους μετασχηματιστές της ΔΕΗ και το δίκτυο του ΟΣΕ. Μαζί του είχε και την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε κατά των αστυνομικών που καταδίωξαν τον ίδιο και τους συνεργούς του στην περιοχή Κλειδί Βοιωτίας.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών εντόπισαν τα ίχνη του αλλοδαπού «κυνηγού» χαλκού στα Πατήσια και ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους στο τοπικό τμήμα, οι οποίοι τον συνέλαβαν και βρήκαν το αυτοκίνητό του με τα κλεμμένα υλικά. Είχε προηγηθεί η σύλληψη ενός 26χρονου Πακιστανού, κατά τη διάρκεια καταδίωξης με ανταλλαγή πυροβολισμών το περασμένο Σάββατο.

6 σχόλια

  1. Η Αστυνομια πρεπει να καθαριζει αμεσως οποιον πουστη αλλοδαπο η ημεδαπο ληστη βγαζει οπλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αστυνομία συλλαμβάνει μόνον όσους παραβιάζουν τον νόμο και τους παραδίδουν στην δικαιοσύνη.
    Δεν είναι εκτελεστές και ανθρωποκτόνοι όπως τους παρουσιάζουν οι ΔΗΘΕΝ προοδευτικοί με τις αερολογοβλακείες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ; ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΓΚΛΟΠ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ
    ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
    ΕΤΣΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ!!
    ΡΕ
    ΕΝΔΕΙΑ...ΥΠΟΥΡΓΕ,
    ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΜΥΓΑ ΤΣΕ-ΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΟΙ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειγον να τρεξουν τα καλοπαιδα του συριζα στο τμημα να υπερασπιστουν τον ταλαιπωρημενο ουκρανο διοτι οι σφαιρες δεν βρηκαν στοχο.ρε μαλακες τι οπλα τους δινετε στραβα και δεν πετυχαινουν κεντρο οι λαθρομεταναστες εαν επαναληφθει θα σας στειλουμε νωριτερα στην γυαρο με το κοντακι στον κωλο μεσα σε γυαλοχαρτο αριστερα απλυτα αρχιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση